bazár, predaj, inzercia, predám

Komoda s prebalovacim pultom

Kategória: Postele

Dobrý deň, predám:

- komoda s prebalovacím pultom - masív - poškodené zásuvky - potrebná oprava - 20€
Komoda s prebalovacim pultom
Podobné inzeráty
Rastúca posteľ + matrac 70x140 alebo 90x200 2v1
Posteľ je bielej farby, menšie známky užívania, nová stála 480€. Veľký kvalitný matrac 90x200.DOHODA NA CENE MOŽNÁ cena postele 150€ cena matrac veľký 50€ Detská a juniorská posteľ v bielej farbe - pohodlné spanie s úložným priestorom S touto detskou a juniorskou posteľou v bielej farbe si môžete do domácnosti priniesť tri rôzne kusy nábytku naraz. S rozmerom cca 104,4x95x75 cm je to aj detská postieľka s prebaľovacím pultom, detská posteľ s nočným stolíkom a detská posteľ s písacím stolom. Niekoľkými jednoduchými krokmi zmeníte posteľ v závislosti od veku vášho drobca. Vaše dieťa nájde pokojný spánok na ploche s rozmermi cca 70x140 cm (Š/D) alebo cca 90x200 cm (Š/D). Obzvlášť praktické: v integrovanom nočnom stolíku s dvoma zásuvkami môžete uložiť plienky a bielizeň. Posteľ vytvára ešte viac úložného priestoru v detskej izbe vášho dieťaťa.
Detská postieľka s prebaľovacím pultom
Dobrý deň, mam na predaj túto postieľku úplne nová zabalená v krabiciach , dôvod predaja je že by sa nám nezmestila do spálne mam k nej kúpený aj matrac a chránič zabalene úplne nove. Veľká výhoda je že je to rastúca postieľka, da sa preskladať na posteľ, stolík a komodu alebo viac variácii
Postele
Mám na predaj 3 postele dôvod predaja je prerábanie ízb ku kazdej posteli je rošt plus k detskej postieľke a detskej posteli je aj madrac. Ceny sú postieľka s prebalovacím pultom 100€ manžeľská postel 100€ a aj detská posteľ 100€ všetky špecifikácie sú na obrázkoch iba osobný odber.
Detská postielka
Predám detskú postieľku s prebaľovacim pultom. Cena je pevná.
Detská postieľka
Predám detskú postieľku značky Brendon s prebaľovacim pultom a odkladacími priestormi. Postieľka je vrátane matraca a podložky na prebaľovanie. Par malých nedostatkov inak zachovalá. Len osobný odber.
Draha postel s podsvieteným led a komoda ,lavica koena vsetk
Predám luxusnú postel s podsvieteným led a drahym matracom medical concept,masiv drevo Cena 600e aj s matracom,ktorý som tepoval osobne Cena 750e aj s dopravou a montazou Ba Komoda 200€ Lavica s úložným priestorom 200€ Všetko spolu za 999€ Možnost dopravy