bazár, predaj, inzercia, predám

Kompletný CO2 set s 2,1 l fľašou s nočným vypínaním

Kategória: Akvarijné rybičky

Dobrý deň,
predám tento Kompletný CO2 set s 2,1 l fľašou s nočným vypínaním.
bola asi 5x plnená a používaná, všetko je ale funkčné zo zrušeného akvária.
Kompletný CO2 set s 2,1 l fľašou s nočným vypínaním
Podobné inzeráty
Aquario CO2 set 2 l s nočním vypínáním + drop-checker a difu
Novy co2 set Aquario CO2 set 2 l s nočním vypínáním + drop-checker a difuzor AQUARIO CO2 SET je kompletný systém CO2, ktorý je pripravený na použitie prakticky hneď po vytiahnutí z krabice. Kompaktný reduktor určený pre akvaristiku je vybavený integrovaným počítadlom bubliniek a presným ihlovým ventilom.
CO2 set 5L s nočným vypínaním
NOVY nepoužitý profesionálny CO2 set pre Vaše akvárium a akváriové rastliny.CO2 je potrebné držať cez deň v rovnomernej hladine cca 20mg/l aby Vaše rastliny prosperovali CO2 set obsahuje : 5kg tlakovú flašu NOVÁ /naplnená/ Redukčný ventil s manometrom 1x Ihlový ventil pre doladenie prietoku plynu Elektromagnetický ventil - pre vypínanie prísunu CO2 na noc 1x Počítadlo bubliniek V balení je kľúč, pomocou ktorého namontujete redukčný ventil na CO2 fľašu. posielam aj kurierom +5eur pri platbe predom celej ciastky na ucet ,v pripade zaujmu piste SMS , telefon dviham iba od 14 do 18hod v pracovnych dnoch!
CO2 set
Predám akváristicky CO2 set s 2,1 L fľašou s nočným vypínanim. A CO2 vonkajším atomizerom na hadicu 12/16 mm. Bol používaný krátko, fľaša je prázdna.
Strideways Regulátor na CO2 s nočním vypínáním
Predam 3 mesiace pouzivany (v stave ako novy, plne funkcny) Strideways Regulátor na CO2 s nočním vypínáním link: Povodna cena 80 Eur. Len osobny odber BA Petrzalka.
Akvárium - skrinka - svetlo - CO2 set - filter
Akvárium - 100x40x45cm - 180 litrov + 2x krycie sklá vyrobené Skrinka - Juwel Rio 180 biela, 101x41x73cm Svetlo - 2x Chihiros LED A501 33W spolu so spojkami a nožičkami + programovateľný stmievač pre LED osvetlenie Kompletný CO2 set G3/4 Pro s nočným vypínaním a počítadlom bublín + 3x CO2 2 litrové fľaše Filter - Eheim ECCO-PRO s novou hadicou + sklenené Lily Pipes K akváriu ešte mnoho ďalšieho príslušenstva: 3 veľké balenia JBL Manado Dark - nerozbalené, Rataj 1 balenie staré dno - nerozbalené, biely piesok 2 balenia - nerozbalené, predfilter LW-602 - nový nepoužitý, SunSun filter, pinzety, nožnice, 2x ohrievač, nepoužitý kompresor, čistiace kefky, hadičky, sieťky na chytanie rýb, testery kvality vody, krmivá pre rybky aj krevetky - väčšina nerozbalené, hnojivá do substrátu aj do vody, médiá do filtra, korene, veľa príslušenstva k CO2 setu...
Strideways CO2 Regulator s nočným vypínaním
Kvalitný profesionálny presný reduktor pre CO2 sa solenoidom s regulovateľným výstupným tlakom. NOVY NEPOUZITY Co2 reduktor je kompatibilný so všetkými CO2 fľašami s bežným závitom W 21,8 x 1/14 ". Vďaka veľmi presnému membránovému piestu možno redukovať výstupný tlak CO2 v rozmedzí 0-0,50 MPa čo je 0 až 5 bar, oceníte to hlavne pri použití jemných sklenených difúzorov alebo tlakových atomizérov. posielam aj kurierom +5eur pri platbe predom celej ciastky na ucet ,v pripade zaujmu piste SMS , telefon dviham iba od 14 do 18hod v pracovnych dnoch!