bazár, predaj, inzercia, predám

Končím so strachom a žijem odvážne

Kategória: Ostatné

Nová kniha, Katarína Zacharová
Pozrite sa späť na svoj život. Kým ste sa nestali? Čo všetko ste neurobili, neskúsili a nezažili? Kam ste nešli, lebo vás zabrzdil strach a pochybnosti?

Strach je najväčším vrahom vašich snov, talentov a túžob. Strach vás brzdí v raste, nedovoľuje vám použiť najvyšší potenciál a oslabuje vašu sebadôveru. A pritom väčšina strachov nie je reálnych, sú iba limitáciou vašej mysle a vôbec sa nemusia stať.

Skončite so strachom a začnite odvážne žiť svoj najlepší život.

Zoberte svoj život pevne do rúk a nedovoľte strachu, aby vás viac sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Nepremárnite svoj život, energiu, talenty a šťastie, ale naberte odvahu a vytvorte život, vzťahy, prácu, zdravie, po ktorých najviac túžite.

Katarína Zacharová sa vo svojej druhej knihe prvýkrát podelí o to, čo posledné roky učila iba na svojich súkromných transformačných programoch alebo koučingoch. Krok po kroku vám ukáže, ako nabrať odvahu a silu oslobodiť sa a prekonať strachy, limitácie, minulosť a negativitu na štyroch úrovniach vášho bytia, aby ste naplno a s radosťou použili svoj najvyšší potenciál na realizáciu svojich snov a cieľov.
Končím so strachom a žijem odvážne
Podobné inzeráty
Končím so strachom
Nová kniha, Katarína Zacharová Osloboďte sa od strachu a limitácií a začnite naplno používať svoj najvyšší potenciál, aby ste mohli žiť slobodne a s radosťou. Strach je „vrahom” vašich snov, talentov a túžob. Strach vám nedovoľuje prejaviť váš najvyšší potenciál, brzdi vás v progrese a raste, ubíja vaše nadšenie a sebahodnotu. Pozrite sa späť na svoj život, čo všetko ste neurobili, neskúsili, nezažili, lebo ste sa báli? Tri dôležité kroky vedú ku oslobodeniu od strachu. Podstatou je uvedomiť si pôvod strachu a ako vznikol. Je dôležité pochopiť, ako funguje váš energetický systém a prečo vlastne máte strach. Súčasťou je prekonanie vlastného ega, ktoré vám nedovolí rozvíjať naplno váš potenciál. Ďalšou fázou, v ktorej získavate schopnosť strach kontrolovať a robiť bez jeho vplyvu odvážne rozhodnutia, je oslobodenie. Nakoniec sa dostanete do tretej, najdôležitejšej etapy, sebarealizácie. Začnete budovať nové návyky a postoje, ktoré vás nebudú viac limitovať, ale povzbudzovať v plnení vašich túžob a cieľov. Predstavte si, čo by ste robili, keby ste vedeli prekonať strach a konať s odvahou? Aké by boli vaše možnosti? Strach nie je reálny, je iba vo vašej hlave a vytvára vám bariéry. Končím so strachom je druhá kniha od úspešnej lektorky, koučky a autorky, Kataríny Zacharovej, ktorá sa dokázala oslobodiť nielen od vlastných strachov, ale pomohla aj ďalším stovkám ľudí prekonať ich limitácie a strachy na ceste za ich snami a cieľmi. V knihe nájdete všetko, čo Katarína za posledné tri roky učila iba na súkromných tréningoch a koučingoch. Ak ešte nedostávate od života to, čo chcete, nedarí sa vám dosiahnuť ciele a sny alebo nájsť naplnenie a úspech, aktívne používať svoje talenty a schopnosti, či tvoriť krásne vzťahy, je čas skončiť so strachom a prestať žiť v úzadí. Zaslúžite si viac a môžete vytvoriť viac. Každý sa niečoho bojí, ale nedovoľte strachu, aby vás sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Prekonajte ho, osloboďte sa a začnite žiť naplno svoj najvyšší potenciál! A táto kniha vám krok po kroku ukáže AKO na to! 10 odporúčaní ako prekonať negatívne myšlienky a emócie!
knihy duchovné
predám psychologické knihy: Kay Pollak: Žiadne stretnutie nie je náhodné 2018 Anton Heretik: Dobro (príbehy zo psychológie 2022 Cloe Brotheridgeová:Ako si poradiť so strachom a úzkosťou Luise L. Hayová: Miluj svoj život 2017 Dan Ariely: Jak drahé je zdarma 2009 Dan Millman: Zákony ducha 1995 (v češtine)
KÚPIM ODBORNÉ KNIHY
Dobrý deň, mala by som záujem o kúpu nasledovných titulov: 1.) HORT, V., HRDLIČKA, M., KOCOURKOVÁ, J., MALÁ, E. - Dětská a adolescentní psychiatrie. Praha: Portál, 2009. 2.) POGÁDY, J. ŽUCHA, I. - Psychopatológia. Bratislava: Faber, 1996. 3.) KONDÁŠ, O. - Základy klinickej psychológie. Martin: Osveta, 1977. 4.) KŘIVOHLAVÝ, J. - Psychologie nemoci. Praha: Grada, 2002. 5.) ŠVANCARA, J. (Ed.) - Diagnostika psychického vývoje. Praha: Avicenum, 1980. 6.) TIMUĽÁK, L. - Současný výzkum psychoterapie. Praha: Triton, 2005. 7.) VYMĚTAL, J. - Úvod do psychoterapie. Praha: Grada, 2003. 8.) BASCO, M.R. a kol. - Učenie sa KBT. Ilustrovaný sprievodca. Vydavateľstvo F, 2009. 9.) PRAŠKO, J. a kol. - KBT psychických porúch. Praha: Triton, 2007. 10.) NORCROSS, J. C., PROCHASKA, J. O. - Psychoterapeutické systémy. Průřez teoriemi. Praha: Grada, 1999. 11.) ŠKORVAGOVÁ, E. - Kognitívno-behaviorálna terapia detí so strachom a úzkosťou. 2020.
Strach, úzkosť a panika, liečebné postupy, knihy
Posúvam ďalej úplne nové, raz prečítané knihy o liečení uzkosti. Dosť mi pomohli. Cena plus poštovné: •Ako si poradiť so strachom a úzkosťou- 6e, •Jak se vyléčit z uzkosti- 6e, •Královna děsu aneb panicka porucha- 7e, •Nemoc jako řeč duše 8e.
Knihy- romány, detektívky, westerny, rozprávky, kresťanské..
Predávam staršie klasiky- detektívky, romány pre ženy, western, slovenské rozprávky ale aj kresťanské knihy. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Hana Zelinová- Kvet hrôzy Philippe Hériat- Čas Milovať Walter Scott- Nevesta z Lammermooru Vladimír Mináč- Nikdy nie si sama Kinnan Marjorie Rawlingsová- Dieťa divočiny Arthur Hailey- Hotel Jacques Martin- Za Brondzovou bránou (spolok sv. Vojtecha) Elena Čepčeková- Dievča z Majera Ellery Queen- Záhada grékovej rakvy/ Vrah je Fox Terézia Vansová- Biela ruža Selena Lagerlofova- Gosta Berling Bernard Clavel- Dlhánoc hľadania Ľudovít Hlaváč- Svetlo vo Tmách Erle S. Gardner- Prípad námestníkovej netere/ chromého kanárika/ S hracími kockami David Hamilton- Buffalo Bill proti Jessemu Jamesovi Souvestre-Allain Juve Kontra- Fantomas Louis Bromfield- Nastali Dažde Alexandre Dumas- Rytier de Maison Rouge Charlotte Bronteová- Shirley 1, 2 Robert Van Gulik- Strašidelný kľáštor/ Motív vrbovej halúzky/ Opica a tiger Harry Thurk- Tiger zo Šangri La Michail Šolochov- Tichý don 1, 2 Z poslednej lavice- O škole nevážne, vážne a odvážne Annemarie Selinková- Desiree Marie Majerová- Robinsonka Louis Bromfield- Nastali dažde Joža Horvát- Operácia stonožka Jorge Amado- Dona Flora a jej dvaja mužovia Owen Wister- Virgínčan Octave Mirbeau- Denník Komornej Rudolf Jašík- Námestie svätej Alžbety Gabriel García Marquez- Zlá hodina Daphne du Maurier- Hostinec Jamajka Uladzimir Karatkevič- Chosenia, láska moja Franz Josef Degenhardt- Spáleniská Iris Murdochová- Milé a pekné lásky Jaroslav Muller- Priatelia Zeleného údolia Vladimír Mináč- Kto kráča po ceste Ján Pavol II- Prvý pápež Slovenského pôvodu John A. Schug- Páter Pio Terézia Vansová- Julkin prvý bál Klára Jarúnková- Tiché búrky Katarína Lazarová- Kňažná z Lemúrie Anton Habovštiak- Mať moja, mať moja (spolok sv. vojtecha) Arthur Hailey- Letisko Terézia Vansová- Chovanica Juliette Benzoniova- trinásť vetrov 1 Alberto Moravia- Pozornosť Theodor Fontane- Effi Briestová Zuzka Zguriška- Zbojnícka Mladosť 5 Anatolij Bezuglov- Vyšetrovateľ v akcií C. F. Meyer- Pescarovo Pokušenie
Laškování -spolocenska hra
Spoločenska hra pre pár a odvážne párty