bazár, predaj, inzercia, predám

Kondenzátorový retro mikrofón Superlux PROH7F mkII

Kategória: Zvuková technika

K dispozícii 2ks

Superkardioidný dynamický retro mikrofón s perfektným výkonom a klasickým vzhľadom. Superlux PRO H7FMKII je určený najmä pre spevákov, ktorí s láskou spomínajú na 50 a 60 roky, na tzv. zlatý vek jazzovej hudby. Hoci mikrofón disponuje vintage vzhľadom, vo vnútri ukrýva moderné a výkonné jadro, vďaka ktorému sa s ním nebudú hanbiť vybehnúť na pódium aj speváci mladej generácie. Dynamická superkardioidná vložka s frekvenčným rozsahom 50 Hz-15 kHz zaručuje vynikajúcu zvukovú kvalitu a odolnosť voči ppätnej väzbe. Dodáva sa spolu s otočným polohovateľným stojančekom, na ktorom je umiestnený vypínač ON/OFF. Na spodnej strane stojančeka sa nachádza vstupný XLR konektor a závit pre naskrutkovanie na štandardný mikrofónový stojan.
Kondenzátorový retro mikrofón Superlux PROH7F mkII
Podobné inzeráty
Mikrofón Superlux E205U
Mikrofón Superlux E205U - [15.7. 2023] Predám úplne nový, nevybalený USB kondenzátorový mikrofón Superlux E205U s komplet príslušenstvom v záruke. Cena 15€ v príp.posielania + poštovné.
Mikrofón Superlux E 205 U
Predám kondenzátorovy USB mikrofón Superlux E 205 U. Mikrofón je úplne nový, nerozbaľovaný, kupovaný z muzikeru. Cenaz a mikrofón je 20€. Viem poslať na dobierku, prípadne si záujemca môže mikrofón môže osobne vyzdvihnúť.
Mikrofón, stojan a pop filter
Predávame mikrofón Superlux R102, Superlux R102 Aktívny, páskový (ribbon) mikrofón navrhnutý špeciálne pre živé TV vysielanie, alebo nahrávanie. Samozrejme určen6 aj k inemu ozvučeniu.Ponúka vysokú citlivosť a referenčnú frekvenčnú odozvu podobne ako kondenzátorový mikrofón. kábel na pripojenie má cca 3 m plus Stojan s ramenom a pop filter TASCAM. Všetko vo vynikajúcom stave. Použite 3x. Balenia už nie sú,ani záručné papiere.
MOZOS MKIT-900PRO
V top stave, pár krát použitý(nevhodný darček). Stolový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO pre domáce nahrávacie štúdio. Vlogujte, nahrávajte podcasty a hudobné produkcie, alebo sprevádzajte kvalitným zvukom online hry. Súprava obsahuje robustný teleskopický mikrofónový stojan z kvalitných materiálov, odpružený držiak na mikrofón a USB kondenzátorový mikrofón s funkciou Plug & Play. Vo výbave nájdete Pop filter absorbujúci okluzívne spoluhlásky. Kľúčové vlastnosti mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Univerzálny kondenzátorový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO Perfektný na vlogy, podcasty, akustické produkcie a online hranie Robustný teleskopický stojan, odpružený držiak na mikrofón pop filter Krištáľovočistý zvuk bez ruchov a šumov Kardioidná smerová charakteristika Plug & Play pripojenie USB Kvalitné technické parametre mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Mikrofón MOZOS MKIT-900PRO s frekvenčným rozsahom 100 Hz – 18 kHz sa vyznačuje vysokým výstupným výkonom a krištáľovočistým zvukom bez ruchov a šumov. Kardioidná smerová charakteristika potláča príjem zvuku zo zadnej strany mikrofónu. Mikrofón je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10 a iOS.
Mikrofón Superlux S241
Ponúkam na predaj tento kondenzátorový nástrojový mikrofón Superlux S241. Je ako nový, použil som ho zopár krát na domáce nahrávanie. Komplet originál príslušenstvo v kufríku + mini stojan na stôl. Prosím len osobný odber v BA.
Predám Auna MIC-900-WH LED kondenzátorový mikrofón
Predám Auna MIC-900-WH LED kondenzátorový mikrofón Auna MIC-900-WH LED, biely, USB, kondenzátorový mikrofón, kardioidný, -Auna MIC-900-WH LED -USB kábel biely -Shockmount + redukciou na závit -Kožené cestovné púzdro Cena: 22€ Doprava a Platba: -Platba vopred na účet a doprava cez Packetu na vybrané miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.