bazár, predaj, inzercia, predám

Konferenčná webkamera s pohybovými motorčekmi

Kategória: Ostatné

Logitech BCC950 (Full HD 1920x1080 px) poskytuje veľmi kvalitný širokouhlý obraz vďaka optike od Carl Zeiss s automatickým zaostrovaním a zorným uhlom 78°. Obraz z kamery je natoľko presný, že umožňuje zaostriť aj na tlačené dokumenty prezentované počas konferencie. Integrovaný duplexný všesmerový mikrofón s potlačením šumu a spätnej väzby má dostatočnú citlivosť do zhruba 2,5m – prenášaný zvuk je stereo. Reproduktor so zvýraznením hlasu a potlačením okolitého hluku je dostatočne hlasitý na ozvučenie miestnosti o veľkosti zhruba 15-20m2, k dispozícii je aj 3,5 mm jack výstup na slúchadla.

Výškový nadstavec s dĺžkou 228 mm slúži na vyvýšenie/nastavenie kamery na úroveň očí.

Diaľkové ovládanie – príjem a ukončenie volania, nastavenie hlasitosti, nastavenie smeru snímania kamery (otáčanie doľava a doprava o 180°, naklápanie hore a dole o 55°) a zoomovanie obrazu (1,2x v HD a 4x v SD). Prenos signálu na 3m.

Kamera je kompatibilná so systémom Adobe Connect, Cisco WebEx, Jabber, Fuze, Microsoft Lync & Teams, Skype, Zoom a inými. Podporované operačné systémy sú Windows aj Mac OS. Webkameru nie je potrebné inštalovať, podporuje Plug-and-Play cez USB.

Pripojenie k počítaču je pomocou jedného USB konektora (kamera aj reproduktor). Kábel napájacieho adaptéru do el. siete má rovnako ako USB kábel dĺžku 2,4m.

Farba: čierna, šírka: 15cm, výška: 15,4cm, hĺbka: 10,4cm, hmotnosť 568g,

Kamera je vo veľmi dobrom stave a funguje bez akýchkoľvek problémov. Dôvodom predaja je, že ju nevyužívam. Pôvodná cena: 210€

Cena 60€
Konferenčná webkamera s pohybovými motorčekmi
Podobné inzeráty
Kožená konferenčná diplomatka
Elegantná kožená konferenčná diplomatka so zipsom, vyrobená z mäkkej kože. Vnútro vybavené poznámkovým blokom formátu A4, dvoma priehradkami na dokumenty, vnútorným vreckom na zips, vreckom na vizitky a pútkami na perá. Rozmery 310×368×50 mm. Pôvodná cena 223€!!! Ďalšia 1 “diplomatka” na dokumenty GRÁTIS.
Webkamera nová viac kusov
Webkamera C-Tech CAM-07HD, 720p (CAM-07HD) čierna xterná webkamera • HD rozlíšenie (1280 × 720 px) • integrovaný mikrofón • USB 2.0 • klipová úchytka • optické rozlíšenie 1 Mpx • snímkovacia frekvencia 30 FPS • dĺžka kábla 1,5 m • kompatibilita s Windows 7/10 • Plug and Play • výstupný formát: MJPEG/YUY2 C-Tech CAM-07HD, čierna Webkamera C-Tech CAM-07HD s HD rozlíšením (1280 × 720 px) so zabudovaným mikrofónom vám umožní jednoduchú a dostatočne kvalitnú internetovú komunikáciu. Kamera sa hodí na komunikáciu s vašimi priateľmi alebo kolegami, svoje využitie však nájde aj pri streamovaní alebo na video meeting. Pripojte ju pomocou USB portu k svojmu počítaču úplne bez starostí. Vďaka technológii Plug and Play nebudete potrebovať žiadnu inštaláciu a môžete svoju novú kameru ihneď začať používať. Vďaka jej integrovanému klipu ju môžete jednoducho pripnúť na váš počítač, alebo ju jednoducho položiť na rovnú plochu. Kľúčové vlastnosti Rozlíšenie obrazových bodov 1280 × 720 px Maximálne snímkovanie 30 FPS Vstavaný mikrofón Polohovateľný integrovaný držiak Pripojenie cez USB kábel (dĺžka kábla 1,5 m) Technológia Plug and Play, bez nutnej inštalácie Kompatibilná s operačným systémom Windows 7/10
Webkamera C-Tech CAM-07HD, 720p (CAM-07HD) čierna
Webkamera C-Tech CAM-07HD, 720p (CAM-07HD) čierna nová, zabalená, záruka 9€ na osobný odber 10€ pošlem + doprava a platba vopred ✈️Pošta do 0,5kg + 2,10€ pri platbe vopred + 0,20€ 1. trieda k cene dopravy ✈️kuriér na výdajné miesto do 5kg, + 3,30€ pri platbe vopred ✔️ NAJPRV PÍŠTE CEZ FORMULÁR✔️ * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Osobne, alebo poštou hradí príjemca. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky ak nie je uvedené inak. ✅ moje ďalšie PC inzeráty a hodnotenie nájdete na:
Webkamera media-tech  MT4106
Ponúkam na predaj web kameru Webkamera media-tech - parametre sú na obrázkoch. Nikdy nepoužitá, len kúpená ako záložná webkamera. Je to tento model:
Predám streamovaciu kameru NexiGo StreamCam N930E
Kamera je v super stave, používaná asi 2 mesiace. Kamera je vo veľmi vysokom rozlíšení s automatickým zaostrovaním a super kvalitou. Ideálne na streamovanie, točenie videí či len na meetingy. Kamera má 3 svetelné módy, s ktorými vás bude krásne vidno. Dôvod predaja, predávam pc a kamera mi je na nič. kamera, webkamera, webcam, streamovacia webkamera, streamovacia webka, pc kamera, pc webkamera
Webkamera Kingone s LED svetlom a mikrofónom / 1440p 30fps
Webkamera Kingone s LED svetlom a mikrofónom / 1440p 30fps Štýlová webová kamera s LED svetlom, špičkovou kvalitou obrazu, vynikajúcou čistotou zvuku a mini statívom. Náš nový dizajn s výkonnými funkciami, ako je ovládanie jasu, automatické zaostrovanie, objektív s vysokým rozlíšením a vstavaný mikrofón s redukciou šumu, si zamilujete Rozlíšenie videa 1440p 16:9 30fps, 1080p 30fps, 720p 30fps Automatické ostrenie Ministatív súčasťou balenia Snímková frekvencia: 30 snímok/s. Ohnisková vzdialenosť: 4,52 mm Obrazový snímač: CMOS LED osvetlenie s dotykovým ovládaním Typ rozhrania: USB-C - USB 2.0 Certifikácia: FCC, CE, RoHS Výstupný formát: H.264, MJPG, YUY2 Systém podpory: iOS, Windows 11, 10, 8, 7, 2000XP Vstupné napätie a prúd: DC 5 V/300 ma (max.) Obsah balenia: Webkamera Mini statív Napájací kábel Nové, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou poštovné 3,7 euro (iba pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte