bazár, predaj, inzercia, predám

Kontry, úchyty torpéda a kľuky na historický, starý bicykel

Kategória: Súčiastky a diely

Predám kontry - úchyty torpéda na historický - starý bicykel. Dokopy 7kusov. Tri kusy sú Favorit, jedna je v horšom stave značky Torpédo a tri kusy bez značenia - cena dohodou + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo je vymyslené.
Kontry, úchyty torpéda a kľuky na historický, starý bicykel
Podobné inzeráty
Kľuky Shimano Cues FC-U4000-1
Predám nové nepoužité kľuky Shimano CUES FC-U4000-1 so 40 zubovým prevodníkom, dĺžka kľúk 175 mm. Kľuky sú na štvorhran pre stred s dĺžkou LL123 napr. Kľuky sú kompatibilné s LinkGlide (LG: 1 x 9; 1 x 10; 1 x 11) alebo 11 rýchlostnou HyperGlide (HG: 1 x 11) reťazou. Kľuky sú vhodné napr. na gravel, trekingový alebo crossový bicykel (napr. pri prestavbe na jednoprevodník).
Kluky FSA loziska FSA 24mm
Ponukam na predaj jazdene kluky FSA kluky su tuhe a lahke Najsilnejsia konstrukcia HOLLOWTECH II s najsilnejsou oskou 24mm Kluky: FSA Loziska: FSA MegaExo 24mm, pre sirku ramu 68/73mm Dlzka kluk 175mm Kluky su jazdene ale stale dobre, nepokrivene, zavity v poriadku, loziska v dobrej kondicii Jedina vada vylomeny jeden zub na prevodniku vid foto kukni aj dalsie moje ponuky , posielam aj na dobierku ⬇️ Viac na meili , alebo mobil ⬇️ + darcek gratis Telefon: E-mail: majdobazar@
Kluky Shimano Deore XT Fc-M8100
Predam spickove kluky Shimano Deore XT FC-M8100. Dlzka kluk je 175 mm, retazova linka 55 mm. Kluky su v top stave bez poskodeni v krabici aj so skrutkami. Za stav kluk rucim. Zhodene boli z bicykla Canyon Lux. Pouzivam tie iste kluky ale 170 mm. Cena 80 eur + posta, alebo osobny odber.
kľuky FORCE s pedálmi SPD M540
Predám používané kľuky určené pre 24" bicykle FORCE hliníkové dĺžka kľuk 152mm 42/32/22z pre 8 rýchlostí, spolu so stredovým zložením a pedálmi Shimano SPD PD-M540, plne funkčne, z ľavej kľuky nie je možne demontovať pedál, preto spolu ako set, malo jazdené. Cena 49€ + dohoda, pri odbere viac vecí, množstevná zľava, pozri moje ďalšie inzeráty - v prípade odoslania slovenskou poštou +5,20€ balík na adresu, +4,30€ ako balík ma poštu, poštovné vopred na účet. Viac info cez mail. Ak telefón nedvíham, ospravedlňujem sa vám, potom píšte SMS aj s poznámkou 24 kluky set, ozvem sa vám späť, hneď ako budem môcť ďakujem. telefón len ut-so.
Predám ľavú kľuku na historický bicykel
Predám dve ľavú kľuku na historický bicykel. Cena 5e + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.
Svetlomet a dynamo
Predám svetlo a dynamo na historický bicykel, starý bicykel, starodávny bicykel.