bazár, predaj, inzercia, predám

konzola na klímu 2x

Kategória: Klimatizácie

konzola na klímu 2x
1ks 10€
konzola na klímu 2x
Podobné inzeráty
Predám mobilnú klímu WOODS  VENEZIA 18K
Predám 2 ročnú, malo využívanu, momentálne nevyužitú mobilnú klímu WOODS VENEZIA 18K. Bez známok opotrebenia. Najvykonejšia mobilná klímatizácia. Dialkový ovládač. Cena novej okolo 900 eur.AKCIA. Preferujem osobný odber.
Klimu predám 4,5kW
Predám klimu 4,5 kW. Ešte namontovaná.Momentálne funkčná Možno odskúšať. Musite si ju odborne demontovať a odviesť.Petržalka
Predam klimu Artel
Ponukam na predaj pouzitu klimu znazka Artel, vonkajsia jednotka je funkcná aj automatika je funkcna dialkove ovladanie, vnutorna jednotka ma vadny ventilátor, klepe, vhodne na náchradne diely. Viac info po tel.
konzola na klimatizaciu
nepouzita konzola s prislusenstvom
➡ Novinka Sinclair KEYON SIH + SOH-12BIK s Wifi
➡ Štastie praje pripraveným :) no ak ste sa ešte nestihli, dávam Vám príležitosť CHLADIŤa ešte dnes. Ponúkam Vám inverterovú špičkovú klímu s tepelným čerpadlom od svetovej značky Sinclair, s možnosťou zakúpenia originálnej sady na tzv. samoinštaláciu. Tepelné čerpadlo vzduch - vzduch - Model Sinclair KEYON SIH-12BIK + SOH-12BIK2 je klimatizácia/tepelko s max. chladiacim Výkonom 3,7kW a max. výkonom kúrenia 4,1kW Energetická trieda A++ ✅ Je to veľmi obľúbený a spoľahlivý model časom overenej značky s dobrým menom a stabilným miestom na trhu s perfektnou Servisnou podporou a servisným zastúpením, ktorý zaujme svojím moderným a elegantným dizajnom,so vstavaným WIFI modulom z výroby, IONIZÁTOROM vzduchu a množstvom funkcií a možností ako napr.: ➡ Ovládanie je možné okrem diaľkového ovládača aj pomocou aplikácie v mobilnom telefóné odkiaľkoľvek ➡ veľmi Tichá klimatizácia ➡ Kúrenie do – 15 st. Celzia vonkajšej teploty ➡ Odvlhčovanie ➡ Autamatické samočistenie - vysúšanie výparníka, Spánkový režim ➡ Turbo režim pre rýchly pocit chladu/tepla ➡ Inteligentné odmrazovanie ➡ Časovač zapnutia / vypnutia ➡ Autodiagnostika a pod. ➡ Základnou súčasťou je i LED display ➡ Nastaviteľné lamely smeru prúdenia vzduchu každým smerom ➡ Prachové a Zdravotné filtre ➡ Cold plasma generátor na ničenie baktérií a ochranu pred vírusmi ➡ Antikorózna úprava výmenníkov ➡ Klimatizácie sú Predplnené z Výroby ekologickým chladivom R-32, -sú to Inverterové klimatizácie s úsporou el. energie voči bežným klimatizáciam o 44%a viac! ✅ ZÁRUKA možná až 5ROKOV ! Je to Nové a Zabalené ako je vidieť na reálnych fotkách ➡ Osobný odber alebo pošlem kuriérom na dobierku! /výhodná cena prepravy celá SR/ -Cena /KEYON SIH + SOH-12BIK2/ 591€ ;) cena je pevná... ➡ Poradím, pomôžem, pri osobnom odbere vám všetko predvediem a vysvetlím v príjemnom prostredí v klimatizovaných priestoroch a spravím aj kávičku :), pri zaslaní kuriérom poradenstvo cez telefón samozrejmosťou . ...viem Vám ponúknuť aj Originálnu súpravu /KIT/ na samomontáž tejto klimatizácie / viď. fotky/ v rôznych dĺžkach! Chladiť alebo kúriť môžte ihneď, bez čakania na firmu, osobný odber non-stop alebo odošlem obratom kuriérom. Spokojnosť zaručená! Iné výkony prípadne a aj tepelká monobloky skladom, bližšie info telefonicky DARČEK: ku každej klimatizácii Vám dám ako darček profesiálny čistiaco-dezinfekčný prostriedok a predvediem vám ako sa o klimatizáciu správne starať!
mobilná klíma na terasu, altánok, či do zimnej záhrady
Predáme mobilnú klímu vhodnú na výstavy, catering, svadbu, terasu či altánok. Spríjemní chvíle a nenaruší pohodu pri vašich akciách či posedeniach s priateľmi. Stačí len zapojenie do elektriky cez kábel a naplniť zariadenie vodou. Hladinu vody kontrolujete vzadu na zariadení pomocou risky s minimálnou hladinou. Efekt je silnejší ako u iných klím. Nie je vhodná do uzavretých priestorov. (byt, dom). Základ chladenia je, že to musí byť otvorený alebo aspoň dobre vetraný priestor. ADRIAN-AIR® EV 5000 je mobilná evaporačná jednotka navrhnutá pre chladenie a zvlhčovanie vzduchu v priestoroch pomocou vyparovania, ktoré absorbuje teplo. Prietok vzduchu 5 000 m3/hod. Výhody a využitie ADRIAN-AIR® EV 5000 : chladenie priestorov v objekte vhodná do reštaurácií, na terasy alebo do otvorených priestorov pre catering možnosť akokoľvek jednotku premiestňovať podľa potreby, je vybavená diaľkovým ovládaním 7 prevádzkových režimov zariadenia režim čistenia a režim ionizácie vzduchu. Zariadenia sú v BB. Možná je aj väčšia jednotka do dielní , servisov a väčších plôch EV 8000. Posielame kuriérom, alebo odber v BB. Pri väčšom odbere zľava. Viac - kúpiť môžete aj tu: