bazár, predaj, inzercia, predám

Konzolovy stolik

Kategória: Starožitnosti

Predam roz 80x40v78cm
Konzolovy stolik
Podobné inzeráty
Konzolový stolík
Predám pekný, zachovalý konzolový stolík. Bez nutnosti ďalších opráv. Preferujem odobný odber, neposielam na dobierku ani kuriérom.
Konzolový stolík Š-107cm H 34cm,Zrkadlo na stenu V-127cm Š-7
Prístavný stolík Š-107cm H 34cm: cena-250€ Zrkadlo na stenu s ramom V-127cm Š-71 cm :cena-150€ Cena za komplet -375€
Konzolový stolík
Štýlová konzola z orechového dreva s mramorovou platňou. Jedinečný a praktický doplnok pre váš interiér. Konzola je v dobrom pôvodnom stave. Rozmer.100x45cm,výška 75cm. Pozrite všetky naše inzeráty, ponúkame vám možnosť okrášliť svoj interiér jedinečným, kvalitným nábytkom.
Konzolový stolík so zrkadlom
Predám klnzolu so zrkadlom v peknom pôvodnom stave..viac info ..
rozkladací stolík v štýle Biedermeier ,,demi-lune,,
Biedermeier Konzolový, kartový alebo príručný rozkladací stol Takzvaný polmesiac alebo ,,demi-lune,, Rozmery: Priemer 114,5 výška 75 ( v rozloženom stave) 114,5x 55x77 ( v zloženom stave )
Stolík príručný – starožitný.
Starožitný príručný stolík zaujme najmä svojím krásnym dizajnom a vyrezávaním . Je vyrobený z masívneho dreva v kombinácii hnedej a svetlo hnedej farby . Vyrezávané nožičky k vám vnesú nádych starých čias a zároveň vášmu domovu dodajú skutočne originálny vzhľad. Stolík taktiež disponuje malou zásuvkou vhodnou na uskladnenie drobných predmetov. Tento stolík krásne zapadne do obývačiek, pracovní alebo iných priestorov. Výška – 69 cm , šírka – 59 cm , hĺbka – 35 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .