bazár, predaj, inzercia, predám

korálky na tkanie paracordu.

Kategória: Ostatné

korálky na tkanie paracordu. materiál - zliatina veľkosť fotografie.
cena
1 kus - 3 eurá
3 kusy - 2,5 eura
5 kusov - 2 eurá
+ poštové služby
písať na mail.
Vďaka
korálky na tkanie paracordu.
Podobné inzeráty
korálka na tkanie paracordu
korálka na tkanie paracordu. zliatinový materiál. cena 8€ -10 ks plus poštovné prosím nevolať písať na mail Vďaka
korálka na tkanie paracordu.
korálka na tkanie paracordu. Plastik cena 0,25€ -1 ks plus poštovné prosím nevolať písať na mail Vďaka
Pucvola - materiál na tkanie kobercov
Ponúkam na predaj materiál priadzu na tkanie kobercov (ručne tkaných kobercov) - pucvolu. Farby: KRÉMOVÁ, alebo FAREBNÁ. Cena za 1kg/0,8-1,7€. Materiál je dobre zabalený, čistý a bez odpadu. Balené po 20-35kg. Ľahká manipulácia. Krémova pucvola (aj biela) je balená samostatne a farebná tiež samostatne. Ďalej ponúkam na predaj PAMOK (PAMUT) na osnovu na tkanie kobercov. Cena 6€/1kg. Materiál na tkanie NEPOSIELAM POŠTOU. Iba osobný odber, alebo môžem doviesť. IBA VOLAŤ, NA MAILY NEREAGUJEM!! Volajte:
Lebka
Lebka . korálka na tkanie paracordu. zliatinový materiál. cena 3€ -10 ks plus poštovné prosím nevolať písať na mail Vďaka
Priadza na hačkovanie , vyšívanie , tkanie ...
Krabica rôznych priadzí , mulinky , tiež na tkanie kobercov ako na obrazku . komplet všezko na prvom obr za 10€. Osobne v KE alebo poštou. Pri platbe vopred na učet hradím poštovné ; pri dobierke uvedena cena + poštovné. Platí = je aktuálne do zmazania inzerátu. Napíš SMS - zavolám.
Silikónové korálky - materiál na výrobu
Predám materiál na výrobu silikónových retiazok pre babatka. Rôzne silikónové korálky (guličky, hexagony, srdiečka, kvetinky, disky, hviezdičky, háčkované guličky, klipy a držiaky na dudel,...). Samotné korálky sú v hodnote 160-180€. Predám za 100€. Šnúrky, vrecúška, a krabičky sú grátis, zadarmo k nákupu. Nemám čas sa tomu venovať, tak posúvam ďalej.