bazár, predaj, inzercia, predám

Koreň - samorast púštny vzhľad

Kategória: Terárijné zvieratá

Predám koreň s krásnym prirodzeným hnedo-oranžovým sfarbením, vhodný dekorácia do domácnosti, prípadne do terária. Nie je vyvarený ani nijak chemicky ošetrený. Dôkladne som ho prebrúsil a zbavil ho práchna - zostalo len zdravé a pevné drevo. Jedná sa o veľmi tvrdé drevo. V našej domácnosti bol vystavený asi rok. Nikdy nebol umiestnený v žiadnom teráriu. Možno ho umiestniť v rôznych polohách - no ak sa položí na miesto rezu, nie je moc stabilný, nakoľko rez nie je rovná čiara (treba ho niečím podložiť - stačí niečo o veľkosti 1-2 cm) - viď poznámky na fotkách. V ostatných polohách drží skvele a udrží aj teraríjné zviera. Ak máte záujem, kľudne pošlem viac fotiek. Váži 4 kg.

(Poznámka: na 1. a 2. fotke je na papieri poznámka: "stabilná poloha". Na 9. fotke je na papieri poznámka: "takto moc stabilne nestojí - treba ho vypodložiť niečím malým)


Možnosť osobného odberu v okolí Dubnice nad Váhom. Prípadne ho pošlem poštou - poštovné si hradí kupujúci. Všetko dôkladne zabalím.

Kontaktujte ma, prosím, formou SMS/e-mailom

(terárium, terarijné, koreň, samorast, dekorácia, skulptúra)
Koreň - samorast púštny vzhľad
Podobné inzeráty
Veci do teraria
Predám veci do terári: korene, dekoracie, časovač. Lebka - 10 € Koreň malý - 6 € Koreň velký - 8 € Časovač (2x) - 5 € (kus) Jaskyňa malá - 5 € Jaskyňa stredná - 10 € Jaskyňa veľká - 13 € Viac info cez sms alebo email. Prosím nevolať!!
Koreň do akvária a terária
Živý koreň s umelou rastlinou vhodny do akvária alebo terária
Darujem akvárium
Darujem 90 l staršie akvárium s malou plošinkou v rohu vhodné pre korytnačky či rybičky. Roh hore nad plošinkou je málinko prasknutý, nemá vplyv na vodu. K akváriu darujem aj okrasný koreň.
Vodna rastlinka
Predam rastlinku do akvária Microsorium pteropus Ideálne aj pre menšie akvaria Vhodné aj pripevniť na koreň Cena 1€
Terárium a príslušenstvo
Predám terárium s rozmermi (ŠxVxH) 80x40x40cm, osvetlenie mini combo, 3D stenu, koreň stromu (dĺžka cca 56,5cm), misky a umelé kvietky všetko je používané ale v dobrom stave. Cena za všetko je 200€.
Kmeň samorost
Predam kmeň koreň samorost do teraria alebo akvaria rozmery š60xd115cm.po dohode možem doviezt na burzu NR.