bazár, predaj, inzercia, predám

Korytnačka , chránič chrbtice

Kategória: Lyžovanie

Veľkosť S , čierno - ružová farba, použité jeden x , úplne nové kúpené v sportisime tento rok . Pôvodná cena 26€
Korytnačka , chránič chrbtice
Podobné inzeráty
Chránič chrbtice POC Spine VPD air Vest
Predám nový chránič chrbtice POC Spine VPD air Vest Chránič chrbtice znižuje riziko vážneho poranenia chrbta a mal by teda byť súčasťou výbavy každého lyžiara či snowboardistu. Chránič chrbta POC Spine VPD air vest uranium black M/regular v pánskom vyhotovení je navrhnutý v príjemnom, neveľmi tesnom strihu. Mäkké vyhotovenie neobmedzuje pohyb, postará sa o fixáciu dôležitých častí tela a čo sa ochrany týka, dosahuje rovnakú úroveň ako škrupinové typy. Tlmiacu vrstvu chrbticového chrániča tvorí pružná prispôsobivá pena VPD, ktorá stuhnutím pri páde pohltí silu nárazu. Chránič chrbta, tzv. „korytnačka“ POC vám bude sedieť, pokiaľ máte veľkosť M. Hodí sa pre postavy s výškou 170 cm a obvodom pása 8,8 cm. Základné vlastnosti pánskeho chrániča chrbta POC Spine VPD air vest uranium black M/regular Postará sa o bezpečie vášho chrbta aj ramien POC Spine VPD air vest uranium black M/regular pri páde vstrebe energiu nárazu Veľkosť chrániča chrbta POC M Ide o pánske spracovanie Zhotovený v presne sediacom slim fit strihu Mäkké vyhotovenie bez tvrdých plátov Chránič chrbtice POC Spine VPD air vest uranium black M/regular nebude zavadzať pri pohybe Opatrený tlmiacou technológiou VPD Model sezóny 2021/2022 Môže sa pochváliť certifikáciou EN 1621-2, Level 1 O tlmenie pádu sa postará viskoelastická pena Jeho vlastnosti ukrývajú elastický opasok Farba chrániča chrbta, tzv. korytnačky POC: čierna
Chránič chrbtice
Predám chránič chrbtice veľkosť S (na výšku 170-175cm). Chránič poskytuje výstuž aj na hrudnej časti, čo zabezpečuje ochranu rebier.
Chránič chrbtice ATOMIC LIVE SHIELD BP MEN velkost M
Predám chánič chrbtice ATOMIC LIVE SHIELD BP MEN velkost M. Je v dobrom zachovanom stave. Chránič na postavu vysokú ca 185 cm.
Predám chránič chrbtice
Predám lahký a komfortný chránič chrbtice zn. Reaperbones. Je vhodný predovšetkým pre snowboarding a lyžovanie. V čierno zelenej prevedení, nenosený ešte s visačkou. Váha 600g. Dĺžka 67cm, šírka v najširšom mieste 28cm, šírka uprostred 26cm. Kupovaný za 39.95, predávam za 25 eur. Materiál 35% extrudovaný polyester, 20% polyester, 15% polyuretan pena, 10% nylon, 10% polyvinylchlorid, 5% EVA, 3% POM, 2% guma • bedrový pás a ramenné popruhy z neoprénu • nastaviteľné ramenné popruhy • bedrový pás na suchý zips a zakončený elastickou časťou • vysoký komfort a maximálna ochrana vďaka pevným častiam chrániča • spĺňa normu EN 1621-2 Cena + poštovné alebo osobný odber BA/SE.
lyžiarsky chránič chrbta
Predám chránič chrbtice - korytnačka, Salomon, veľkosť JM. Vhodný na cyklistiku, lyže, snowboard, korčule, skateboard.
Chránič chrbta

Zn. Spokey
Chránič chrbta zn.Spokey, vhodný na lyže, snowboard aj jazdenie na koni, použitý raz (prestali sme jazdiť). Dĺžka chrániča je 45 cm. Podrobný opis v linku: