bazár, predaj, inzercia, predám

Kos a drevené vyrobky

Kategória: Umelecké predmety

Piste, prosím len mail cez formular
Posielam po prevode, mam recenzie napr. na modrom koniku

*nizky pruteny kos s ušami, rucny vyrobok - 14 eur
*misa (pravdepodobne nelakovana) ručný výrobok, priemer 28,5 cm - 6 eur
*drevená pokrievka, ručný výrobok, priemer 32 cm - 14 eur
Kos a drevené vyrobky
Podobné inzeráty
Koš
Predám veľmi pekný pruteny koš, využitie rôzne. Koš je pevny a v 100 % stave.Rozmery 60 cm dĺžka 40 cm výška a 28 cm šírka. Cena je 29 €.Kontakt len na telefón.
Drevené magnetky, podkovy, zvieratká
Ponúkam na predaj po 1€/kus. Magnetky drevené srdiečka, magnetky drevené farebné, drevené podkovičky, drevené húpacie kačičky, koníky, psíky, veverička
Terminátor Arnold Schwarzenegger
Predám plastovú nalakovanú figurku, sošku Terminátor Arnold Schwarzenegger , nalakovaná. Výška 18 cm Cena: 26€ Pošlem aj na dobierku. Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké *Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení *Rôzne reklamné predmety *Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou *Akčné figúrky *Doplnky na airsoft-paintball *Rôzne veci na auta či motorku *Čokolvek iné Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Batman - soška 18 cm
Predám plastovú čiernu figurku, sošku Batman výška 18cm Cena: 20€ Pošlem aj na dobierku. Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké *Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení *Rôzne reklamné predmety *Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou *Akčné figúrky *Doplnky na airsoft-paintball *Rôzne veci na auta či motorku *Čokolvek iné Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Kľúčenka, odznak Joker Why so Serious?
Predam plastovu klucenku, privesok, odznak rozmer 9.5x7 cm Joker why so serious? Cena 6€ / ks Poslem aj na dobierku Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké *Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení *Rôzne reklamné predmety *Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou *Akčné figúrky *Doplnky na airsoft-paintball *Rôzne veci na auta či motorku *Čokolvek iné Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Harley Quinn- Figurka 17cm
Predam figurku Harley Quinn 17 cm vyska. Je v bielej farbe pripravena na vyfarbenie Cena 15€ Poslem aj na dobierku. Viem vyrobit aj ine figurky. Staci napisat… Batman, Spiderman, Harley Quinn, Joker atd… Poslem aj na dobierku Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké *Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení *Rôzne reklamné predmety *Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou *Akčné figúrky *Doplnky na airsoft-paintball *Rôzne veci na auta či motorku *Čokolvek iné Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.