bazár, predaj, inzercia, predám

Košeľa na kojenie doctor nap S

Kategória: Tehotenské oblečenie

Ako nová, nevyblednuta, používaná len v pôrodnici.

Má cvočky, čo je extrémne pohodlné na kojenie, rýchle a hlavne sa nerozopina počas spánku ani bežného nosenia, zn. Doctor nap.

Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené, ďakujem.
Košeľa na kojenie doctor nap S
Podobné inzeráty
Balík pre budúcu mamičku -36
Ponúkam na predaj balík pre nenáročnú budúcu maminu: 1xnočná košeľa na kojenie so županom 2xnočná košeľa na kojenie 2xpodprsenka na kojenie 1xtielko 2xsukňa 1×legíny 1xrifle (zašitá dierka na kolene) 1× zateplené nohavice 2xblúzka Predám len spolu.
Podprsenky na kojenie SPOLU
Predám podprsenky na kojenie, ktoré boli kupované na eshope bonprixu. Boli kúpené ako dvojbalenie za 18€. Používané málo. Ja predám spolu za 8€. Posielam poštou po prevode vopred. Zadarmo pribalím 3 klasické podprsenky na kojenie. Bola z nich použitá len jedna, aj to minimálne.
Tehotenské legíny
Predám nové aj nosené tehotenské legíny a tepláky. Čierne legíny veľkosť S/M Slovenskej značky ľúbime sa dajú na brušku prehnúť.Predám za 5€. Pôvodná cena bola 20€. Ružové tepláky sinsay veľkosť M.Sú nové, nenosené predám za 5€. Ďalšie čierne legíny veľkosť L. Málinko nosené 3€.A v ponuke mám aj tehotenské nohavice svetlo modré a khaki veľkosť M. Predám kus za 5€. Uprednostním kúpu viacerých kusov oblečenia. Mám v ponuke aj tehotenské tričká/tuniky, ktoré sa dajú použiť aj na kojenie. Potom mám aj nejaké podprsenky na kojenie. Niektoré sú nové, nenosené. Mám aj nočné košele tehotenské plus použiteľné na kojenie. V prípade záujmu pošlem info a foto mailom. Posielam poštou po prevode vopred.
Nočná košeľa na kojenie
Krásna nočná košeľa na kojenie, kúpená z druhej ruky, ale mnou nakoniec nenosená, lebo je mi malá. Je v super stave. Rozmery nafotené. Píše M, ale podľa mňa S, alebo také menšie M, elastická. Ako je okolo výstrihu čipka tak z jednej strany nie je, neviem či to bolo tak od výroby, alebo sa sprala.
Materske nocne kosele/na dojcenie
predam nocne kosele pre mamicky 5e kus plus posta Fialovo ruzova nocna kosela PREDANE Skvelá na tehotenstvo a na kojenie, voľný strih a bočné riasenie ponúka dostatok miesta na rastúce bruško, po pôrode uľahčuje gombičková léga kojenie
Košeľa na kojenie
Ponúkam na predaj 2 košele na kojenie veľkosť M. Plus k tomu 8 kusov nohavičiek do pôrodnice (pracie) samozrejme nové. Cena spolu 10