bazár, predaj, inzercia, predám

Košeľové maxišaty L

Kategória: Šaty, Kostýmy

Len vyskusane, este s visackou a nahradnymi gombikmi. Minimalisticke maxi saty, dobre kombinovatelne, daju sa zobrat aj ku kanadam a kozenej bunde ako aj k teniskam s vyhrnutymi rukavmi. Odporucam na vyssiu postavu, ak sa v pase stiahnu opaskom, robia peknu zensku siluetu a dlzka sa da trochu zregulovat.
Pc 60
Košeľové maxišaty L
Podobné inzeráty
Exclusive košelove šaty veľkosť 14
????????Exclusive košelové šaty???? ???? ✅(E.O.257) vzorované košelové šaty AXPARIS 14, 26€ ✅NARAMKY 3,80€ (-50%) ✅(T40) lodičky so zlatou reťazou CM PARIS 37,15,90€ ✅(T048) lodičky modré NOE 38, 19,90€ ✅(T049) biele lodičky VANESSA WU 38, 12,90€ Pozrite si aj ďalšie naše inzeráty. Každý deň pre vas fotíme rôzne outfity a oblečenie, ktoré nájdete u nás na predajni Sekáčovo Outletovo OC MÁJ v DUBNICI NAD VÁHOM.
Mini bodkované košeľové šaty/tunika, veľ. S
Predávam milé dámske/dievčenské košeľové šaty, ktoré viete vynosiť aj ako tuniku. Šaty sú značky Lumina, majú volánové rukávy a biele bodky na čiernom podklade a biele gombíky. Krásne ukážu aj na opálenom tele, v zime sa pod nich hodí roláčik. Keďže sú košeľové, obsahujú málo elastanu a tým pádom držia tvar. Veľkosť je od XS-M, prmerajte! dĺžka: 80 cm, šírka prsia 40x2 cm, pás 44x2 cm, boky 46x2 cm. Šatičky boli minimálne nosené, rýchlo schnú :-) Sú bez akýchkoľvek poškodení v top stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Letné maxišaty M/L
Ľahučké letné maxišaty veľ. L (pasujú aj veľ. M) - tenučká bavlna, uviazanie okolo krku Pekný nosený stav
Letné maxišaty - Uni
Predám letné šaty: - letné vzorované maxišaty, v. uv. M, ale sú max. elastické, prispôsobia sa podľa mňa každej veľkosti i do XL. Vrchná časť lososová, spodná časť farebná. Cena: 9€ + poštovné. Na dobierku nezasielam!
Kvetované maxišaty - S/M
Predám nenosené kvetované maxišaty s vreckami, top stav, bez poškodení. S gumičkou pod prsiami. Osobný odber v KE, prípadne platba na účet vopred + poštovné podľa tarify SP, na dobierku neposielam. Kontaktovať prosím e-mailom alebo sms.
Maxisaty
Predám pasikave maxišaty veľkosť uni cena aj s poštou.Pi pripísaní peňazí na účet posielam kurierom.Posielam aj na dobierku.