bazár, predaj, inzercia, predám

Kotlíky Zlaté Moravce

Kategória: Ostatné

Na mestskej tržnici v Zlatých Moravciach v predajnom stánku ponúkame v čase PO-PI 8:00-18:00 a SO 7:00-13:00 široký sortiment sezónneho tovaru.Kotlíky na guláš smaltované od 4l až do 100l, kotlíky nerezové hrubé, kotle a kotliny na zabíjačku, kotliny pod kotlíky ocelové čierne a nerezové rôzne priemery, grilovacie panvice, horáky, nádoby na masť a rôzny kuchynský riad. Daľej ponúkame široký výber plastových kvetináčov. Informácie o cenách tovaru na tel.č. AKTUALNA PONUKA ZABIJACKOVE KOTLE A KOTLINY 50,60,70,85 A 100L JEDNOTLIVO ALEBO CELE SETY. OBJEDNANY TOVAR VAM VIEME DORUCIT KURIERSKOU SLUZBOU AJ POCAS OBMEDZENI. VOLAT MOZTE DO 22:00 AJ POCAS VIKENDU
Kotlíky Zlaté Moravce
Podobné inzeráty
kotlíky na guláš s kotlinou nerezové
predam kotliky nerezove s kotlinou od 15l.-70l.Cena od 300,- do 650,-
Staré medené kotlíky
Predám dva staré medené kotlíky o objeme cca 40 litrov + smaltovanú pokrievku s ø 44 cm + podstavec s ø 38,5 cm a výškou 41 cm. Kotlík s ramienkom má výšku 31,5 cm; ø zhora je 45,5 cm; váha 4,96 kg. Bez ramienka má výšku 29 cm; ø zhora je 45 cm; váha 4,17 kg. Cena za jeden kus: 170 €. Mob: .
Výrazná zľava Predaj pneuservis/autoservis Nitra Beladice
Výrazná zľava! EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj komerčný objekt pneuservisu/autoservisu na Zlatomoraveckej ulici v Beladiciach priamo pri hlavnom ťahu Nira - Zlaté Moravce a s výbornou dostupnosťou na diaľničný privádzač R1 Beladice. Novostavba sa nachádza na rovinatom 15 árovom pozemku. Budova je postavená z pálenej tehly s plechovou sedlovou strechou, zaizolovanou so sklenou vatou. Úžitková plocha servisu je 144 m2. Dispozične budova pozostáva zo vstupnej príjimacej kancelárie s kuchynkou s vybavenou kuchynskou linkou, z priestoru servisu, zo sociálneho zázemia pre pracovníkov (sprcha, šatňa, toaleta, umývadlo) a úložného priestoru pod strechou o výmere 27,9 m2. Súčasťou servisu sú dva zdviháky pre osobné a nákladné vozidlá do 3,5 tony (výška stropu 5 m2), vyvažovačka pneumatík, kompresor a množstvo iného náradia a vybavenia v celkovej cene až 20.000,-, ktoré zostáva súčasťou v cene nehnuteľnosti. Podlahy sú betónové pancierové. Vstup pre vozidlá je zabezpečený cez dve diaľkovo ovládateľné automatické brány. Kúrenie objektu je zabezpečené elekrickým kotlom. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku, obecnú vodu a kanalizáciu. Celý objekt je zabezpečený kamerovým systémom napojeným na wifi, s možnosťou sledovania cez mobilnú aplikáciu, 6 statických kamier v exteriéri a ineteriéri a 2 pohyblivých kamier v exteriéri. Nehnuteľnosť je zabezpečená aj centrálnym alarmom ovládateľným aj cez mobilný telefón. Okrem samotnej budovy servisu je na pozemku ešte jedna menšia budova o rozlohe 40 m2 + ďalších 40 m2 terasa, ktorá aktuálne slúži ako sklad náhradných dielov, no je využiteľná aj na iné podnikateľné účely, ako je napríklad kaviareň alebo predajňa autopríslušenstva. Pozemok poskytuje dostatok priestoru pre možnosť výstavby ďalších budov, rodinného domu alebo vytvorenia priestranného parkoviska pre autá a zákazníkov. Lokalita je výborná na podnikanie vzhľadom na bezprostrednú blízkosť frekventovaného ťahu Nitra - Zlaté Moravce i ďiaľnice. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv, zastupovania v katastrálnom konaní a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Komerčný objekt na prenájom Zlaté Moravce
Ponúkam Vám na prenájom komerčný objekt - obchodné, skladové a prevádzkové priestory v meste Zlaté Moravce. Predmetom prenájmu sú priestory vhodné na všestranné využitie - sklad, kancelárie, predajňa, garáž. Objekt je vhodný aj na prevádzkovanie iných typov obchodov, služieb alebo výroby, prípadne sa dá prebudovať aj na iné účely, podľa predstáv nového prenajímateľa. Za objektom je dostatočný počet parkovacích miest. Cena dohodou! Pokiaľ sa Vám táto ponuka prenájmu komerčného objektu zapáčila, pozývam Vás na obhliadku, ktorú si môžete dohodnúť na t.č. .... ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.Energetický certifikát nebol vystavený.
Odstúpenie gastro prevádzky v centre mesta - Zlaté Moravce (
1123-18-AFI Ponúkame Vám odstúpenie zabehnutú gastro prevádzku - Kebab v centre mesta Zlaté Moravce, Námestie A. Hlinku. Prevádzka je plne zariadená a vybavená. Má 2 miestnosti, prvá má cca 20m2, druhá ( sklad, prípravovňa) cca 15m2. Viac info na obhliadke. V prípade záujmu kontaktujte: Anna Fiťková, tel.: , mail: fitkova@
Polyfunkčný objekt - rodinný dom,výrobný objekt/hala na jedn
133-18-MIG Na predaj polyfunkčný areál v strategicky veľmi zaujímavej lokalite Zlaté Moravce – Prílepy,len 5 min. od rýchlostnej komunikácie R1 s dialničným privádzačom na obidva smery. Vzdialenosti :Zlaté Moravce – 4 km,Nitra – 28 km, Banská Bystrica – 90 km,Bratislava – 110 km... Rovinatý,upravovaný, pravidelne udržiavaný areál sa nachádza na pozemku s rozlohou až 8 663 m2.Možnosť bývania aj podnikania v jednom. Vzhľadom k rozlohe pozemku, rovnému reliéfu, rozsiahlym asfaltovým plochám a vybudovaným inžinierskym sieťam ponúka tento areál širokú škálu využitia. Bezproblémové je tiež pokrytie všetkých komunikačných kanálov a internetu. Či už podnikáte v oblasti autodopravy a logistiky, výroby alebo v sfére služieb, budete tu mať istotu stabilného zázemia. Na priemyselnej časti pozemku sa nachádza výrobná hala o rozlohe 530 m2 s priľahlými skladovými a hospodárskymi budovami s celkovou zastavanou plochou 280 m2 . Budova, s výškou stropu 3-4,5m, je plynofikovaná a vybavená kladkovym žeriavom. Samozrejmosťou sú reprezentatívne a kancelárske priestory a WC. Súčasťou je aj certifikovaná a schválená lakovacia kabína (objekt bol v minulosti využívaný ako autoservis). Samotný dom ponúka obytné priestory o rozlohe 257 m2 . Dom je vykurovaný podlahovým kúrením na plyn s možnosťou využitia teplovzdušného krbu na drevo. Priestranná garáž s carportom poskytuje priestor pre tri autá. Jej súčasťou je aj samostatná miestnosť s plne vybavenou posilňovňou. Úžitková plocha 77m2. Garáž a dom obklopuje veľkorysú terasu s krbom, bazénom a jazierkom s rybníkom. Odsadenie domu ďalej od ulice, ako aj vlastná príjazdová cesta, zabezpečujú vysokú mieru súkromia a pokoja. Celistvosť pozemku dopĺňa ovocný sad a vlastná artézska studňa. Počas vegetačného obdobia poskytuje širokú škálu tunajších ovocných plodín. Kompletne oplotený areál s možnosťou expanzie a prikúpenia priľahlých pozemkov. Zaujímavá príležitost z investičného hľadiska – možnosť ďalsej výstavby – bývanie,podnikanie,ubyt.zariadenia,agroturistika....Oplatí sa vidieť V blízkom okolí veľa zaujímavých vecí aj z hľadiska turistiky – zámok Topoľčianky,národný žrebčín Topoľčianky,Zubria zvernica,arborétum Mlyňany... NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Naše hypotekárne centrum Vám bezplatne pomôže pri výbere pre Vás najvýhodnejšieho úveru na kúpu danej nehnuteľnosti.