bazár, predaj, inzercia, predám

kotol, liatina

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

o9o4,169,362. kvalitny liatinovy kotol na tuhe palivo HunorKappa. podobny ako viadrus, buderus, caldera, attack...
velke dvierka, vysoka ucinnost, zaruka. dovoz dohodou.
4 clankovy 1130eur
5 clankovy 1280eur
6 clankovy 1430eur
kotol, liatina
Podobné inzeráty
Predám kotol Viadrus U26 5čl.
Predám kotol Viadrus U26 5čl.kurené iba 5 sezón aj to iba ked bolo chladnejsie počasie.V teplejšom pocasi sa kurilo krbom.Kotol bol napojeny na akumulačnu nadrž,ladomat ,ochrana spiatočky kotol nebol nikdy prekurený!!!kurene iba suchým drevom a spodne dvierka som nikdy nezatvaral preto kotol nikdy to este ta lepsia liatina odliatok.bližsie info po telefone .
Kotol Tatramat
Predám vynikajúci kotol značky Tatramat, ideálny na účinné a spoľahlivé vykurovanie vášho domova! Na predaj mám kotol značky Tatramat, ktorý vám poskytne spoľahlivé a účinné vykurovanie pre váš domov. Tatramat je uznávaná značka so skúsenosťami v oblasti vykurovacích systémov, a tento kotol je zárukou kvality a výkonu. Tento kotol značky Tatramat je ideálny pre rodinné domy, byty alebo menšie komerčné objekty. Jeho kondenzačná technológia umožňuje účinnejšie využitie paliva, čo vedie k nižším nákladom na vykurovanie a zároveň k ochrane životného prostredia. Kotol bol starostlivo udržiavaný a je vo vynikajúcom technickom stave. Môžete si byť istí, že poskytne spoľahlivú prevádzku a komfortné vykurovanie pre váš domov. Treba si prísť odmontovať a zobrať. KOMUNIKÁCIA IBA CEZ MAIL
Kotol teplovodný kondenzačný na vykurovací olej-Rotex 20 kw
Predám kondenzačný teplovodný kotol Rotex , výkon 20 kw , kotol je hliníkovo - nerezový (vysoká účinnosť ohrevu vody) , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
predám vysoko kavalitný 11 kW liatinový sporák PLAMEN 850
vysoko kvalitný liatinový sporák na drevo PLAMEN 850 o šírke 84,5 cm s VEĽKÝM liatinovým ohniskom a liatinovými varnými platňami upravenými teflónom, smaltovaná VEĽKÁ rúra na pečenie. Sporák má účinné dvojité spaľovanie primárne a terciáne. - dopravu viem zabezpečiť. Vysoko kvalitný liatinový sporák na tuhé palivo. Ohnisko je vyložené hrubými liatinovými platňami, kvalitné liatinové varné platne potiahnuté teflónovým náterom, liatinové presklene dvierka. Kvalitná veľká posmaltovaná rúra na pečenie, ktorá sa dá ľahko čistiť a je vybavená roštom a pekárničkou na pečenie, ktoré sa dajú umiestniť v 3 polohách. Mnohý ocenia je odvetranú dvojitú bočnú stenu na ktorej teploty na bokoch sporáka nepresahujú 100°C. Rozmery sporáka šírka:845mm, výška 820 mm, hĺbka 594 mm účinnosť: 83,7 % nová norma ECO design: ÁNO EEI- 110,32 Emisia CO (pri 13% O2 ) ≤ podaná je 0,09% Monimálny výkon priemerný 8 kW Maximálny výkon 11 kW Váha 121 kg Vhodný do priestoru do 160 m3 Priemer dymovodu Ø 120 mm napojenie horné a zadné (722x135 mm stred zadného napojenia) Otvor prikladania do ohniska (ŠxV) 180 x 165 mm Rozmer ohniska sporáka (ŠxVxH) 220 x 300 x 455 mm Rozmer rúry na pečenie (VxŠxH) 310 x 400 x 430 mm Štýlový dizajn Do popredia tento výrobok predurčuje kvalite spracovanie s moderným dizajnom a reliéfnymi ornamentami, ktoré z neho robia štýlový interiérový doplnok. Unikátny materiál Masívna šedá liatina je technická zliatina železa s uhlíkom a ďalšími prvkami. Liatina sa vyznačuje vysokou pevnosťou v tlaku a tepelnou vodivosťou. Je odolná voči prepáleniu, kúrením sa nepoškodzuje ani nemení svoj tvar. Tento materiál dokáže rovnako ako keramika akumulovať sálavé teplo, ktoré ešte dlho po vyhasnutí ohňa uvoľňuje sa do miestnosti. Pritom má výbornú odolnosť voči oxidácii, takže pec bude slúžiť naozaj dlho.
Kotol na vykurovací olej , naftu - Buderus 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Buderus G115 , výkon 25 kw , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Predám Teplovodný kotol na vykurovací olej - NOVY
Predám kotol na olej. Bez olejového horáka a bez elektroniky. Horak a elektroniku je potrebne dokupit(viem dat kontakt na predajcu horakov) Kotol je novy zabaleny, este nezlozeny z palety. Kotol 35kw - 2050€ bez DPH Kotol 70kw - 2250€ bez DPH V pripade otazok ma nevahajte kontaktovat. olejový horák na ľahký topný olej LTO, alebo horák na použitý motorový hydraulický, rastlinný, prepaleny olej.