bazár, predaj, inzercia, predám

KOUPÍM ROLAND V-SYNTH GT

Kategória: Klávesové nástroje

KOUPÍM ROLAND V-SYNTH GT
KOUPÍM ROLAND V-SYNTH GT
Podobné inzeráty
Roland DJ Live jam zostava
Predam tuto unikatnu zostavu, v ktorej sa jednoducho kombinuje moznost ovladat Serato Dj softvare a zaroven byt zosychronizovany s dalsimi dvoma syntakmi. Vsetko s pouzitim 2 kablov. Tak podme si od zaciatku predstavit kazdy jeden nastroj. 1.Roland DJ-808 Kombinacia DJ 4 kanalovej konzoly a integrovaneho grooveboxu TR 808, 909 so sekvencerom, ktorym viete ovladat aj sample priamo zo Serata. Unikatna vec, ktoru by som ocenil aj na novsich kontroleroch je MIDI out na sparovanie dalsich masiniek, aby vsetko hralo v rovnakom tempe. Rozlisenie peknych 24bit/96kHz. Konzola automaticky odomyka Pro verziu Serata ako aj Pitch 'n Time DJ expanziu. Koznola je ako nova, ma na sebe ochrannu foliu na mieru, ktora ju chranila pred poskriabanim. Zaroven som pouzival decksaver a prenasal v case. Nechal som si aj original krabicu. Cena: 850 (decksaver zdarma), case za priplatok. 2.Roland TB-03 Potom slavneho TB-303 v kvaliton roland spracovani. Co viac dodat, funguje podobne ako stara, generuje pekne acid zvuky ma navyse jeden druh sekvenceru. Velmi ocenujem, ze je skladny a uhol natocenia plochy as da korigovat. Napajanie je na baterky, alebo cez usb kabel, ktorym sa zaroven da posielat zvuk do pocitaca, alebo nejakeho Roland mixera ako je DJ 808. Paradna kombinacia. Mint stav original krabica k dispozicii. Cena: 300 3.Roland System 1 Super syntak, nema sice display, ale ovladanie je velmi intuitivne, takze vzdy ked ho pouzivam, len krutim, co vidim a vysledky su velmi pekne. ???? Ma velmi zaujimavy arpeggiator s funkciou Scatter. Je celkom kompaktny a tiez sa vie zapojit do Roland mixpultu cez jeden usb kabel. Navyse v mode Plug-Out vie kontrolovat Roland pluginy v DAW. Deck saver v cene Original krabica k dispozicii. Cena 300 Vsetko spolu s decksavermi a casom z za 1300. P.S. Prosim nepiste mi maily a sms typu: “Ponukam 80% z ceny”, neviem ako nato reagovat, zvycajne to len ignorujem. Dohoda je vzdy mozna ak sa budeme vediet rozumne porozpravat.
Predám syntetizátor Yamaha AN1x, cena časom stúpne
predám secret weapon of Boards of Canada v top stave. Možnosť z webu stiahnuť dedikovaný editor, poradim ako ho spustiť aj na win10/11. pridám 256 starostlivo vybraných presetov zozbieraných z celého netu, v štýle BOC ale i ambient, idm, napriklad jexusove presety obsahuju mnoho sequence , mam soundbank aj cisto len electric pianos všeho druhu pridám aj tisíce presetov z ktorých som svoje dve banky selektoval pridám kupene presety od MIDERA: Pri osobnom odbere spustim daco z ceny.. Ked bol synth v obchodoch, v Amerike stal 1500$, jedna sa o high-end unit. Podmienkou zaslania na dobierku je vopred prevod 40€ na ucet ako poistka proti neprevzatiu... Zabalim to kvalitne. +pár narýchlo nájdených viet z webu: 1) a very underrated Yamaha AN1x Virtual Analog Physical Modeling Synth. Polyphonic subtractive synthesis, FM, Sync, RingMod, Noise are available simultanously, Includes Editor, Modulation Matrix, 4 controller data can be drawn on the Computer screen. Oscillator waveforms, resonance, LFO speed, ADSR times.... can be modulated, This synth is capable of extremly short click & percussive sounds. 10 voice or 2 x 5 voice - unison - split - layer - morphing. The regular analog things you would expect it does as well, If I could only take one synth to a remote island this would be it. What is better than an AN1x? Two AN1x! ) I had a Yamaha AN1x back in the late 90's and sounded fantastic! They keys were solid with great after-touch, the ribbon controller added extra expressiveness, the sounds were as analog, thick and creamy. Too bad Yamaha marketing was so lame, in comparision to Roland's marketing of the JP-8000 that came around the same time but in reality couldn't sound as good as the Yamaha An1x. Tč vymyslene
Nová cena - Roland V-Synth XT
V rámci upratovania štúdia som sa rozhodol posunúť ďaľej Roland V-SYNTH XT 2.0. Obsahuje obe rozšírenia - VC1 a VC2, takže okrem vokalizéra (a vocodera) má v sebe aj "legendárny" Roland D50. V racku zaberie 4U. Má vyklápacie šasi. Bol len v nefajčiarskom štúdiu.
Predám Keytar Roland AX synth v TOP stave + case
Predám Roland AX synth v Top stave aj s prenosným puzdrom, komplet, ako je na fotografii. Je naozaj v 100% stave aj z hľadiska funkčnosti aj vizuálnej stránky. V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte.
Roland AX + Case - Nová cena
Predám Roland AX Synth + Case vo výbornom stave. - Vstavaný zvukový generátor z najnovších syntetizátorov Roland - Dotykový ovládač (Ribbon), modulačný ovládač (Bar), ovládač a ľahko čitateľný displej - USB MIDI pre praktické pripojenie k PC - Špecializované tlačidlo V-LINK pre video/vizuálne ovládanie - Dlhá výdrž pri napájaní batériami - Editácia zvukov cez PC program - 128 hlasov
AL kufor na Roland Juno DS76/ Roland FA-07
Predam Hlinikovo-plastovy Thon kufor na Roland Juno DS76 alebo Roland FA-07 rovnaké rozmery klávesov). Neposkodeny, s bocnou priehradkou na zdroj a pedal.