bazár, predaj, inzercia, predám

Kovany držiak na vína

Kategória: Umelecké predmety

Pre cca 30ks vín
Kovany držiak na vína
Podobné inzeráty
Luster kovany
Predám kovaný luster čierna matná s hnedým ozdobným porcelánom.mám 2 kusy na druhom chýba jedna ozdobná krytka na žiarovku,ale mali sme tam namontované ozdobné žiarovky tvz.Edisonky vyzeral pekne.vhodný na chatu chalupu,viac info po tel.
Držiak na reklamu
Predám ručne kovany držiak na reklamu, výška cca 200cm
Svícen, Lucerna. Dávkovač vína - Karafa, hrnky mosazné
Prodám svícen s podkovou, Lucernu, dávkovač vína - karafu na víno v kovaném stojanu. Mosazné hrnky a jiné. Ceny zašlu do e-mailu.
Vývrtka na víno
Predám ručně vyrábanú vývrtku na fľašu vína - model z ocele, určené aj ako dekoracia do interiéru a zároveň plne funkčná vývrtka. Tieto vývrtky sú tak vhodné hlavne ako dekorácia na pracovisku, doma alebo ako nevšedný dárček pre kamarátov či členov rodiny... Skvelý darček pre milovníkov vína. Cena je 10€ za kus. Pri záujme prosím píšte na mail alebo volajte na : lahky.roman14@ Pozri aj ďaľšie moje inzeráty :)
Chladiaci Obal na Víno z Terakoty
Predám štýlový chladiaci obal (nádoba) na víno z terakoty. Obal zaisťuje, že vložená fľaša vína zostane dlho vychladená. Výška: 235mm Priemer: 105 mm Stav: 100% Pozn.: Fľaša vína na obrázku je len pre ilustráciu a nie je predmetom predaja. Pozrieť a zobrať sa dá z Galanty. Pozn.: Ak náhodou ihneď nezdvihnem, keď voláte, určite Vám zavolám späť. Reagujem na každé volanie
Svietnik kovany na 2 sviečky
Krásna práca, cena dohodou.