bazár, predaj, inzercia, predám

Kožená bunda Hein Gericke-veľ.58(XL-XXL)top-stav

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám koženú bundu HEIN GERICKE vo veľkosti 58(XL-XXL).Bunda je vhodná na postavu 175-185cm a cca v top-stave,bez akýchkoľvek dier,alebo oderkov.Stav skoro novej bundy.Má všetky protektory(chrániče pliec,lakťov a chrbtice).Bunda je vyrobená z pravej kvalitnej hovädzej kože.Určite vás v nej nikdy neprefúka.Pôvodná cena 240€.Teraz pevná cena 100€.V prípade vážneho záujmu viem poslať aj dobierkou.Inzerát platí do .
Kožená bunda Hein Gericke-veľ.58(XL-XXL)top-stav
Podobné inzeráty
Kožená kombinéza Hein Gericke,top-stav veľ.58
Predám koženú kombinézu Hein Gericke.Veľkosť 58.Na postavu cca 175-185cm a cca 80-90kg.Kombinéza je v 100%-nom top-stave,bez oderkov,alebo dier.Má chrbtový,plecové a lakťové chrániče.Nohavice majú bedrové chrániče a na kolenách príprava na chrániče na suchý vyrobená z pravej kvalitnej hovädzej kože.Bunda Hein Gericke-veľ.58,nohavice Spool-veľ.56(pás variabilný 90-100cm).Pevná cena za komplet 180€.Je možnosť aj kúpiť osobitne bundu(100€) a nohavice(80€).V prípade vážneho záujmu viem poslať aj poštou.Inzerát platí do .
Hein Gericke Goretexova moto bunda
Predám textilnú moto bundu Hein Gericke. Veľkosť 44. Bunda ma odnímateľnú vnútornú teplu vložku a všetky chrániče. Málo nosená, má minimálne známky opotrebenia. Dôvod predaja je obmena šatníka.
Kožená kombinéza Hein Gericke 52
Predám koženú jednodielnu kombinézu Hein Gericke. Použitá, nespadnuta, protektory sú na mieste, zipsy funkčné.
HEIN GERICKE PREDáM
Predám kvalitné kožené moto nohavice zn. HEIN GERICKE vel. 42 pás 80 až 84 cm dlžka nohavice 100 cm. Super stav. Cena 40 eur. Viac info telefonicky.
HEIN GERICKE ALIEN RACE TEC
Predám motorkársku bundu Hein Gericke Alien Race Tec Bunda má dvojité zapínanie 4x vačok 2 vonkajšie 2 vnútorné Velkosť: M
Letná moto bunda .Hein Gericke.
Predám nepoškodenű moto bundu na leto,veľkosť M...Hein Gericke.