bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené baleríny Baťa

Kategória: Topánky, obuv

Predám málo nosené kožené baleríny značky Baťa č. 38. Cena 4 eur/ 6,70 eur s poštovným. Na dobierku neposielam, v prípade záujmu odpovedám na mail.

Kožené baleríny Baťa
Podobné inzeráty
Dámske celokožené baleríny Baťa
Predám dámske celokožené baleríny značky Baťa, veľkosť 40. Baleríny sú ešte rok v záruke, mala som ich raz obuté a z toho pustila farba z pančušiek na topánku. Dôvod predaja - nevhodný strih. Pôvodná cena 70€, moja cena 40€ + prípadné poštovné a balné.
Topánky BAŤA LIGHT
Predám nové, nenosené topánky BAŤA LIGHT veľkosť 41. Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Baťa Baleríny
Predám nové, raz obuté (žiaľ mne už malé), nepoškodené baleríny značky Baťa
BAŤA - BOTY, BALERÍNKY + KABELKA
Vše z fotky je značka Baťa. Vše nové. Originál! Baťa dámské boty, balerínky žluto-zlaté, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = UŽ NEJSOU! Baťa dámské boty, balerínky oranžovo-červeno-korálové, nové, PC 799 Kč. Vel. na 38/39, 39. Cena = 499 Kč Při koupi 1x páru bot + 1x kabelky = + zdarma přidám dárek. PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Baleríny 39
Predám nové kožené baleríny Baťa telovej farby veľkosť 39
Kozene baleriny zn. M&S, vel. 40
Damske kozene baleriny bez podpatku, zn. Footglove od Marks & Spenser, vel. uvedena 7, sedia asi na vel. 40. Stielky su kozene, farba bezova + hneda a cierna (leopardovy vzor), podrazka Insolia Flex, Wider Fit. Minimalne nosene, 1x obute. Poskodenia som nenasla, velmi dobry stav. Rozmery: - Vnutorna dlzka nadoraz 26,3cm - vnutorna sirka cca 8,5cm Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Cena 16€ + postovne (vaha bez krabice cca 400g, obycajne 2. tr. do 500g 1,40€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam po prevode na moj ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,50€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty, vyskladajte si balicek a usetrite na postovnom.