bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené baleríny Clarks nové v originál krabici

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové kožené balerínky zn. Clarks, veľmi drahá a kvalitná značka. Zaujímavé netradičné farby, veľmi pohodlné. Anglická veľkosť 4, sedia na naše číslo 36-36,5.
Kožené baleríny Clarks nové v originál krabici
Podobné inzeráty
Kožené poltopánky Clarks 39
Kožené poltopánky Kendra Gaby Clarks 39. Nosené, veľmi dobrý stav. Dĺžka vložky 25cm. Vnútri jemné olúpanie (foto). Pôvodná cena 60€. Posielam cez Packetu (aj na dobierku).
Kožené topánky Clarks
Predám kožené topánky značka Clarks, Made in Vietnam, tmavo hnedé, lícova koža pravá. Sú ako nové, zopár krát nosené. Číslo 41.
Svetloružové šlapky - sandále CLARKS, číslo 38, kožené
Predám minimálne nosené kožené šlapky značky Clarks, číslo 38. Nesedia mi. Inzerát je aktuálny do zmazania. Preferujem komunikáciu cez email alebo SMS. Ak nieste z Bratislavy a teda Vám nevyhovuje osobné prevzatie, viem Vám vec zaslať poštou po predchádzajúcom prevode na môj účet. Na dobierku neposielam. Ďakujem za pochopenie. V prípade, že by Vám to nesedelo, viem vec zobrať naspäť a vrátiť Vám za ňu peniažky, bez poštovného.
Damske kozene poltopanky Clarks
Predám dámske kožené lodičky Clarks, farba čiena, dvakrát nosene, veľkosť 40. Pri rýchlom jednaní je možná zľava, píšte na mail - playday333@
Kozene slapky CLARKS vel. 36 37
... Par krat obute minulé leto, pohodlne, celokozene, stielka je makka, zn CLARKS, vel. 37, celkova dl. topanky je 24,5 a makkej casti stielky 23,5 cm, su vhodne na uzsie chodidlo, lepšie sedia na vel. 36 - 36,5... cena 50 + 2,5 posta ... Original krabicu uz nemam, ale poslem v inej /po dohode / ... V ponuke aj sandale Ralph Lauren
NOVE Pohodlne balerinky koza Clarks v.38 na uzsiu nohu
V.38 superpohodlne kozene balerinky Clarks NOVE Sede pohodlne balerinky, pisana velkost Uk5/38; namerala som 25 cm VD. Skor na uzsiu nohu/dievcatam. Nakupujete s doverou - mam vyse 1200 kladnych hodnoteni na inych portaloch - na poziadanie poslem linky.