bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené baleriny Tamaris - vel. 38

Kategória: Topánky, obuv

Kožené baleriny Tamaris, veľkosť 38. Obuté zopár krát, nesadla veľkosť. Veľmi pohodlná stielka, prispôsobí sa nohe. Originál krabica.
Kožené baleriny Tamaris - vel. 38
Podobné inzeráty
Kozene baleriny zn. M&S, vel. 40
Damske kozene baleriny bez podpatku, zn. Footglove od Marks & Spenser, vel. uvedena 7, sedia asi na vel. 40. Stielky su kozene, farba bezova + hneda a cierna (leopardovy vzor), podrazka Insolia Flex, Wider Fit. Minimalne nosene, 1x obute. Poskodenia som nenasla, velmi dobry stav. Rozmery: - Vnutorna dlzka nadoraz 26,3cm - vnutorna sirka cca 8,5cm Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Cena 16€ + postovne (vaha bez krabice cca 400g, obycajne 2. tr. do 500g 1,40€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam po prevode na moj ucet sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,50€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty, vyskladajte si balicek a usetrite na postovnom.
Predám kožené čižmy Tamaris
Dobrý deň, predám kožené čižmy Tamaris, veľ. 37 (ti čo bežne nosia 38), veľkosť opatku 7cm, na úzke lítko, čižmy sú kúsok pod kolená, obuté málo razy.
Dámske kožené topánky Tamaris veľkosť 39
Dámske kožené topánky značka Tamaris veľkosť 39 cena 12 Eur
Tamaris kožené čižmy
Predám kožené čižmy Tamaris, veľkosť 36. Zvnútra sú zateplené. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Dámske kožené sandále Tamaris č. 38
Ponúkam na predaj dámske nové kožené sandále Tamaris veľkosť 38. Výška opätku vzadu je cca 2,5cm. V prípade záujmu prosím SMS, ozvem sa späť. Ďakujem
Kožene kozničkové čižmy 38 Tamaris
predam Tamaris kožené hnedé čižmy kotníčkové, čižmy sú zateplené, velkosť 38, s imotaciou kovových plieškov okolo kotníka, antistresova podrážka, cena 40e, v 100 % stave