bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené čierne dreváky Steve Madden, nenosené

Kategória: Topánky, obuv

Moderné čierne vyrezávané dreváky,značka Steve Madden, veľkosť 37 - vnútorná dĺžka je 24,5 cm. Výška opätku 11,5 cm, platforma vpredu 4 cm. Vrchný materiál je pravá koža. Podrážka je plastová, tvrdá, hnedá farba. Cena + dobierka. Nenosené.
Kožené čierne dreváky Steve Madden, nenosené
Podobné inzeráty
Steve Madden kožené 37
Ahojte, predám kožené topánky Steve Madden slonovinovej farby jedenkrát obuté. Cena dohodou, pôvodne 130€
Biele kožené sandálky Steve Madden
Predám pohodlné biele kožené sandálky na opatku zn. Steve Madden, veľkosť 38, obuté jedenkrát, nepoškodené vo výbornom stave, s krabicou. Vhodné k svadobným šatám, aj na bežné nosenie. Cena 20 eur plus poštovné.
Predám nové, pekné kožené šlapky zn. STEVE MADDEN
Predám nové,pekné,kožené,šlapky č.38 značky STEVE MADDEN.
čierne sandále Steve Madden veľ 34
1x obuté, čierne sandále značky steve madden, veľkosť 34, kupované v USA cena 15€ vrátane poštovného
Steve Madden - čierne lodičky
Predám úplne nové nádherné lodičky značky Steve Madden. Neboli vôbec nosené. Je to samozrejme originál. Sedia na veľkosť 39 a 40. Výška podpätku je 11 cm a vnútorná dĺžka je približne 25,5 cm. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom.
lodicky Steve Madden, velk. 38
Predám luxusné čierne lodičky, zn. Steve Madden. Veľkosť 38, veľkosť sedí aj na 38,5. Perfektný štýlový kúsok. Boli obyty 5 krat. výška podpätky je 12 sm. predám za 35€ plus pošta. na dobierku posielam len po nabehnutie ceny poštovného na účet. osobný odber v BA. posielam aj obyčajne po nabehnutie peniaze na účet. Cena pevná.