bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené peep toe zn. Buffalo nude farba vel.39

Kategória: Topánky, obuv

1x obute v interieri, s krabicou a nahr. opatkami.... Lakovaná koza vo farbe nude, opatok 8 cm, platforma 1,5 cm ... Kozene zvonku aj zvnutra, podrazka umela, nahradne oparky pribalene... Naozaj odporucam - sedia ako papucky :-)
ROZMĚRY: vnutorna dlzka cca 25,5
ZNAČKA: BUFFALO
VELIKOST: 39
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 3
Kožené peep toe zn. Buffalo nude farba vel.39
Podobné inzeráty
Kožené lodičky Karen Millen veľ.38
Krásne luxusné lodičky "Karen Millen Womens Colorblock Peep Toe Heels Blue/Black " v top stave, ako nové. Sú veľmi kvalitné, pevné, celokožené. Veľkosť uvedená 39,5, ale sedia presne na 38-čku. Opätok má výšku 11 cm, platforma vpredu 1 cm. Cena plus poštovné. Hodnotenia na vyžiadanie.
Dámske čierne lodičky bez špice ZARA Veľkosť 40
Pohodlné nosené kožené topánky na platforme bez špice (peep toe) značky ZARA. Veľmi elegantné. Veľkosť 40.
topánky VM BUFFALO - veľkosť 44
Predám topánky VM BUFFALO, nové, originál v krabici, veľkosť 44. !Cena je vrátane dopravy! Štýlová pracovná obuv BUFFALO je perfektnou voľbou pre dlhé dni na nohách. Ľahké a priedušné bez bezpečnostnej špičky. Skvelá MICHELIN podrážka, ktorá ponúka dokonalý komfort pri chôdzi. Topánky do práce, ktoré ponúkajú vysokú odolnosť a sú ľahko čistiteľné. Môžu sa stať dokonalým spoločníkom pre vaše nohy. Sú v plnom súlade s bezpečnostnými normami EU. Tieto topánky na šnurovanie udržia vaše nohy v bezpečí a pohodlí aj pri tých najnáročnejších zmenách. Prekvapí vás svojou vodeodolnosťou. Či už pracujete v sklade, preprave alebo doma, tak táto obuv môže byť pre vás tá správna voľba. Celokožená pracovná obuv s membránou, NON METALIC zvršok lícový hovädzinový CRAZY HORSE v hrúbke 2,0 - 2,2 mm podšívka termoizolačná paropriepustná MEMBRÁNA FREE-TEX® vkladacia stielka ľahčený polyuretán s vysokou absorbčnou schopnosťou, antistatická podošva MICHELIN-PU/RUBBER - do 300 ° C, HRO, SRC, olejovzdorná, antistatická veľkosť 44 norma ČSN EN ISO 20347:2012 (EN ISO 20347:2012) prevedenie O2 FO HRO SRC CI WR - bez kompozitnej špičky a kevlarovej planžety, hydrofóbne, FREE-TEX®
Dámske béžové lodičky bez špice ZARA, Veľkosť 39
Kvalitné a pohodlné nosené topánky na platforme bez špice (peep toe). Značka ZARA. Veľkosť 39.
Buffalo  London - kozene topanky, nove
Predam uplne nove, nenosene snurovacie kozene topanky Buffalo London, velkost 39, vyska opatku 14 cm, vyska platformy 3 cm. Krasne vypracovany kusok, pre mna zial vysoky opatok...preto posuvam dalej. Pozrite si celú moju ponuku, mám veľa peknych kúskov za symbolicke ceny. Preferujem platbu na ucet, pripadne dobierka po zaplateni zalohy /postovneho/.
Dámske sandále na vysokom opätku NUDE vel.40
Dámske sandále na vysokom opätku NUDE vel.40 - 21.2. - 14:49 Iba 1 krát nosene na vianočnom večierku Sú skvelo kombinovateľné k volnocasovemu oblečeniu i k elegantnému Výška opätku 10 cm