bazár, predaj, inzercia, predám

Kožené topanočky

Kategória: Topánky, obuv

Krasne kozene topanocky super stav maju malinku vadu kuk foto jedna spicka malinko suchnuta .
Znacka vymazana uz nepanatam ale logo ze su kozene ostalo ????.
Kožené topanočky
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj spoločenské topánočky
Ponúkam na predaj nové spoločenské topánočky v glitrovej striebornej. Topánočky sú čísla 38. Sú raz obuté a to pri skúšaní v predajni. Ak by bol o ne záujem prosím kontaktujte ma na tel.čisle . Topánočky je možné poslať dobierkou.
Predám kožené topánky
Predám kožené topánky: 1. Unisex kožené poltopánky, číslo 39, dĺžka podrážky 26 cm, ručná výroba, nenosené, cena 25 e. 2. Dámske kožené čižmy Top Royal, číslo 40, dĺžka podrážky 26.5 cm, nosené, do suchého počasia, cena 15 e. 3. Dámske kožené topánky Soft Spots (U.S.A.), číslo 38, dĺžka podrážky 25 cm, nenosené, veľmi mäkké a pohodlné, cena 10 e. 4. Kožené čižmy 5th Avenue, číslo 41, dĺžka podrážky 27 cm, parkrat obute, cena 25 e.
Kozene topanocky
Krasne kozene topanocky malo nosene. Iba osobny odber v Prešove alebo poštou.
Prechodne topanocky kožené v.34
Ponúkam kožené prechodne topanocky velkost 34,vd. 21,8cm
Sivé kožené topánočky na šnurovanie – Hujo – v.35
Predám krásne sivé kožené topánočky na šnurovanie, značka Hujo, veľkosť 35. Výška opätku je 6cm. K dispozícii aj náhradné opätky. Cena 5€, osobný odber vo Svite.
Cuplé kožené topanocky s viazanim č.38 -PC 139 eur
CUPLÉ - made in Španielsko, kožene, kvalitné čisto nové topánočky ktore sa viažu okolo nohy, komplet v balení, s cenovkou 139eur, dovod predaja zrušenie predajne Velkost je 38 a vnutorna dlžka je 24,5cm výška opatku je 3cm