bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmetické kapsičky

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj kozmetické kapsičky so zipsom viď fotky..
Cena 3€/ks
Kozmetické kapsičky
Podobné inzeráty
Kapsička na jedlo, 12 ks - 2 balenia
Predám Papoo kapsičky na jedlo - 12 ks - 2 balenia. Iba 4 z nich boli použité - ostatné nové - len umyté v umývačke riadu. Cena za obe balenia 8€. Papoo kapsička na opakované použitie je ideálny spoločník na cesty. Jednoducho si pripravíte mixovaný pokrm, naplníte ho do kapsičky a bezpečne uzavriete spoľahlivým uzáverom. Vaše dieťatko sa tak po ceste pohodlne nakŕmi samé bez lyžičky. Kapsičku jednoducho umyjete aj v umývačke riadu. V prípade, že pripravíte viac pokrmu, nachystáte si ho do kapsičky a uskladnite v mrazničke pre ďalšie spoločné výlety.
Štýlové naplniteľné kapsičky s motívom Zombie NOVé
Štýlové naplniteľné kapsičky s motívom Zombie, pôsobia veľmi efektne s farebnou náplňou.. Kapsičku jednoducho naplníte, uzavrite uzáverom, takže nehrozí nehoda s nechceným vyliatím, a dieťa sa z nej samo pohodlne napije, alebo nakŕmi. Kapsičku potom jednoducho umyjete, dokonca ju môžete dať aj do umývačky riadu, a môžete opätovne používať. Kapsičku môžete dať aj do mikrovlnky.
Papoo kapsičky na jedlo 13 ks
Papoo Original kapsičky na jedlo od Petite Mars. Dajú sa používať viacnásobne. Predávam 13 NEPOUŽITÝCH kapsičiek + lyžička.
poistky, kapsičky na prikrmy
Kapsičky na príkrmy 5ks nepoužité 4€ Babylove multifunkčná zábrana 1ks Ochrana rohov 1balenie originál zabalené, 1 bez balenia Poistka na skrine a zásuvky 3ks 2 balenia spolu všetky poistky spolu za 5€ - všetko nepoužité +pošta
Pevné kvalitné púzdro,obaly,kapsičky na okuliare
Pevné kvalitné púzdra,kapsičky,obaly na okuliare Na zips Oba veľmi dobrý stav, ako nové Kus 5€ Prosím písať na mail, ďakujem
Kozmetické taštičky
Predám úplne nové kozmetické taštičky. Väčšia, modrá/tyrkysová s bledoružovým nápisom - značka Bourjois Paris 25x18 cm Menšia, tmavo tyrkysová/ petrolejová, jedna strana sa ligoce do zlata - značka No.7 23x15 cm Každá za 5eur + poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu dopredu na účet, na dobierku len vo výnimočných prípadoch. Správy poprosím cez email alebo WhatsApp, číslo je zahraničné takže nedvíham. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom. DÔLEŽITÉ! : keďže za balné si neúčtujem nič poprosím MINIMÁLNY ODBER ZO VŠETKÝCH MOJICH INZERÁTOV V ASPOŇ V HODNOTE 7EUR Na poštu chodím 2x do týždňa, ak potrebujete vecičku súrnejšie dajte vedieť. Ďakujem za pochopenie. Ak ste s predajom spokojný, pozitívny komentár poteší.