bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmeticke zrkadielko

Kategória: Zdravie a krása

Ponukam nove kozmeticke zrkadielko o velkosti 6x6 cm, alebo s priemerom 6 cm. Po otvoreni sa vo vnutry nachadza jedno zvacsovacie a jedno normalne zrkadlo. Cena 4€.
Kozmeticke zrkadielko
Podobné inzeráty
Príslušenstvo Mary Kay
Predám príslušenstvo Mary Kay: zrkadielko-1€ zrkadielko s puzdrom-2€ kozmetické púzdro-7€ lash curler-3€
Mikroihličkové pero-  derma pen MYM
Kozmetické pero je prenosná automatická omladzovacia terapia mikro ihlou. Jedná sa o nechirurgické ošetrenie omladzovania pokožky, ktoré sa široko používa na omladenie pleti, zvýšenie pružnosti pokožky, zníženie vrások, zníženie jaziev po akné, zníženie strií, stimuláciu rastu vlasov, bielenie a podávanie aktívnych zložiek. Ide o elektronickú automatizovanú mikroihlu s vodítkom, ktorý upravuje hĺbku ihly. Je hygienický, pohodlný, ľahko použiteľný a zároveň bezpečný, pretože hroty ihly sú skryté vo vodidle. Špičky ihiel sú jednorazové. Je bezpečné zdieľať ručné náradie s iným pacientom. Je to ekonomické, stačí vymeniť hroty ihly pri každej liečbe. Praktické kozmetické pero na zlepšenie regenerácie pokožky, ošetrenie jaziev a korekciu strií. Kvalitné kozmetické pero bezbolestne odstraňuje nedokonalosti pleti. Aké sú účinky pravidelnej aplikácie mikroihličkového pera? Vyhladenie vrások Regenerácia pokožky Eliminácia a redukcia strií Zníženie pórov Zabraňuje vzniku kožných nedokonalostí Vizuálne a viditeľné zlepšenie za pár dní od prvého ošetrenia Krátka doba hojenia, žiadne trvalé poškodenie alebo zranenie Žiadne modriny, infekcie, zmena farby alebo iné komplikácie Mimoriadne vysoká absorpcia akýchkoľvek účinných látok Možno liečiť takmer všetky typy pleti Aplikačné pero je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a balené v exkluzívnom balení. Technické špecifikácie: Množstvo ihiel: 9, 12, 36, 42 Dĺžka: 14,7 cm Hmotnosť: 76g Adaptér: 5V 1000mA Dĺžka ihly: 0,25mm - 2,5mm Veľkosť ihiel: 0,25mm, 0,50mm, 1,0mm, 1,5mm, 2,0mm, 2,5mm Napájanie cez el. adaptér Vibračná frekvencia: 5200rmp Balenie obsahuje: 1 x Kozmetické akupunktúrne pero na pokožku MYM 1 x Adaptér 1 x Krabička 9x 36 ihličkové nádstavce Cana 47 +posta
Paletky očných tieňov značky Nabla
Nabla Dreaming 1- ma pôvodný papierový obal,ktorý vidiet na fotke, má zrkadielko. Paletka je minimálne používaná ,predávam z dôvodu,že ju nepoužívam. PC 37€ ,predám za 18€ + poštovné Nabla soul blooming - ma pôvodný papierový obal,ktorý vidiet na fotke, má zrkadielko. Paletka je minimálne používaná ,predávam z dôvodu,že ju nepoužívam. Jeden tieň je rozbitý, od pôvodu, pri práve,ostatne minimálne používané, nesiaham po nej. PC cca 35€ ,predám za 15€ + poštovné Len po prevode vopred, nevymienam. Posielam aj obyčajne, ale len na vlastnú zodpovednosť. Za prípadnú stratu nezodpovedám, peniaze nevraciam:) V prípade záujmu ,pošlem viacej fotiek, pripradne predám obe za lepšiu cenu 30+ poštovné:)
Zrkadielko caddilac
Predam male zrkadielko
Wilkinson Quattro Titanium
Ponukam nove kozmeticke zrkadielko o velkosti 6x6 cm, alebo s priemerom 6 cm. Po otvoreni sa vo vnutry nachadza jedno zvacsovacie a jedno normalne zrkadlo. Plus zosit do kabelky. Cena za sadu 4€
kozmetické tašky rúžova a biela -Nové
predám nové kozmetické tašky cena 4 eura/ks, zatváranie na zips, rozmer ružová20cm x12cm,biela15cmx10cm-vhodná do kabelky.