bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmeticko-pedikérske kreslo

Kategória: Zdravie a krása

Predám vo veľmi dobrom stave kozmeticko-pedikérske hydraulické kreslo, vhodné aj na masáže.
Nová cena bola 399,-
Kozmeticko-pedikérske kreslo
Podobné inzeráty
Pedikerske kreslo
Predám pedikérske kreslo 3 motorové s ručným ovládaním v dobrom stave,používané necelý rok. Vhodné pre pedikerov aj masérov. Osobný odber Galanta. Cena 750€.
Hydraulické pedikérske kreslo
Nepoužité, len rozbalené. Len seríózny záujem. Neposielam, treba si pre kreslo prísť.
Na predaj staršie funkčné ZUBÁRSKE KRESLO--CHIRANA--kreslo s
Na predaj staršie funkčné ZUBÁRSKE KRESLO--CHIRANA--kreslo sa predáva v takom stave ako je nafotené--CENA:--PONÚKNITE--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
kreslo na prenájom
Ponúkame na prenájom barberské kreslo v priestoroch luxusného salónu v Starom meste. Salón je rozdelený na dámsku a pánsku časť. Samozrejmosťou je možnosť využívania služieb recepcie, spoločnej kuchynky a toalety. Parkovanie je možné v okolí, kde funguje PAAS systém alebo v rezidencii v podzemnej garáži. Výborná dostupnosť MHD. Kreslo je k dispozícii na prenájom okamžite.
Barber kreslo
Predám 2 roky používané, veľmi zachovalé Barberske kreslo. Kreslo je plne funkčné, nepoškodené. Odpovedám len na SMS
toaletne kreslo,stolicka
predam toaletne kreslo pojazdne,je funkcne, len jedno zadne koliesko je potrebne vymenit, taktiez nemam poklop-prikryvku na vedierko, ja som to uz neriesila,lebo som mala este jedno kreslo, vzhladom na tieto male nedostatky cena 15 eur viem poslat aj postou, Na sms neodpovedám, prosím volajte,alebo píšte mail. mam aj ine zdravotnicke pomocky,pozrite si moje vsetky inzeraty