bazár, predaj, inzercia, predám

Kozmetický prístroj

Kategória: Ostatné

Kozmetický prístroj Byas Sensation kombinuje elektroporáciu a galvanizáciu. Vhodné do salónu aj na domáce použitie.
Kozmetický prístroj
Podobné inzeráty
Hasiaci prístroj snehový 5 kg
Predám hasiaci prístroj snehový 5 kg ...cena 25,00 Eur. Držiak na malý hasiaci prístroj 2 kg ..cena 2,50 Eur. K odberu je k dispozícií viac kusov. Prístroj je určený na hasenie požiarov v ich počiatočnej fáze v uzatvorených priestoroch, telefónnych centrálach, kanceláriách s počítačmi, galériách, kostoloch, skladoch s potravinami a pod. Výrobca:Hastex Typové označenie:S5KTe Minimálna hasiaca schopnosť:55B,C Hmotnosť hasiva:5 kg Výtlačný prostriedok:kvapalný oxid uhličitý- CO2 Dostrek: min.1,5 metra Doba činnosti:12 sekúnd Teplotný rozsah použitia:od −20 °C do +60 °C Maximálna hmotnosť: 15,50 kg Hasiaca látka oxid uhličitý sa po použití odparí a nezanechá žiadne zbytky hasiacej látky, čím nedôjde k ďalším škodám a zničením zariadení, ktoré neboli poškodené požiarom. Prístroj možno použiť aj na hasenie zariadení pod napätím elektrického prúdu do 1000 V. Po dohode doprava možná, tel. č. . Hasiaci prístroj nie je možné posielať poštou ani kuriérom z bezpečnostných dôvodov.
predám InBody pristroj na meranie tuku
Predávam diagnostický prístroj InBody 230 na množstva tuku / skladby tela, vnútorného tuku, svalstva, minerálov, vody v tele, BMI a ďalších parametrov. Prístroj je vhodný pre fitnescentrá, ordinácie diabetológov, centrá na redukciu hmotnosti a ďalšie podobné zariadenia. Výrobca je svetový líder v oblasti zdravotnej diagnostiky tela. Prístroj je vybavený nainštalovaným základným aj rozšíreným softvérom. V originálnej krabici je zahrnutá aj praktická taška. Originál cena bola 5500 EUR, prístroj bol malo použivaný
Kozmetický prístroj
Predám nový prístroj Phinjection od Phiacademy. + 2 balenia nadstavcov. Prístroj je jednoduchý na obsluhu. Slúži na neinvazívne vpravenie kyseliny hyalurónovej do pleti. S nadstavcani hodnota 750EUR.
toaletný kozmetický stolík s led osvetlením a taburetkou
Veľký kozmetický toaletný stolík s led osvetlením a taburetkou Model: TS095 LED, NOVÝ Pre každú dámu, ktorá vo svojom dome ocení pohodlie a eleganciu. Kozmetický toaletný stolík vyrobený v modernom štýle. Do 4 zásuviek sa zmestia šperky a kozmetika. Toaletný stolík má veľké zrkadlo s 12 LED diódami s možnosťou zmeny osvetlenia. Ľahká a bezproblémová inštalácia 15 minút. Sada obsahuje: montážna sada, inštruktáž, 12 LED svetiel, zdroj. Farebné prevedenie: biela farba Rozmery: Šírka: 94 cm Výška: 140 cm Hĺbka: 43 cm Výška stola: 75 cm Dĺžka kábla: 170 cm Osobný odber (po-pia) alebo pošlem kuriérom.
Pristroj EMS
Predam pristroj na stimulaciu brusnych svalov,pouzivany cca 3x a 2x pristroj na ruky resp.litka pouzivany mesiac.Predavam zo zdravotnych dovodov.Pouzivala som pristroj aj na nohy,stehna a zadok a funguje to,ale ten je uz predany.
Ultrazvukový prístroj
Predám Epoch LT na zisťovanie chýb v materiáloch ultrazvukom a úbytku hrúbky stien vplyvom korózie. Vhodný napr. na kontrolu zvarov, výkovkov,odliatkov a pod. Prístroj bol málo používaný, je vo veľmi dobrom stave. Rozmery 240x140x40 mm, váha 1 kg Obsah dodávky: Prístroj Epoch LT + Dvojitá sonda 5 MHz s káblom, mierka 5mm, náhradná batéria, nabíjačka, napájací zdroj, káble na sondy, hrudný popruh, USB kábel s programom na PC, návod, kufrík. Pri osobnom prevzatí prístroj predvediem. Mesačná záruka.