bazár, predaj, inzercia, predám

KRÁLIKY NA PREDAJ

Kategória: Králiky

Predám jatočné domáce králiky a aj na ďalší chov. Možnosť pripustenia.
Kontaktovať len telefonicky alebo sms!!!
KRÁLIKY NA PREDAJ
Podobné inzeráty
Králiky samičky samci
Na predaj domáce králiky samičky aj samcov zdravé kusy vhodné ihneď do chovu. od 15€/kus Králiky sú vhodné do chovu alebo ako domáce zvieratko.Možnosť výberu z viac kusov. Pri záujme volajte.
Králiky Hyla
Predám mladé králiky Hyla vo veľmi dobrej kvalite zo zdravého chovu! Na predaj mám 2 a pol mesačne králiky tak ako sú na foto.. možnosť výberu a zároveň možnosť vytvorenia nepríbuznych párov! Viac info po tel.:
Predám králiky plemena mäsového typu
Ponúkam na predaj králiky mäsového typu, samce aj samicu. Králiky majú 4 mesiace.
Chrabransky kralik - iba samce
Predám 12 týždňové králiky. Sú z regeneracneho chovu chrabranskych kralikov. Matka krížená s burgundskym. Otec čistý chrabranský. Mladé po rodičoch bývajú biele - klasické chrabranské s dvomi recesivnymi génmi vhodné na ďalšiu plemenitbu (môžu sa tetovat) a červene s jedným recesivnym génom a dominantným, ktorý dáva červenú farbu. Červené králiky sa nemôžu tetovat ale sú vhodne na mäsový a domáci hobby chov. Na predaj iba červené kusy. Králiky sú preliečene prírodným prípravkom emanox a očkované. Viac info po telefóne.
Francúzsky baran
Ponúkam na predaj kvalitné králiky plemena Francúzsky baran vo farbe havana, modrá, modrý strakáč, izabela, madagaskar, čierna. V ponuke mladé králiky, samci aj samice. Možnosť zostaviť nepríbuzné páry. Možnosť výberu aj z dospelých samíc, už vhodných na pripustene, možnosť ich pripustiť aj u mňa. Králiky sú s PP aj bez PP. Viac info telefonicky.
Mlade Králiky Na chov Samce Aj samičky
Mam Na Predaj Mlade králiky Na chov Majú 8 Týždňov. cena 10eur ks. alebo 12 týždňove králiky 13e.