bazár, predaj, inzercia, predám

Krásna bavlnená blúzka, zn. Obaibi, v. 80

Kategória: Tričká a košieľky

Výborný stav bez poškodení, oblečená cca 3x.

rozmer:
Pod pazuchami 25 cmx2, dlzka 31 cm.
Krásna bavlnená blúzka, zn. Obaibi, v. 80
Podobné inzeráty
Nová blúzka bavlnená.
Dievčenská biela nová blúzka bavlnená. Len vysačku nemá. Na gombíky a na rukávoch má jemné vyšívanie. Osobný odber Nesvady. Poprípade aj dohodou... Mám toho aj viacej pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Krásna blúzka Mango púdrovej farby 152 cm
Krásna blúzka púdrovej farby, dlhý rukáv, zapínanie na 4 gombíky, límček, výšivka na spodnom leme a na hrudníku. 100% bavlna, bez poškodenia, vo výbornom stave.
Balík oblečenie pre chlapca - letné, veľ. 92
Predám balík oblečenia pre chlapca, veľ. 92,letné, značky H&M,Reserved, C&A a F&F: 6ks bavlnených tričiek H&M 1x Dvojdielna bavlnená súprava s potlačou ACDC (tricko a kratasy) 1x Dvojdielna bavlnená súprava (tricko+hnede kratasy) 2ks tricka reserved 1ks tricko F&F 3x kratasy C&A (sive,modre,hnede) 1x sive kratke kratasy H&M 1x modre kratasy Reserved 1x riflove kratasy Reserved Oblecenie je vo vybornom stave, bez poskodeni. Predávam ako celý balík, na dobierku neposielam. Možný osobný odber KE - Staré mesto. Príp. pošlem poštou, k cene je potrebné prirátať ešte poštovné. Písať sms/whatsapp/viber. Ďakujem
detský bavlnený top nátelník mikina na 7 - 8 rokov
všetko na 7-8 rokov, veľkosť 122-128, 5 eur kus: bavlnená modro sivá bunda na zips, detská čierno sivá flisová bunda na zips s modrými detailami, 4 eur kus: detská čierna bavlnená mikina s kapucňou a klokaním vreckom, Čierna mikina pulóver, materiál: bavlnený úplet s drobnými farebnými ďobkami, klokanie vrecko a kapucňa, veľkosť 128 na 8 rokov, slim fit strih. 2,50 eur NOVÉ A NENOSENÉ bordové detské tričko, krátky rukáv, 1,30 eur kus top dlhý rukáv: sivo žltý Angry Birds Star War, šedé DJ platňa, hnedý top s vlkom.
Bavlnená polokošeľa, veľ. 110
Bavlnená polokošeľa veľ.110, top stav.
Predĺžená tunika/top a blúzka 146
Pekný top. Sadne tak na cca 146. K leginkach aj k rifliam. Cena 3 €. Krásna blúzka s krátkym rukávom. Veľmi pekný stav. Sú na nej lastovičky. Materiál príjemný ľahký letný. Kupované v H&M. Veľkosť síce píše 152, ale podľa mňa skôr 146. Cena 4 €. Cena spolu 6 €. Kuk aj ostane moje inzeráty.