bazár, predaj, inzercia, predám

Krásna bicolor original pandora medvediky so zlatým srdcom

Kategória: Šperky

Krásna koralka bicolor so zlatým srdiečkom medvediky, stará kolekcia. Nosena v dobrom stave, krásny kúsok. Balenie súčasťou, bez bloku.
Kuk moje ostatné inzeráty.
Krásna bicolor original pandora medvediky so zlatým srdcom
Podobné inzeráty
Krásna koralka bicolor kocka so zlatým srdiečkom
Krásna koralka bicolor kocka so zlatým srdiečkom, na každej strane je slovo a dokopy to dáva význam I LOVE YOU. Nosena v dobrom stave, krásny kúsok. Balenie súčasťou, bez bloku. Kuk moje ostatné inzeráty.
Krásna koralka pandora bicolor so zlatou hviezdičkou
Krásna koralka bicolor so zlatou hviezdičkou , stará kolekcia. Nosena v dobrom stave, krásny kúsok. Balenie súčasťou, bez bloku. Kuk moje ostatné inzeráty.
Krásna bicolor koralka srdiečko vysiace stará kolekcia
Krásna koralka bicolor so zlatým srdiečkom, stará kolekcia. Nosena v dobrom stave, krásny kúsok. Balenie súčasťou, bez bloku. Kuk moje ostatné inzeráty.
Bezpečnostná retiazka bicolor pandora krásny kúsok
Krásna original bezpečnostná bicolor retiazka na pandoru v top stave, krásny kúsok so zlatom, na fotke je vidieť aká je dlha len retiazka a aká je dlha komplet. Kuk moje ostatne inzeráty. Balenie je súčasťou, bez bloku.
PANDORA náramok
Predam uplne novy PANDORA NARAMOK s priveskom SRDCE cele vykladane kamienkami, s original krabickou. naramok - privesok - cena 69+49€=118€, predam za 95€
Pandora Moments, strieborný náramok so zlatým klip
Pandora Moments, strieborný náramok so zlatým klipom.