bazár, predaj, inzercia, predám

KRÁSNA- Svetlý 4- izb. bungalov v lukratívnej lokalite

Kategória: Domy

B10 Vám ponúka na predaj svetlý Rodinný dom v obľúbenej časti Košíc-Na hore

Technický stav stavby:

Priestranný 4-izbový bungalov, kolaudovaný v roku 2016, Vám poskytuje úplný komfort bývania, keďže je kompletne dokončený a to interiér ako aj exteriér. Stavba je postavená z ytongu, strecha je sedlového typu väzníkovej konštrukcie s úložným priestorom o veľkosti 25 m2. Krytina je pálená škridla značky Tondach. Samozrejmosťou je kompletne dokončená (2022) a zateplená fasáda s alarmom a kamerovým systémom. Do exteriérovej časti sú vyvedené celkovo 3 vodné prípojky určené na závlahu exteriéru. Dom je napojený na všetky inžinierske siete okrem plynu (elektrina, voda, kanál, internet). Jadrom celého domu je nové (2023) tepelné čerpadlo.

Celková výmera pozemku: 701 m2

Zastavaná plocha: 135 m2

Úžitková plocha: 114.8 m2

Interiér/vybavenie domu:

Interiér domu je premyslený do posledného detailu. Použité boli kvalitné materiály a to napríklad keramická dlažba v obývačkovej, kuchynskej a chodbovej časti, plávajúca podlaha v izbách, štukové omietky, mramorový portálový krb... V dome sa nachádza taktiež na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine vo všetkých izbách.Vykurovanie je zabezpečené teplovodným podlahovým kúrením v celom dome. V letných mesiacoch oceníte prítomnosť klimatizačných jednotiek a to v obývačkovej časti a v jednej z izieb.

Exteriér:

Veľkou výhodou tejto ponuky je do dokonalosti dotiahnuté okolie domu. Farebne doladená zámková dlažba s plotom, prednou bránou na diaľkové ovládanie a fasádou domu dotvára spolu s okrasnými drevinami nádhernú scenériu. Komfort zaručujú aj dve zastrešené terasy o veľkosti 25m2 a 16m2 v zadnej časti domu, kde si viete vychutnať oddych po práci. Trávnatá plocha vedľa domu je udržiavaná automatickou závlahou značky Hunter. Pri dome nesmie chýbať záhradný domček ktorý je chránený kamerovým systémom. Určite oceníte v prednej časti pozemku zastrešené parkovacie státie pre dve autá, ktoré je oddelené malou bráničkou.

Dispozícia:

V dome sa nachádzajú 3 samostatné nepriechodné spálne, obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou, chodba, zádverie, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou + samostatne druhé WC, technická miestnosť. Z obývačky a detskej izby výstup na zastrešenú terasu cez veľké francúzke okná.

Pre lepšiu predstavu Vám na vyžiadanie viem zaslať pôdorys domu.

Lokalita:

Mestská časť Krásna- Na hore je obľúbenou rezidentskou lokalitou Košičanov. Tento dom sa nachádza v spodnej časti tejto lokality a to len pár metrov od zastávky MHD. Taktiež sa realizuje rekonštrukcia a rozšírenie Slaneckej cesty na Jazere, po jej dokončení bude z Krásnej rýchla dostupnosť do centra mesta. Zároveň medzi úsekom Krásna – Nižná Hutka povedie aj rýchlostná komunikácia Šaca – Košické Oľšany, ktorá sa napojí na diaľničný úsek D1 do Prešova, t.j. z Krásnej bude veľmi dobré napojenie aj do Šace, priemyselného parku Valaliky i Prešova.

V prípade záujmu o obhliadku a
KRÁSNA- Svetlý 4- izb. bungalov v lukratívnej lokalite
Podobné inzeráty
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
Predaj 4i zariadený bungalov, pozemok 1096m2, Beniakovce, KE
"Zažite dokonalý domov - kompletne zariadený pre vaše pohodlie!" Ak hľadáte útulný, kompletne zariadený bungalov s nádherným pozemkom, s výhľadom na lúku a blízky les, v bezprostrednej blízkosti Košíc, tak táto ponuka je určená práve vám. Spoločnosť Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný v obci Beniakovce, okres Košice – okolie. Každú rozumnú ponuku starostlivo zvážime. Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti. **** Veľkou výhodou tejto ponuky je kompletné vybavenie domu, lokalita, v ktorej je dokončená výstavba okolitých rodinných domov, rozumná dispozícia, priestranný pozemok s výhľadom na lúku a les a bezprostredná blízkosť Košíc. **** Popis domu: murovaný 4 izbový bungalov je zateplený. Valbová strecha je pokrytá kanadským šindľom. Okná sú plastové, s izolačným 2. sklom. Bungalov bol postavený a skolaudovaný v roku 2009. ***** Dispozícia: dom je logicky a účelne rozdelený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do domu vás uvíta zádverie s prechodom do centrálnej chodby, ktorá zabezpečí vstup do každej miestnosti. Spálňa, detská izba s východom na terasu, priestranná obývačka so zaujímavo riešenou galériou a krbom ktorá je spojená s kompletne zariadenou kuchyňou, zabezpečia pohodlné bývanie. Bonusom domu je priestranná pracovňa, ktorá zabezpečí súkromie pre prácu z domu ale poteší aj nejedného domáceho majstra. Veľká kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom vaňou a dvomi umývadlami, technická miestnosť a špajza sú samozrejmou súčasťou moderného bývania. Obytná plocha: 127 m2, zastavaná plocha 214 m2. **** Inžinierske siete (IS): plyn, obecný vodovod, elektrina 230/400 V, obecná kanalizácia, optický internet. Vykurovanie: podlahové teplovodné vykurovanie, elektrický kotol. **** Popis pozemku: Výmera rovinatého a oploteného pozemku je 1096 m2. Prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie. Dva altánky so záhradným sedením, okrasná záhrada a predzáhradka, samonosný bazén, detský domček a veľká trávnatá plocha vám poskytnú oddych a relax v kruhu rodiny a priateľov. **** Využitie: Bungalov je vhodný pre klientov hľadajúcich okamžité bývanie v modernej lokalite a v rodinnom dome bez potreby nekonečných dokončovacích prác v bezprostrednej blízkosti Košíc. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár , placintar@ (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše
4-izbový nadštandard bungalov Čaňa,tep.čerpadlo,800m2, iba 1
Ponúkame vám na predaj len u nás exkluzívne budúcu Novostavbu pekného 4 - izb. rodinný dom typ bungalov, v štádiu kompletne dokončeného domu, s rýchlym dojazdom do Košíc, v peknej novej vyhľadávanej lokalite obce Čaňa, mimo hlavného cestného ťahu. Iba 10km z Košíc (most VSS) Pozemok oplotený (na foto) : 19m šírka x 40m dĺžka Výmera pozemku : 800m2 Pozemok : rovinatý a slnečný Momentálne sa realizujú stavebné práce prípravy armovanej betónovej platne na DT tvárniciach, pričom je možnosť zazmluvnenia domu už v tomto štádiu. Budúci vlastník si tak vie pozrieť naživo, či mu dispozícia jednotlivých priestorov vyhovuje, poprípade môže zmeny prejednať priamo so zhotoviteľom. VZOROVÝ DOM - podľa fotiek- je pripravený na obhliadku v neďalekej obci, kde sme už realizovali totožnú výstavbu, bungalov je možné vidieť naživo. TAKTO MÔŽE VYZERAŤ AJ VÁŠ BUDÚCI DOM. Zastavaná plocha : 14,5m x 9,5m Teraska : + 24m2 Podlahová plocha : 115m2 Dispozícia : vstupná chodba, izba, izba, chodba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a wc, malé wc s umývadlom, technická miestnosť so zásobníkom vody, predprípravou na práčku, sušičku, izba s výstupom na terasku, kuchyňa s jedálenským plnohodnotným sedením, obývačka s výstupom na terasku. Dom môže byť postavený z presných tvárnic Porfix, alebo z tehál, zateplenie celoplášťové polystyrén 20cm, alebo minerálna vlna. Strecha kvalitná drevená trámová, strešný plášť betónová škridla farba antracit Terran, odkvapy tiež vo farbe antracit, možnosť zmeny farby strechy je možný. Fasádna omietka silikónová biela, poprípade zmena farby po dohode. Okná a dvere izolačné 3sklo 6komorové, exteriér antracit, interiér biela, možnosť zmeny farby po dohode, rovnako aj zmenu za hliníkové, alebo masívne celodrevené. Omietky sadrové, stropy sadrokartón s LED osvietením, strešný výlez na úložný priestor s možnosťou pochôdzne zo zádveria. Vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom, vrátane ohrevu vody TÚV. Komínový systém v obývačke s predprípravou na krbové teleso. Cena domu zahrňuje kompletné podlahy - dlažba, alebo plávajúca, kompletná kúpeľňa a samostatné wc - verzia štandard, zárubne, dvere. V cene domu je aj betónová teraska s výstupom z oboch miestností, teraska zo spálne je navyše krytá prístreškom. CELÁ VÝSTAVBA JE MOŽNÁ S UPRESNENÍM KONKRÉTNYCH MATERIÁLOV, KTORÉ UŽ MÁTE VYBRANÉ. IS : elektrika, vŕtaná studňa 12m, žumpa, optika + predpríprava na obecný vodovod. DOM SA PREDÁVA KOMPLET DOKONČENÝ – bez kuchynskej linky, krbu, záhradných a prác nie je súčasťou predaja. Nakoľko sa jedná o veľmi pekný bungalov, neváhajte s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce bývanie už teraz. Cena : 309.000,-EUR, kompletne dokončený dom
4-izb bungalov Čaňa,tep.čerpadlo,800m2, iba 10km z Košíc.
Ponúkame vám na predaj len u nás exkluzívne budúcu Novostavbu 4 - ízbový rodinný dom typ bungalov, v štádiu kompletne dokončeného domu, s rýchly dojazdom do Košíc, v peknej novej vyhľadávanej lokalite obce Čaňa, mimo hlavného cestného ťahu. Iba 10km z Košíc (most VSS) Pozemok : 19m šírka x 42,1m dĺžka Výmera pozemku : 800m2 Pozemok : rovinatý a slnečný Momentálne sa realizujú stavebné práce prípravy armovanej betónovej platne na DT tvárniciach, pričom je možnosť zazmluvnenia domu, domov už v tomto štádiu. Budúci vlastníci si tak vedia pozrieť naživo, či im dispozícia jednotlivých priestorov vyhovuje, poprípade môžu zmeny prejednať priamo so zhotoviteľom. VZOROVÝ DOM - podľa fotiek- je pripravený na obhliadku v neďalekej obci, kde sme už realizovali totožnú výstavbu, bungalov je teda možné vidieť naživo Zastavaná plocha : 14,5m x 9,5m Teraska : + 24m2 Podlahová plocha : 115m2 Dispozícia : vstupná chodba, izba, izba, chodba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a wc, malé wc s umývadlom, technická miestnosť so zásobníkom vody, predprípravou na práčku, sušičku, izba s výstupom na terasku, kuchyňa s jedálenským plnohodnotným sedením, obývačka s výstupom na terasku. Dom môže byť postavený z presných tvárnic, alebo z tehál, zateplenie celoplášťové polystyrén 20cm, alebo minerálna vlna. Strecha kvalitná drevená trámová, strešný plášť betónová škridla farba antracit Terran, odkvapy tiež vo farbe antracit, možnosť zmeny farby strechy je možný. Fasádna omietka silikónová biela, poprípade zmena farby po dohode. Okná a dvere izolačné 3sklo 6komorové, exteriér antracit, interiér biela, možnosť zmeny farby po dohode, rovnako aj zmenu za hliníkové, alebo masívne celodrevené. Omietky sadrové, stropy sadrokartón s LED osvietením, strešný výlez na úložný priestor s možnosťou pochôdzne zo zádveria. Vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom, vrátane ohrevu vody TÚV. Komínový systém v obývačke s predprípravou na krbové teleso. Cena domu zahrňuje kompletné podlahy - dlažba, alebo plávajúca, kompletná kúpeľňa a samostatné wc - verzia štandard, zárubne, dvere. V cene domu je aj betónová teraska s výstupom z oboch miestností, teraska zo spálne je navyše krytá prístreškom. CELÁ VÝSTAVBA JE MOŽNÁ S UPRESNENÍM KONKRÉTNYCH MATERIÁLOV, KTORÉ UŽ MÁTE VYBRANÉ. IS : elektrika, vŕtaná studňa 12m, septik, optika + predpríprava na obecný vodovod a kanalizáciu, keďže z okolitých ulíc už niektoré majú. DOM SA PREDÁVA KOMPLET DOKONČENÝ – bez kuchynskej linky, krbu. Nakoľko sa jedná o veľmi pekný bungalov, neváhajte s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce bývanie už teraz. Cena : 309.000,-EUR, kompletne dokončený dom Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták, 0905 796 1
Moderný, zariadený 4i bungalov v zástavbe v obci Čaňa
Exkluzívne ponúkame na predaj jednu časť novostavby moderného 4i bungalovu na pozemku o výmere 300m2, ktorý sa nachádza v okrese Košice – okolie v obci Čaňa, len 10 km od Košíc. Bytová jednotka má úžitkovú plochu 99 m2 a dispozične pozostáva z dennej časti v ktorej sa nachádza otvorený priestor kuchyne prepojenej s obývačkou a jedálňou, z dennej časti sa vstupuje cez veľké francúzske okná, ktoré krásne presvetlia celý priestor na slnečný pozemok. Bungalov disponuje tromi spálňami, kúpeľňou spojenou s WC, vstupnou halou a technickou miestnosťou a dalším samostatným WC. Dom má dobrú dispozíciu aj umiestnenie na pozemku, je postavený z tehly 30 cm, zateplenie 20 cm, vykurovanie podlahovým kúrením, okná s trojsklom. Bungalov je kompletne dokončený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a chladničkou, jedálensky stôl, sedacia súprava s elektrickým polohovaním opierky, v celom dome plávajúce podlahy, kúpelňa s vaňou aj sprchovým kútom, práčovňa, vstavané skrine a postel v detskej izbe aj spálni…. Bungalov je súčasťou troch domov so spoločnou posuvnou bránou a bránkou, každý s vlastným pozemkom… Výhodou je dobré napojenie na hlavnú cestu a centrum obce, ako aj výborná dostupnosť do Košíc. Obec Čaňa sa nachádza južne od Košíc smerom na Miskolc, nájdete tu všetko čo potrebujete k pohodlnému životu, poteší krásna príroda a okolité jazerá. V obci sa je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu škola, škôlka, futbalové ihrisko, zimný štadión, pošta, potraviny Tesco a ďalšie obchody pre občiansku vybavenosť. _________________ Cena: 239 000 € s kompletným zariadením a vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie. K dispozícii aj dom v štádiu holodomu za 215.000,-€ Ak hľadáte moderný rodinný dom v pokojnej lokalite, kompletne moderne zariadený s dobrou dostupnosťou Košíc, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes. _________________ = Akúkoľvek časť tohto textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2023 Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =
Na predaj rodinny dom- novostavba v Brezovičke, 3.BUNGALOV n
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka ***EXKLUZÍVNE***na predaj rodinný dom typu bungalov v Brezovičke po kolaudácii . V cene tejto ponuky je zahrnutý na predaj 4 izbový rodinný dom v dokončenom stave na kľúč podľa vlastného výberu materiálov. V súčasnosti už prebiehajú dokončovacie práce do finálnej podoby. Promtné a seriózne jednanie vám zaručí dohodu na cene . Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku k nehnuteľnosti: Obec Brezovička sa nachádza v okrese Sabinov v Prešovskom kraji, leží vo východnej časti Levočských vrchov. Menšia obec, s menším počtom obyvateľov ponúka pokojné bývanie a je obklopená panenskou prírodou. V blízkosti obce sa nachádzajú 2 najväčšie slovenské mestá, mesto Prešov vzdialené 41 km a mesto Košice vzdialené 81 km. Obec Brezovička láka návštevníkov hlavne do neďalekých Levočských vrchov. V blízkosti obce sa nachádza veľa zaujímavých miest a turistických atrakcií. Obec je vybavená materskou školou, kostolom, potravinami a pohostinstvom, ponúka bývanie v novostavbe rodinného typu bungalov, na kopci s úžasným výhľadom . Jednopodlažný rodinný dom - bungalov s perfektnou dispozíciou/ sa ponúka s priľahlým pozemkom o výmere 1126m2. Dom je napojený na vlastnú kanalizáciu, vodu, plyn a elektrinu. Prístupová cesta je nateraz panelová, do budúcna asfaltová.Odkupuje sa aj podiel na prístupovej ceste. ČLENENIE DOMU - PRÍZEMIE: - vstupná chodba s možnosťou vytvorenia veľkého šatníka - veľkorysá kuchyňa s komorou a s pracovným ostrovčekom - prepojenie do obývacej izby / príprava na krb - východ na terasu - väčšia chodba s možnosťou vytvorenia vstavaných skríň / šatníka - technická miestnosť / výlez do podkrovia s úložným priestorom - kúpeľňa s toaletou / vaňa, umývadlo, geberit/ - dve spálne / detské izby - spálňa rodičov s vlastnou kúpeľňou /sprcha, geberit/ a s východom na terasu POUŽITÝ STAVEBNÝ MATERIÁL: - POROTHERM 30cm - zateplenie 15 polystyrén - silikátová fasádna omietka/ možnosť výberu - strecha valbová- vezníková Tondach - izolácia v strope/ fúkaná pena - 2x solárny panel na streche - stierky a hygienická maľba - vstupné hliníkove dvere - plastové okná /5 komorové s dvojsklom / - príprava na dorealizovanie krbu - nová sanita, obklady v kúpeľni / sprchovací kút, umývadlo, WC / Dokončenie bungalovu bude do prevedenia štandart s možným výberom materiálov a farieb do istých cenových relácií, ktoré sú v cene domu , výbery nad rámec cien si dofinancuje záujemca. V cene sú; - podlahy a dlažba s pokládkou do 15eur/m2, - vinylová podlaha do 15eur/m2 - interierové dvere a oblôžkové zárubne s montážou do 200eur - výber obklady a sanita: vaňa 150eur, batérie Hans Grohe do 60eur, sprchovací kút s mriežkou a zasklenou stenou - zateplenie a fasádna farba / svetlý odtieň / Bližšie informácie vám poskytneme na čísle 09