bazár, predaj, inzercia, predám

Krásna udiareň, kompletná,s paleniskom

Kategória: Výroba

Predám veľkú udiareň vyrobenú zo zruboveho,alebo tatranského profilu.Kompletná s paleniskom, rúrami,teplomerom pripravená k použitiu.110x65x230cm na podstavci.
Krásna udiareň, kompletná,s paleniskom
Podobné inzeráty
Drevena udiaren do zahrady
Domáca udiareň. udiareň do záhrady, záhradná udiareň. - VEĽKÁ spaľovacia komora 25x25x30 [cm] regulácia teploty spalín hrubka plechu 2mm - DYMOVOD 2 kusy s celkovou dĺžkou 100 [cm] spája kachle s udiarňou - KOLENO vstupu do udiarne - z dosiek (škandinávskeho smreka) 20 [mm] - NOHY kov podstvą výška 40 [cm] - Drevená strecha s komínom - TEPLOMER - háčik 6 ks ( z nerezovej ocele ) - DREVENÉ priečniky 3/6 kus. na závesenie hákov - Deflektor dymu vyberateľný - Rošty do pece Faktúra doklad Sučatou V PONUKE ČISTE ALEBO OPAĽOVANÉ DREVO: Menšia Udiareň 50x50x70cm - 129+10 kuriér Stredná Udiareň 50x50x90cm - 149+10 kuriér Väčšia Udiareň 50x50x120cm - 185+15 kuriér MAXI Udiareň na 50x50x160 - 199+15 kuriér ALEBO viď celú ponuku na shope: v prípade záujmu písať email, pošleme na dobierku kuriérom.
Drevená udiareň, generátor dymu, dymbox
Nabízím klasické,elektrické,kombinované dřevěné udírny.Rozměry v/š/h 200/74/60 cm;200/64/60cm,155/64/60cm,po dohodě i jiný rozměr,konstrukce z hranolu 6x4cm a opláštěna z kvalitních 19 mm smrkových palubek. Cena dle velikosti a použitých doplňku.Za klasickou od 8999,- elektrická od 14999,-Možno osadit spirálou 2,9/2,0 kw a 2,3L dymboxem nebo vámi vybraným setem a odkapávací vanou.Kapacita až 50 kg masa.Lze dodat i s topeništěm o tloušťce plechu 4 mm ošetřeném žáruvzdornou barvou.Topeniště s kouřovodem+3000,-Možnost zaslání. Kontakt
Drevená latrína
Predám drevenú latrínu so smrekových obojstranne hobľovaných dosiek hrúbky 2cm. Rozmer 110x90, výška 210cm. Zadný otvor. V uvedenom rozmere ponúkam aj udiareň, v ktorej sa nachádza spolu 8 ks lieskových palíc o dĺžke 90cm. Na Vašu žiadosť viem vyrobiť kurín, zajačiareň a podobne. V BB kraji možný dovoz.
Suché drevené WC,dosky, laty, hranoly, rezivo, obklady, osb
Predám nové suché drevené WC (latrina). WC tatranský obklad 19mm 219€. WC zrub obklad 23mm 270€. Náter +30€ Oplechovanie na streche +15€. Rozmer 90x100x205cm Masívna konštrukcia z hranolov 4x9cm! Na streche šindeľ. Okrem toho ponúkame hranoly, dosky, laty, OSB, tatranský obklad, zrubový obklad, dlážkovicu, drevenú udiareň, drevené sedenie, búdu pre psa, vyvýšené záhony (smrekovec). Doprava bude nacenená podľa miesta dodania.
Veľké drevene mreže na popínavé rastliny , kvety
Elegantne drevené mreže na popínavé rastliny + kotviaci hrot - pre stabilný mrežový stojan. Drevená mriežka na rastliny je tiež ideálna ako zástena na ochranu súkromia - alebo na dekoratívne zakrytie nevzhľadných záhradných plôch . Možnost výzdoby vašej záhrady a dvora, vyzdobeného množstvom sezónnych kvetov, ktoré do vášho domova prinesú farbu a sviežosť. Aby sme vám pomohli vyzdobiť vašu záhradu profesionálnym spôsobom, koncepčná výroba Vám vyrába a predáva jedinečné a atraktívne mreže, ktoré nielen pomáhaju kvetom a rastlinám ľahko sa tahat ale pôsobí aj ako krásna záhradná socha. Mriežka v tvare borovicového listu je vysoká podla potreby zákazníka a je vyrobená z masívneho dreva chráneného pred hnilobou. Jeho tesne rozmiestnené drevené časti sú navrhnuté tak, aby podopierali kvety a ich listy. Brúsený hrot vyrobený z pozinkovanej nehrdzavejúcej ocele zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť. Dodáva sa zmontované alebo ako plochý kus nábytku, všetky drevené kusy sú očíslované a predvŕtaná borovicová chrbtica zaisťuje jednoduchú montáž. Zručná práca s drevom a dokonale dimenzované drevené kusy s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a trvanlivosťou ho predurčujú na pestovanie ruží, plamienok a brečtanu. Mriežky dokážu premeniť akúkoľvek záhradu na botanickú záhradu, ponúka nielen efektívny skríning rastlín, ale tiež priťahuje pozornosť každého. Cena podľa veľkosti a druhu.
Paletová Sedacia Súprava - Biela
Krásna Paletová Sedacia Súprava, vhodná do každej obývačky, altánku či terasy. Pre tento kus bolo vybrané zaujímavé šikmé operadlo a náter kvalitnou bielou Belinkou. Rozmery súpravy: - Gauč 190x70x30 + Šikmé operadlo "L" - Prídavok Gauča 80x70x30 + Šikmé operadlo - Taburet 45x70x30 - Konferenčný Stolík 100x80x30 - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Viac informácií ja tel. čísle alebo nám pošlite správu. - Sedacia Súprava nieje vyrobená z EURO paliet ale z masívu. - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. - Možnosť objednávky epedov/matracov. (Vyhľadávanie: paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet)