bazár, predaj, inzercia, predám

KRASNE NOVE ŠATICKY zn. CHANTALL

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predam saticky znacky Chantall.
Su velmi krasne prepracovane v nadhernej prevedenej latke, ktora svojou kvalitou podskrtuje celkovy dojem siat.
Su nekrcive, krasne sedia na postave.
Velkost 38.


Nakupna cena 79,90€
Predajna cena 25€+ 3 eura postovne.
KRASNE NOVE ŠATICKY zn. CHANTALL
Podobné inzeráty
Chantall dlhé maxi šaty letné S
Krásne šatičky chantall oblečené 2 krát. Naozaj krásna tyrkysová farba. Číslo 34 ale sedí na S. Veľmi pohodlne priliehavé. Výhodné aj na príležitosť. Dlhé aj na vysokú postavu a vďaka rovnému strihu sa dajú ľahko skrátiť. Neboli ešte skracované.cena 21 eur,plus pošta.poprosím SMS alebo Email
Ako nové krásne dámske šaty Chantall, č. 36
Predám krásne elegantné šaty zn. Chantall, vhodné na bežné, ale aj príležitostné nosenie. Môžu sa nosiť v každom ročnom období. Zapínanie vzadu na zips, na prsiach pevne držia. Krásne tvarujú postavu. Sú ako nové, asi 3-4x nosené, nepoškodené. Možné je pod ne nosiť i blúzku. Vzadu je mierny výstrih, vpredu opasok. Farba je kombinácia bledo sivá s bledo hnedou a s modrou. Pôvodná cena 110 eur.
Saticky rozne Stradivarius, Marks&Spencer vel.M
Predam malinko nosene , prijemne, makkucke kvietkove saticky Stradivarius, uvedena L, ale sedia na S/M - rozmery na foto.... Predam malinko nosene , prijemne, makkucke trickovinove saticky Marks&Spencer, jednoduche, sportova elegancia, mierne volnejsie rukavy, vel.M - rozmery na foto.... 7€/kus
Štýlové romantické mentolové čipkované šatičky
Nádherne romanticke stylove cipkovane saticky krasnej mentolovej farby. V páse sa dajú doplniť nejakým štýlovým opaskom:-) Dlzka saticiek 85cm a max.sa natiahnu cez prsia az na 2x50cm, takze sa pekne prisposobia postave.Rovnako v pase sa prisposobia vdaka gumicke.Saticky su neni cislovane, no podla rozmerov sadnnu na velkost S, M, L. Posielam po uhradeni platby na ucet!
Ako nové krásne letné dámske šaty Chantall, č. 36
Predám krásne, kvalitné, málo nosené, ako nové letné dámske šaty zn. Chantall, č. 36. Materiál elastický, pekne priliehajú na postave, v páse sú mierne nariasené. Dĺžka 95cm. Pôvodná cena 85 eur.
Chantall
Predam tieto krasne Chantall saty oblecene 1xna svadbu. Su krasne a uplne pohodlne. Velkost 42