bazár, predaj, inzercia, predám

Krásny dokončený rodinný dom Nová Dubnica - Medové Lúky, poz

Kategória: Domy

Ak hľadáte novostavbu samostatne stojaceho rodinného domu s možnosťou okamžitého nasťahovania, v kľudnom prostredí, neďaleko občianskej vybavenosti a zároveň s dobrým napojením na D1, máme pre Vás krásny 4 izbový bungalov v meste Nová Dubnica. Dom stojí na pozemku s výmerou 475 m2 v okrajovej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky v tesnej blízkosti lesa.
Dom je postavený z porfixu 37,5 cm hrúbky, zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm.
Strecha značková plechová krytina klik, sadrokartónový strop, drevený krov, zateplený strop hrúbkou zateplenia 40 cm.
Okná slovenský výrobca 3 sklo na predných stranách pozemku s vonkajšími žalúziami s el. ovládaním, dvere vyplň sklo s tepelnou izoláciou.
Vykurovanie domu je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom, doplnené o skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu.
Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn
V cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa ... Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu.
Zastavaná plocha domu predstavuje 168 m2 vrátane terasy s výmerou 17 m2 a prístrešku pre dve autá 30 m2. Úžitková plocha domu je 92 m2.
DISPOZIČNE je dom veľmi dobre riešený. Centrum domu tvorí veľmi priestranná obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s veľkosťou takmer 40 m2. Z obývacej izby je východ na terasu obklopenú prírodou. Zvyšok domu tvoria tri samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, technická miestnosť a vstupná chodba.
VÝHODY:
- možnosť takmer okamžitého nasťahovania,
- veľmi kľudná lokalita v novovzniknutej časti mesta v tesnom spojení s prírodou,
- nízke mesačné náklady,
- výborné dispozičné riešenie,
- kryté parkovacie státie pre dve autá s možnosťou úpravy na garáž bez väčších technických zásahov,
- možnosť alternatívneho vykurovania krbom.

Fotodokumentácia interiéru domu je zo vzorového už zariadeného domu rovnakej dispozície a rozmerov.

CENA: 269.000 €
V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, tel.: vancova@

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: Dohodou
Zastavaná plocha: 168.24m²
Obytná plocha: 92m²
Rozloha pozemku: 475m²
Úžitková plocha: 92m²
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Terasa: áno
Pivnica: nie
Parkovanie: vnútorné
Inžinierske siete:
Krásny dokončený rodinný dom Nová Dubnica - Medové Lúky, poz
Podobné inzeráty
Exkluzívny rodinný dom Medové lúky Levanduľová ulica
The Best reality Vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka exkluzívny rodinný dom v projekte Medové lúky. Dom sa nachádza na ulici Levanduľová v meste Nová Dubnica - Veľký Kolačín. !Je to posledný dom v tejto ulici! Medové lúky sú výnimočný projekt, kde v súlade s prírodou je vsadená krásna štvrť, kde si majitelia domov a pozemkov užijú bývanie v prírode s dobrou dostupnosťou do okolitých miest. Bývajte v krásnej štvrti na skok do mesta a zároveň v blízkosti prírody a lesa. Výmera pozemku je veľkorysá 874m2! Tento dvojpodlažný rodinný dom je o rozlohe 13x7m, zastavaná plocha 130m2, úžitková 180m2, má veľmi dobre rozdelenie oddychovej a spoločenskej časti. Má dve kúpeľne, kuchyňu prepojenú s obývacou izbou a 5 samostatných nepriechodných izieb. Prízemie: vstupná chodba, špajza, pracovňa, obývacia izba spojená s kuchyňou. Z obývacej miestnosti je vstup na dve veľké terasy, jedna je orientovaná na les /severná strana/ a druhá na západu stranu s výhľadom na Vršatec, na terase je pergola, ktorá Vám zabezpečí príjemný tieň pri posedení. Na prízemí sa nachádza aj kúpeľňa so sprchových kútom a WC. 1. poschodie: 4x spálňa, z jednej spálne je vstup na terasu, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a oddelené WC. Celý rodinný dom má podlahové kúrenie, vykurovaný je kotlom Vaillant, izby sú orientované na západnú svetovú stranu. Pri dome je prístrešok na 2 autá - možnosť uzavrieť na garáž. IS: elektrika, plyn, mestská voda, kanalizácia, optický internet. Cena na vyžiadanie v RK možnosť odpočtu DPH. V ponuke v tejto lokalite máme na predaj aj pozemky pre výstavbu rodinných domov. Pozrite si link s ponukou: Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku na tel. čísle: alebo . Naša realitná kancelária Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji a kúpe nehnuteľnosti: kúpne zmluvy, kataster, hypotekárny úver, prepis energii - vy sa už len nasťahujete do svojej vysnívanej nehnuteľnosti.
Rodinný dom v krásnom prostredí - Medové Lúky, Nová Dubnica
RADO Reality Vám predstavuje exkluzívnu novostavbu rodinného domu v meste Nová Dubnica. Tento krásny 4 izbový bungalov sa nachádza v kľudnej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky. Dom je situovaný na pozemku s rozlohou 475 m2 a je obklopený prírodou a lesom, čo vytvára ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych. Zastavaná plocha domu je 168 m2, podlahová plocha domu je 92 m2, rozloha zastrešenej terasy je 17 m2 a parístrešok pre dve autá má rozlohu 30 m2. Dom bol skonštruovaný so zameraním na kvalitu a pohodlie. Dispozične dom pozostáva z veľkorysej obývacej izby, ktorá je spojená s jedálňou a kuchyňou, troch samostatných izieb, modernej kúpeľne, technickej miestnosti a zastrešenej terasy. Na bočnej strane domu sa nachádza kryté parkovacie státie pre dve autá, ktoré je možné v budúcnosti jednoducho upraviť na garáž. Technické parametre domu: stavebný materiál - porfix, ktorý zaisťuje stabilitu a tepelnú izoláciu. Okná od slovenského výrobcu sú vybavené 3-sklom a vonkajšími žalúziami s elektrickým ovládaním, čo zaručuje maximálnu súkromie a reguláciu svetelných podmienok vo vnútri domu. Strecha s plechovou krytinou je nielen esteticky príjemná, ale aj odolná voči poveternostným vplyvom. Dom je zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Vykurovanie je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom. Kúrenie tiež doplňuje skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn. Prevedenie domu je vo forme holodom, v cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa. Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu. V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková RADO Reality Group Tel.: E-mail: bartekova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 168m² Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 92m² Rozloha pozemku: 475m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Terasa: áno Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: á
Krásny rodinný dom v Novej Dubnici - Medové Lúky, pozemok 47
Ak hľadáte novostavbu samostatne stojaceho rodinného domu s možnosťou okamžitého nasťahovania, v kľudnom prostredí, neďaleko občianskej vybavenosti a zároveň s dobrým napojením na D1, máme pre Vás krásny 4 izbový bungalov v meste Nová Dubnica. Dom stojí na pozemku s výmerou 475 m2 v okrajovej časti novovybudovanej lokality rodinných domov Medové Lúky v tesnej blízkosti lesa. Dom je postavený z porfixu 37,5 cm hrúbky, zateplený polystyrénom hrúbky 15 cm. Strecha značková plechová krytina klik, sadrokartónový strop, drevený krov, zateplený strop hrúbkou zateplenia 40 cm. Okná slovenský výrobca 3 sklo na predných stranách pozemku s vonkajšími žalúziami s el. ovládaním, dvere vyplň sklo s tepelnou izoláciou. Vykurovanie domu je riešené podlahovými rozvodmi a plynovým kotlom, doplnené o skladaný komín s možnosťou napojenia krbových kachiel alebo krbu. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, elektrickú energiu a plyn V cene je kvalitná plávajúca podlaha, všetky lišty a prechodky, rozvody sietí, základné osvetlenie vnútra a vonok domu, dvere a zárubne, komplet sanita kúpeľne, značkový sprchový kút, umývadlová skrinka a záchod, základné vymaľovanie na bielo, dlažbou obložená terasa ... Taktiež vyrovnanie pozemku, upratanie pozemku a odvoz stavebných odpadov, upravenie terénu, oporný múrik zo zadnej a bočnej strany pozemku, betonáž plochy prístrešku, chodník a schody ku dverám a komplet vybavenie všetkých potrebných certifikátov, revíznych správ a atestov a samotné skolaudovanie domu. Zastavaná plocha domu predstavuje 168 m2 vrátane terasy s výmerou 17 m2 a prístrešku pre dve autá 30 m2. Úžitková plocha domu je 92 m2. DISPOZIČNE je dom veľmi dobre riešený. Centrum domu tvorí veľmi priestranná obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s veľkosťou takmer 40 m2. Z obývacej izby je východ na terasu obklopenú prírodou. Zvyšok domu tvoria tri samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, technická miestnosť a vstupná chodba. VÝHODY: - možnosť takmer okamžitého nasťahovania, - veľmi kľudná lokalita v novovzniknutej časti mesta v tesnom spojení s prírodou, - nízke mesačné náklady, - výborné dispozičné riešenie, - kryté parkovacie státie pre dve autá s možnosťou úpravy na garáž bez väčších technických zásahov, - možnosť alternatívneho vykurovania krbom. Fotodokumentácia interiéru domu je zo vzorového už zariadeného domu rovnakej dispozície a rozmerov. CENA: 269.000 € V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na: Ing. Alena Vančová, tel.: vancova@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: Dohodou Zastavaná plocha: 168.24m² Obytná plocha: 92m² Rozloha pozemku: 475m² Úžitková plocha: 92m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Pivnica: nie Parkovanie: vnútorné Inžinierske sie
Bungalov s pozemkom 665 m2 - LÚKY
Typ: Rodinný dom Ulica: Lúky Obec: Lúky Ponúkame Vám na PREDAJ funkčný, dispozične pekne riešený 4iz. rodinný dom  - bungalov – presvetlený s terasou, ktorá ponúka dostatočný pocit súkromia. Dom je osadený na slnečnom a rovinatom pozemku v obci Lúky s výmerou 665 m2 (23m x 28,9m) zastavaná plocha domu: 112 m2 úžitková plocha: 94 m2 vonkajšie rozmery domu: 14 x 8 m Výhody projektu: rodinný dom s dostatočným priestorom pre úžitkovú i okrasnú záhradu  a relax zónu kvalitné stavebné materiály energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 120,-€ mesačne  nadštandardná terasa 20 m2 dom sa bude predávať v štádiu holodom (murivo Ytong 300mm + 150 mm tepelná izolácia + farebná vonkajšia omietka, strecha antracit škridla, okná biele plastové 7 komorové - 3-sklo, vnútorné rozvody elektriky, vody, kúrenia, kompletné omietky a potery podláh, zateplenie stropu a sadrokartóny, príprava pre montáž krbu, pripravené na maľovanie a obkladanie podľa vlastných predstáv) v prípade záujmu je možné stavbu predať v štádiu hrubej stavby alebo vieme zabezpečiť výstavbu domu na kľúč podľa dohody dom je súčasťou novej výstavby rodinných domov, v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty Dispozícia domu: zo zádveria s dostatkom úložného priestoru, súčasťou ktorej je aj  menšia toaleta s umývadlom sa vstupuje do chodby. Po pravej strane sa nachádza denná časť domu – obývacia izba s východom na terasu, prepojená s kuchyňou, jedálňou a špajzou, ďalej technická miestnosť. Do technickej miestnosti vedie samostatný vstup aj z pozemku. Po ľavej strane sa nachádza nočná časť s 3 obytnými miestnosťami a kúpeľňou spojenou s toaletou. V kúpeľni je priestor na osadenie vane aj sprchového kúta. Napojenie na elektrinu, voda zabezpečená studňou a obecná kanalizácia. Podiel na súkromnej, prístupovej ceste s vybudovaným osvetlením. Výstavba domu už prebieha, ukončenie do: 12/2024 Lokalita:  Obec Lúky sa nachádza na rozhraní Bielych Karpát a Javorníkov. Prevádzkuje  zdravotné stredisko, lekáreň, požiarnu zbrojnicu, obecnú knižnicu, materskú školu. V obci je  sieť obchodov, služieb a reštaurácia. Neďaleko lyžiarske stredisko Čertov a Kohútka. Dostupnosť do mesta Púchov autom 15 km, do centra obce Lúky pešo 5 min. Cena pozemku s rodinným domom: 188.000.-€  Zároveň Vám zabezpečíme: finančné a právne služby zmluvy, kataster kolaudáciu Ponuku nájdete na stránke: , ID 12823158, call centrum: 0911 175 510   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 665 m2 Úžitková plocha: 94 m2 Zastavaná plocha: 112 m2 Podlahová plocha: 79 m2 Stav: Vo výstavbe Počet izieb: 4 Energetický certifikát: A Celková plocha: 112 m2
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
TOP LOKALITA – Rodinný dom Prievidza ul. Garbiarska poz. 800
Hľadáte zachovalý rodinný dom na výnimočnej adrese ? Vaša Realitná + ponúka na predaj rodinný dom v obci Prievidza na Starom sídlisku na ul. Garbiarska. Ide o jednopodlažný rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 800 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 140 m2. Úžitková plocha domu je 180 m2 LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v zástavbe rodinných domov obce Prievidza. Jedinečnosť rodinného domu umocňuje okrem perfektnej lokality, aj miesto, ktoré poskytuje súkromie, kľud , bezpečnosť, miesto kde sa nemusíte báť poslať deti na ulicu, jednoducho pocit bývania ako na dedine. Má blízku dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V tesnej blízkosti sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, posilňovňa reštaurácie a iné . Na skok do mesta, do mestského parku a taktiež aj na pešo do mesta Bojnice. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom postavený na konci 70 rokov pozostávajúci z 1 nadzemného podlažia – bungalov Na 1. NP sa nachádza zádverie, chodba, WC, komora, kotolňa, obývacia izba., chodba, kúpeľňa, spálňa, šatník, izba, kotolňa, garáž, kuchyňa RODINNÝ DOM: NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo pórobetón hr. 35 cm. Stropnú konštrukciu keramický strop ZASTREŠENIE: prestrešenie domu rovná strecha, izolácia IPA, Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: drevené okná a dvere. VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, drevené podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická hliníková, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla s ohrievačom teplej vody napojeným na solárne panely, radiátory, medené rozvody ÚK, krb v obývačke Splašky odvedené do obecnej kanalizácie Rodinný dom pôsobí veľmi príjemným dojmom s pekným rovinatým pozemkom. Súčasťou pozemku je aj vonkajšia pivnica slúžiaca ako sklad na ovocie, zeleninu alebo náradie, ale taktiež využiteľná ako parkovacie státie pre osobné automobily. Veľkou pridanou hodnotou našej ponuky, je už vypracovaný projekt s kompletnou projektovou dokumentáciou k rekonštrukcii rodinného domu, ktorý je už zahrnutý v cene. VÝHODY DOMU : TOP lokalita priestranný 4 izbový dom slnečný pozemok garáž Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@ alebo priamo na adrese Vaša Realitná + s. r. o., Bojnická cesta 4, Prievi