bazár, predaj, inzercia, predám

Kraťasy Jacqueline de Yong jemná džínsovina

Kategória: Šperky

Predám nenosené šortky z jemnej džínsoviny lyocell, príjemný materiál, zn.Jacqueline de Yong, veľ.L. Vyšší sed. V páse guma, takže sa prispôsobia. Rozmery: šírka pása od 77 cm do 110 cm. V prípade odberu troch a viac vecí z mojej inzercie je poštovné ZADARMO!!!
Kraťasy Jacqueline de Yong jemná džínsovina
Podobné inzeráty
pánske retiazky
Ponúkam na predaj tieto pánske retiazky vhodné aj pre teenagerov, nikdy nepoužívané, tá jemná tensia je pozlátená 18 karátovým zlatom, ďalšie dve sú originál zabalené vo fólii od výroby, skutočne pekne kúsky,cena za kus zabalenej 25 eur,najširšia 25 eur, obyčajná 15 eur, jemná pozlátená 30 eur.osobne v obci medzi NR a TO.ziadne sms
Dámsky Zlatý šperk,Náramok,zZatý moderný prsten 585/1000,14
Predaj ZLATA retiazka, dámsky teraz moderný prsten Green Emerald a Zirkon.Náramok na ruku aj na nohu-členok pre dámu,Slečnu,Dievča Pandora , Vhodné ako Darček. V Ponuke sú Dámska zlatá jemná retiazka z guličkami aj ako jemný krásny náhrdelník 2 v 1 a Detská zlatá retiazka 40cm, 1-1.05 gramu ( vhodná na krstiny) Retiazky niesú žiadne Pozlátené, nosené, použité a podobne ale nové vyrobené Certifikát o rýdzosti Slovenský puncový úrad / Najvyšší bod,ochrana overenia potvrdenia vykazovania rýdzosti po celom objeme zlatého predmetu Posielam aj Dobierkou ako poistenú zásielku ( cenný list,ceninu) Nieje problém sa stretnút aj osobne,samozrejme keď náklady na stretnutie ovela nepresahujú poštovné,podla platnéj tarify Slovenskej pošty ako poistený cenný list. V akomkolvek rozsahu otázky rád poradím aj nezávisle od kúpy,predaja po kontaktovaní po telefone medzi 10-18 hod.
Zlatá retiazka s podkovou
Predám takúto zlatú retiazku s podkovou. Veľmi pekná, ľahká a jemná. Pôvodná cena bola okolo 200€, nová cena 100€. Osobný odber Bratislava alebo pošlem cez packetu. Písať mail alebo sms správu.
NOVÝ Tiffany & Co. Heart Tag Náramok Original
Nový, nenosený, original zabalený strieborný náramok s dvojitou retiazkou Heart Tag, z kolekcie Return to Tiffany, originál kupovaný v obchode Tiffany & Co. Kolekcia Return to Tiffany, inšpirovaná ikonickým krúžkom na kľúče, ktorý bol prvýkrát predstavený v roku 1969, je klasikou, ktorá bola znovu objavená. Jemná dvojitá retiazka je spárovaná s elegantnou gravírovanou visačkou, ktorá vytvára podmanivý a sofistikovaný dizajn. Vhodné aj ako darček. Pôvodná cena 275$.
Starozitne strieborne nausnice stare  viac ako 80 rokov
Krasne strieborne nausnice zdedene po starej mame zo Spanielska, maju okolo 80 rokov , su rucne vyrobene sperkarom zo Spanielska. Okolo zeleneho kameña je jemna vrstva 18k zlata, ktore sa nachadza taktiez okolo drobnych kamienkov markazitov.
Zlatá. Retiazka 45cm
Zlatá retiazka trojfarebne zlato,guličky majú vzor.jemna ku krku.Kupovana priamo v Medzugori. krásna a posvatena.Vhodná na 1. Sv. Prijímanie,aj na birmovku aj na vseličo iné. 2,75g Cena je pevna. Iba vážny zaujem,na dobierku neposielam.