bazár, predaj, inzercia, predám

Kraťasy pre tehotné.

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám krátke nohavice(mama shorts)pre tehotné ženy(top stav),veľkosť:38,M.Osobný odber v Žiline.
Kraťasy pre tehotné.
Podobné inzeráty
Bunda pre tehotné mamičky veľkosť S
Zloženie podšívka: 100% polyester vonkajšia časť: 59% bavlna , 41% polyamid výplň: 100% polyester, farba čierna, príjemný materiál Vlastnosti: Čistenie: je možné prať v práčke Na chladné zimné počasie Druh materiálu: (podšívka) umelý hodváb Druh materiálu: (vonkajšia časť) látka z miešaných vlákien Druh materiálu: (výplň) flis Strih: predný zips sa dá rozopnúť zhora aj zdola, s kapucňou, zapína sa na zips Je súčasťou výrobku vsadka pre tehotné, ktorá zabezpečí dostatočnú miesto pre rastúce bruško Oblečená 7x. Ešte je v záruke - zakúpená v Brendone. Osobný odber v BA.
Spolocenske saty vhodne aj pre tehotne
Predam spolocenske saty vhodne aj pre tehotne, prisposobia sa velkosti bruska- v pase je gumicka, velkost 38, na obrazku postava: vyska 165cm, 7 mesiac tehotenstva
Kardigán pre tehotné
Príjemný voľný kardigán pre tehotné z C&A s dĺžkou po kolená. Zapínanie na 1 cvoček a 1 gombík v spodnej časti goliera. Zloženie: 40% nylon, 40% viskóza, 20% bavlna. Veľkosť M.
Rifle,tepláky pre tehotne
Ponúkam na predaj tehotenske oblecenie Súprava teplákova velkost XL Pár x oblečená Rifle velkost L Rifle na traky Teplaky velkost L sive Tehotenske nočné kosele Velkost L 2 kusy a jeden kus velkost XL žltá farba Legíny velkost L čierne Kratasy velkost L sive Bunda velkost XL,Béžová nova Na cene sa dohodneme,verím ze to niekomu ešte posluzi
Veľký balík M
Predám balík tehu oblečenia. Predávam skôr rifle a kraťasy, legíny, tepláky, voľné nohavice a tričká darujem k nákupu. Rifle a kraťasy v dobrom nosenom stave. Na tričkách a legínach vidno nosenie ale určite ešte poslúžia. Cena za balík 20€. Ináč cena za rifle/kraťasy 5€/kus, tričká a legíny si treba vypýtať.
Predám tehotenské legíny a kraťasy
Predám tehotenské legíny a kraťasy, veľkosť od 38-42.. postupne ako som nosila. Pridám aj tehotenské nohavičky ak by bol záujem. Všetko vo veľmi dobrom stave. Tehlové kraťasy niesu tehotenské, ale nosené v tehotenstve. Cena spolu za všetko 17€. V prípade záujmu píšte maily, telefón je vymyslený. Pošlem aj poštou plus 3€. Mám aj ďalšie tehu oblečenie, po kliknutí na meno.