bazár, predaj, inzercia, predám

Krátkodobý prenájom luxusného loftu so záhradou a garážovým

Kategória: Byty

Typ: 2-izbový byt
Obec: Žilina

LAWIS realitná kancelária ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 - izbový loft so záhradou, krytou terasou a garážovým státím na ul. Dolná v Budatíne.

Jedinečná ponuka, ktorá nemá v Žiline konkurenciu, ponúka spojenie komfortu bývania v dome s modernými a luxusnými prvkami bývania používaných vo svetových metropolách. Loft poskytuje otvorený a vzdušný priestor, ktorý je ideálny aj pre toho najnáročnejšieho klienta. 

Táto ponuka je vhodná nie len pre biznis klientov, ktorí hľadajú v Žiline komfortné bývanie bez kompromisov, ale aj pre klientov, ktorí potrebujú z akéhokoľvek dôvodu zabezpečiť bývanie na určitý čas (loft je totiž možné prenajať aj krátkodobo, a to už od jedného mesiaca).

DISPOZÍCIA

Zo vstupnej chodby vchádzate do moderného loftu, kde na prízemí sa nachádza obývacia časť prepojená s kuchyňou a výstupom na terasu a záhradu, kúpeľna so sprchovým kútom a wc. Na poschodí je priestranná spálňa. Vstup je možný z ulice, ale aj zo záhrady, kde je umiestnená garáž. Pre lepšiu predstavu o priestore odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku.

V byte je zriadený internet spolu s TV. Cena nájmu je vrátane energií pre dve osoby, internetu s TV a garážovým státím.

LOKALITA:

Ponuka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite (Budatín) v blízkosti cyklomagistráli a budatínskeho hradu. Parkovanie je v rámci pozemku v garáži. Jedinečná poloha pešej dostupnosti od centra mesta v spojení s bezproblémovým a rýchlym prístupom na diaľnicu D1 poskytuje ten najvyšší komfort v prípade, že potrebujete denne cestovať, ako aj tráviť bezstarostne svoj voľný čas.

VÝHODY:


Ešte neobývaný byt,
kompletne zariadený,
garážové státie,
záhrada,
krytá terasa,
žiadaná lokalita,
občianska vybavenosť.



Cena: 1100 €/mesiac. V cene sú zahrnuté energie pre dve osoby, internet, garážové miesto.

V prípade prenájmu len na jeden mesiac je cena 1200€

Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné zložiť depozit vo výške 2.000 €.

Loft je možné prenajať aj dlhodobo.


ID: 1092


Energetický certifikát: Nebol predložený

---
V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte
kontaktovať na tel.č.  alebo mailom ---
Realitná kancelária LAWIS je členom Realitnej únie Slovenskej republiky
a riadi sa jej Realitným kódexom.

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 103 m2
Úžitková plocha: 103 m2
Počet izieb: 2
Kúpeľňa: sprchovací kút
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: zariadený
Garáž: áno - 1
Internet: áno - wi-fi
Terasa: áno
Krátkodobý prenájom luxusného loftu so záhradou a garážovým
Podobné inzeráty
Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan
Ponúkame Vám na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom zariadené apartmány v apartmánovom dome v širšom centre Piešťan. Ponuka zahŕňa: 2-izbové apartmány Z7: výmera 45 m2 (1 spálňa, obývačka, kúpeľňa s WC, chodba, menší kuchynský kút). Max. počet osôb v apartmáne je 2. Cena: 410 €/mesiac s energiami, depozit 500,-€ .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 550,-€/mesiac .....krátkodobý nájom, príp. 40,-€/noc/apartmán, (min. 3 noci) 3-izbový apartmán L3 na druhom poschodí, má výmeru 76 m2, max. počet osôb 3. Cena: 550,-€/mesiac s energiami, depozit 550,-€. .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 750,-€/mesiac...krátkodobý nájom, príp. 50,-€/noc/byt, (min. 3 noci) 4-izbový byt L2, na druhom poschodí, má 140 m2, balkón 10 m2. Max. počet osôb v byte je 4. Cena: 760,-€/mesiac s energiami, depozit 760,-€........ dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 950,-€/mesiac....krátkodobý nájom, príp. 60,-€/noc/byt, (min. 3 noci). Názor makléra: Čisté, priestranné apartmány v štandardnej výbave pre nenáročnú klientelu za dostupnú cenu. Benefitom je pokojná lokalita v širšom centre mesta, neďaleko nábrežia Váhu či mestského parku, ako aj možnosť parkovania (1 miesto/1 apartmán) priamo pred objektom či možnosť využívať záhradu s bazénom v nádvorí domu. Vhodný najmä pre študentov a rodinky, prípustní sú domáci miláčikovia malého vzrastu. Všetky bližšie informácie Vám poskytne maklér nehnuteľnosti: Peťa, tel.č.
Predaj pekného 2ibytu s balkónom, aj s garážovým státim...
TUreality ponúka na predaj pekný 2i byt s balkónom a s veľkým garážovým státim v cene, v novostavbe na Kresánkovej ulici v Karlovej Vsi/ na Dlhých Dieloch. Byt má rozlohu 59,5m2 plus balkón 6m2 a predáva sa súčasne s veľkým garážovým státim (kde umiestnite auto a kľudne ešte dve motorky), ktoré je zahrnuté už v cene. Nachádza na 5.posch.zo 6. Orientovaný je na JV. Dispozícia- Pozostáva z chodby/ haly so vstavanou skriňou a prac. kútom, obývacej časti s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským stolom, spálňou, priestrannom kúpeľňou s veľkou vaňou a samostatným WC. Z obývačky je vstup na balkón. Kuchyňa je kompletne zariadená zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, rúra, mikrovlnka, sklokeramická varná doska), chladnička s mrazničkou je samostatne. Predáva sa komplet zariadený ak sa nedohodnete inak. Bytový dom má 12 rokov. Lokalita poskytuje obyvateľom bezproblémovú dostupnosť do centra mesta a kompletnú občiansku vybavenosť, potraviny(Terno, Tesco expres), reštaurácie, detské ihrisko - všetko priamo pri dome…, škola, škôlka, krásny les- pár minút od domu. Byt je voľný ihneď. Energetický certifikát nebol predložený. V cene je zahrnutá garážové státie priamo pod domom, takže máte vyriešené bezproblémové parkovanie. Mesačné náklady pre 3osoby cca 170€. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum alebo mail: malovec@ Skôr ako si pozriete fotogalériu, skopírujte si link :
BOSEN | Predaj 2 - izbový byt s balkónom a garážovým státim,
Typ: 2-izbový byt Ulica: Palánok Mestská časť: Staré Mesto Obec: Nitra Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom a garážovým státím v novostavbe Rezidencia Tabáň v Nitre.  BYT: Byt má výmeru 54 m2 plocha balkóna je . K bytu prislúcha murovaná pivnica, ktorá sa nachádzajúca v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na 5/7 poschodí v  bytovom dome ktorý prešiel kolaudáciou v roku 2021. Orientácia bytu SZ do vnútrobloku. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: DISPOZÍCIA: Byt má veľmi praktické dispozičné riešenie a to vstupná chodba so vstavanou šatníkovou skriňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa vo vstavanou skriňou a výstupom na balkón, kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na balkón.  ZARIADNIE: Byt sa predáva so vstavanou kuchynskou linkou so spotrebičmi, vstavanou rolldorovou skriňou v spálni, šatníkovou skriňou vo vstupnej chodbe, sanitárne vybavenie ( vaňa, wc, umývadlo ).  VÝHODY:  - Zariadený byt vstavaným nábytkom - Dispozícia - Pivnica  - Vyhradené garážové státie - Výhľad do vnútrobloku - Neobývaný byt - Investičný potenciál – dlhodobý a krátkodobý prenájom PARKOVANIE: Vyhradené garážové státie v bytovom dome.  LOKALITA: Urbanistická koncepcia rezidencie Tabáň sa nachádza blízko centra s pešou zónou a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Na prízemí rezidencie sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne. V tesnej blízkosti sa nachádza nákupné centrum s potravinami Tesco, Pepco a ponúka širokú škálu služieb alebo OC Mlyny Nitra. Rýchle napojenie na diaľnicu, MHD a autobusová doprava.  CENA: 200.000 € byt + 23.000 € garážové státie FOTOGRAFIE miestností sú vytvorené promocou 3D virtuálneho stagingu a nezodpovedajú skutočnému stavu nehnuteľnosti.  Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Úžitková plocha: 54 m2 Zastavaná plocha: 54 m2 Stav: novostavba Počet izieb: 2 Energetický certifikát: A Typ budovy: tehla Typ výbavy: čiastočne vybavený Balkón: áno Garáž: áno Pivnica: áno Rok kolaudácie: 2021 Celková plocha: 54 m2 Plocha balkóna: 4 m2 Počet balkónov: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Kanalizácia: áno Vykurovanie - centrálne: áno Optická sieť: áno
Predaj 2i_ bytu(54m2) so zimnou záhradou(8m2) a garážovým st
**Nadčasové bývanie v novostavbe s vlastným garážovým státím Slovenský Grob-Monari** Ak ešte stále preferujete investíciu do kvalitnej nehnuteľnosti? neváhajte si pozrieť práve túto ponuku. Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj 2 –izbový byt ( 54m2 ) s priestrannou lodžiou- zimná záhrada ( 8 m2) po celej dĺžke bytu ktorú môže majiteľ bytu využívať na posedenie a RELAX. Keďže lodžia je kompletne zastrešená a na mieru zasklená dymovými sklami, môžete si nej pohodlie vychutnávať po celý rok. ( možnosť osadenia aj doplnkového žiariča na výrobu tepla) Prostredie v ktorom sa byt nachádza je vhodné pre mladé rodiny s deťmi , pre jednotlivcov, alebo páry, ktoré majú radi kľudné bývanie. Byt je vhodný aj pre dôchodcov, pretože je bezbariérový a v novostavbe sa nachádza výťah. Túto lokalitu a moderné bývanie vyhľadávajú mnohí na prenájom, preto považujem byt za skvelú investičnú príležitosť. Byt sa nachádza na 3 poschodí/4 v novostavbe tehlového obytného domu , daného do užívania v roku 2020 , je zateplený a veľkou výhodou je , že na 4 poschodí sa nachádza už len technická miestnosť a predsa nie ste pod strechou, tím pádom máte absolútny kľud. Parkovacie státie v podzemnej garáži je pre budúceho vlastníka veľkou výhodou, kvôli bezpečnosti aj poveternostným podmienkam. Garáž je na diaľkové ovládanie . Je v podiele je zapísaná aj na LV. Dispozícia a príslušenstvo : byt je orientovaný na východ a je príjemne presvetlený. Bezpečnostné dvere, priestranná vstupná chodba so vstavanou priestrannou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru , 1 x izba ako spálňa , alebo detská izba, do pozornosti dávam kúpeľňu s vaňou, ale aj sprchovým kútom, obývacia izba s východom na lodžiu spojená s jedálenským kútom a elegantnou kuchyňou na mieru so vstavanými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska a rúra, práčka, umývačka riadu)práčka a samostatná toaleta, kuchynská linka vyrobená na mieru . S pocitového hľadiska musím vyzdvihnúť výhľad s kuchynského okna priamo na Karpaty. Byt sa predáva po dohode s majiteľom. Technické parametre: vykurovanie je zabezpečené radiátormi z vlastnej kotolne , obecná voda, kanalizácia, klimatizačná jednotka Mesačné náklady : 140 eur byt + 18 eur garáž Občianska vybavenosť : rýchle napojenie na všetky dopravné tepny a diaľnicu D1,priaznici zdravého životného štýlu určite ocenia dve cyklotrasy smer Viničné a Svätý Jur, byt sa nachádza v tichej lokalite, s dobrou dostupnosťou, len pár metrov od centra obce. Pošta, autobusová zastávka a miestne potraviny sú len pár minút pešou chôdzou. Rannou prechádzkou len7 sa dostanete k materskej škole a škôlke, čo určite ocenia mladé rodiny s deťmi. Zastávka tiež v príjemnej vzdialenosti. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať a ja Vás prevediem celým procesom predaja.
Prenajom luxusneho bytu
Prenajom luxusneho bytu Prenájom bytu Ponúkam do prenájmu mezonetový byt priamo v centre Topoľčian s rozlohou 115 m2, ( 2. poschodie), kompletne zariadený, wifi, TV - káblovka, výťah, balkón, veľké nádvorie ( viď foto ),1 garážové miesto v podzemí ( diaľkové ovládanie). Garáž 70€/ mesiac, energie 100€/ mesiac. Depozit - 2 mesačný. Byt je možné prenajať aj bez parkovacieho miesta.
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava