bazár, predaj, inzercia, predám

Krbové kachle Haas+Sohn s výmenníkom

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predávam krbové kachle haas+sohn s výmenníkom.
Krbové kachle Haas+Sohn s výmenníkom
Podobné inzeráty
Krbové kachle Haas Sohn Adria Max s výmenníkom
Predám krbové kachle Haas Sohn Adria Max s výmenníkom. Pre viac info volajte alebo píšte. Inzerát platí do zmazania.
haas sohn krbove kachle INARY
ponukam na predaj funkcne krbove kachle. samotove oblozenie a vnutorne liatinove rosty su nove minulorocne. hmotnost 150 kg. rozmery a technicke parametre v odkaze: iba osobny odber Kosice.
Kachľová pec MATERA Haas + Sohn
Predám kachľovú pec MATERA . Haas + Sohn. Pec je úplne nová a stále zabalená (aktuálne fotky na vyžiadanie pri vážnom záujme). Farba kachle je čierna/medovník. Technické parametre : Výkon : 4.0 - 7.9 kW Výkon výmenníka : 7.9 kW Rozmery : 1100 / 948 / 653 mm Hmotnosť : 287 kg (preferujem osobný odber poprípade dohodou) Palivo : Drevo Link na stránku kde nájdete viac informácii : Pec dostupná k odberu ihneď. Kontaktujte ma primárne telefonátom/SMS.
Haas & Sohn peletove kachle
predam malo pouzivane peletove kachle zn Haas & Sohn,su to teplovzdusne kachle ktore su vhodne na prechodove obdobia, vyznacuje sa velmi malou spotrebou 6mm peliet a velkym vykonom az 8kw. ma zabudovany teplotny snimac a je plne automaticky+ pridam ku kachliam aj vysavac na popol.pre viac info email
Krbove kachle
Predam zriedkavo pouzivane rohove krbove kachle Haas Sohn, vykon 12kW, zachovale, funkcne, tento typ vsade vypredany, technicke parametre na foto, cena 700 EUR.
krbove kachle s vymennikom
ponukam krbove kachle s vymennikom vody na zapojenie radiatorou, ohrev teplej vody, pouzivany 3mesiace ako novy,dovod predaja prechod na plyn, cena 350eur povodna cena 500eur