bazár, predaj, inzercia, predám

Kredenc vidiecky / vintage

Kategória: Kuchyne

Na predaj krásny kredenc/príborník na renováciu. V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov.
Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne... V ponuke aj viac kredencov.
Pozri ďalšie moje inzeráty.
Kredenc vidiecky / vintage
Podobné inzeráty
Vidiecký Kredenc - Príborník Vintage
Na predaj vidiecký kredenc/príborník v dobrom pôvodnom stave. V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... V ponuke aj viac kredencov. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Kredenc vidiecky úzky
Na predaj kredenc/príborník v dobrom pôvodnom stave. Rozmery: šírka-82 cm, výška-205 cm, hĺbka- 44 cm. V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... V ponuke aj viac kredencov. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Kredenc biely vintage
Na predaj kredenc/príborník na renováciu. V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne... V ponuke aj viac kredencov. Pozri ďalšie moje inzeráty.
Kredenc Vintage-Provence
Na predaj široký výber kredencov a príborníkov v štýle vintage / provence / retro... V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne... V ponuke aj viac kredencov. Ceny dohodou. Viac info na tel.
Kredenc vintage so šuflíkmi
Na predaj mohutný vintage príborník / kredenc s 10 šuflíkmi vo výbornom pôvodnom stave. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... Vieme zabezpečiť aj dopravu. V ponuke aj viac kredencov. Viac info na tel.
Kredenc vintage - úzky
Na predaj šikovný úzky vintage príborník / kredenc v zreštaurovanom stave, v bytovom stave. Rozmery- šírka-92cm, výška-194cm, hlbka-43cm Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... Vieme zabezpečiť aj dopravu. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.