bazár, predaj, inzercia, predám

Kremove nohavice pre tehulky

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predam velmi pekne tehotenske nohavice kremovej farby, v perfektnom stave. Vhodne jar/leto. Velkost M, rada premeriam.
Kremove nohavice pre tehulky
Podobné inzeráty
Sivé tričko č. M vhodné aj pre tehulky
Tričko je elastické na brušku volnejšie, preto vhodné aj pre tehulky. Veľkosť M. Cena 2€ + poštovné a balné doporučene 2,20€.
Riflova sukna pre tehulky
Predam velmi peknu riflovu suknu tmavomodrej farby pre tehulky, vzadu razporok, dlzka cca po/pod kolena. Minimalne nosena. Velkost S/M, rada premeriam.
Tehotenske elegantne nohavice
Predam velmi pekne elegantne nohavice pre tehulky, ciernej farby s mikrobodkami. Minimalne nosene, rovny strih, velkost sadne na 36/38. 97% bavlna, 3% lycra. V pripade zaujmu rada premeriam.
Pre tehulky
Predam oblecenie pre tehotne,nohavice, tricka, bluzky, velkosti M+L vsetko spolu ako na obrazku, iba osobny odber
Tričko pre tehotné
NOVINKA pre budúce maminy. Tieto milé ružové tričká pre tehuľky pridávame dnes do našej ponuky a nevieme sa vynadívať. Krásne, jemné a nežné. Tričká majú certifikát Organic cotton Na fotografii je veľkosť L. V prípade záujmu vieme vyrobiť do 3 dní. Dostupné veľkosti: S, M
Tehotenské nohavice + sveter
Tehotenské nohavice na traky - veľkosť 38 nohavice sú cigaretového strihu Cena 10 Tehotenské nohavice rifle - veľkosť 34 s vysokým pásom, mrkvový strih Cena 5€ Tehotenské nohavice - rifle - veľkosť 38 kupované v Lidli nové Cena 7 € Zelený sveter veľkosť S - vzadu predlžený, vhodný na zakrytie bruška, s tielkom. Cena 2€