bazár, predaj, inzercia, predám

Kresielko hojdacka ružové

Kategória: Nábytok pre deti

Hojdačka Audrey značky Ingenuity. Super kompaktná hojdačka, ktorá v sebe zachováva všetky najdôležitejšie funkcie veľkej hojdačky. Táto ľahká hojdačka je vybavená množstvom funkcií vrátane polohovania sedacej časti do 2 polôh, hrazdičkou s 2 plyšovými hračkami, ktorá sa dá jednoducho odstrániť ľahký prístup k dieťatku a technológiou, ktorá umocňuje upokojujúci zážitok dieťatka. Technológia TrueSpeed™ je technológiou snímania hmotnosti, ktorá udržuje všetkých šesť rýchlosti hojdania konzistentnými, aj keď je dieťa ťažšie. Konštrukcia rámu SlimFold™ zabezpečuje ľahké skladanie pre jednoduché prenášanie a šetrenie úložného priestoru. Získajte pre seba niekoľko voľných okamihov vďaka časovaču, ktorý je možné nastaviť na 30, 45 alebo 60 minút. Upokojte dieťatko 8 melódiami, z ktorých všetky majú možnosť nastavenia hlasitosti. Hojdačka je zabalená do dokonalých jemných ružových textílií pre vašu malú princeznú. A aj keď sa vám prihodí nejaká malá nehoda, tak opierku hlavy a textílie sedacej časti môžete jednoducho oprať v pračke. Vylepšená bezpečnosť s 5-bodovým pásmi a protišmykovými nožičkami. Málo používaná
Kresielko hojdacka ružové
Podobné inzeráty
Kresielko Nuna Leaf
Predám málo používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Sme 2.majitelia. Kresielko je vo veľmi dobrom stave, dá sa zaistiť aby sa nehojdalo a výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko je od 0-4rokov. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu. Posuniem 130€,dohoda možná.
Kresielko Nuna Leaf
Predám 4 mesiace používané kresielko Nuna Leaf do 60kg. Kresielko sa dá aretovať aby sa nehojdalo. Výška sedenia je možná v 3 polohách. Kresielko Nuna Leaf je iné ako ostatné pretože napodobňuje padajúci list čiže zo strany na stranu.
Plyšové kresielko rozkladacie 3v1 - Minnie
Kresielko, ležadlo, hračka - 3 v 1. Krásne kresielka, ktoré vyčaria úsmev každému dieťatku. Kresielko je rozkladacia. Vhodná pre deti od 12-tich mesiacov. Rozmer: výška cca 50cm, šírka cca 55cm, dĺžka cca 40cm. Rozložené kresielko má šírku cca 80cm. Materiál: Poťah: 100% polyester - plyš. Výplň: polyesterové vlákna - pena. Rozkladacie sedátko pena. Potah je prátelný. Zapínání na zip. 1. Kvalita. Atestom CE. Bezpečná hračka pre deti.
Predám detské kresielko do 18kg.
Predám detské kresielko do 18kg nosnosť v dobrom používanom stave. Kresielko je pevné, stabilné, veľmi pohodlné pre bábätko aj staršie dieťatko (pridala som extra mäkkú vložku do kočíka, ktorú pri záujme ponechám). Sú k nemu aj vrchné popruhy (nie sú na fotkách). Dá sa sklopiť do úplného ľahu, alebo na úplné sedenie, je vhodné aj na prvé príkrmy. Funguje na baterky - húpe dopredu/dozadu, hviezdy svietia. Húpe na baterky, ale veľká výhoda je, že môžte húpať manuálne. Má ešte aj odnímateľnú striešku so svietiacimi hviezdičkami, kresielko vydáva melódie. Najväčšie plus je, že sa dá použiť pre bábätko od narodenia, ale udrží v pohode aj 4 ročné dieťa. (máme 4 r. a 1r. Obaja sa v ňom vyhrali, len mladšie ako začalo chodiť neobsedí v kresle ani minútu, inak by som si ho nechala dlhšie). Je nutné si oprať poťah (ale ten by sa mal vždy pri "novej" veci) - zohľadnené v cene. Pri odbere bude vyčistené. LEN osobný odber Púchov.
Detské hojdacie a vibrujúce kresielko
Ponúkam na predaj hojdacie kresielko so svetelným kolotočom Ingenuity po 1 dieťati vo výbornom stave, ešte v záruke do marca 2024. Možnosť hojdať doboku alebo dopredu-dozadu, či zapnúť vibrácie. Dá sa odpojiť a použiť samostatne ako vibračné kresielko alebo len tak prenášať napr. keď dieťatko zaspí. Podrobný popis nájdete tu:
Hojdačka a kresielko v jednom
Úplne nová nepoužitá hojdačka a kresielko v plus vibruje. Má aj originál krabicu čiže vhodné aj ako darček. Od narodenia... Značka Fisher-Price bežná cena 70€ ja posuniem ďalej za 36€