bazár, predaj, inzercia, predám

Kresťanská literatúra 1/2 - teologická

Kategória: Hobby, odborné knihy

Láska v Biblii (Marco Schwartz) - 7,50 €
- viackrát čítaná, fľaky na oriezke, inak v poriadku

Ikony Krista. Víra, umění, liturgie, teologie (Egon Sendler) - 17,50 €
- obsahuje farebné a čiernobiele fotografie, stav 100 %

Posolstvo Ježiša Krista, zhrnuté zo štyroch evanjelií do jednej osnovy - 7,50 €
- vydala Dobrá kniha, Trnava v roku 1990, brožovaná väzba, 408 strán, čítaná, v zachovalom stave, čistá, nepopísaná
- okrem novozákonných textov obsahuje farebné fotky, mapky a historické reálie zo Svätej zeme

Hypotézy o Ježišovi (Vittorio Messori) - 6,50 €
- opakovane čítaná, čistá, nepopísaná, ešte poslúži

Živé Slovo (Ľubomír Stanček) - 8,50 €
- kázne na nedele a sviatky, cyklus "B", stav 100 %

Čítať a vykladať Slovo (Ľubomír Stanček) - 8,50 €
- kázne na bežné dni cirkevného roka, veľmi dobrý stav

Systematická teológia (Paul Tillich) - 18,50 €
- vydal Tranoscius v roku 2009, väčší formát, pevná väzba, stav 100 %

Slovník starokřesťanské literatury. Život, spisy a nauka řeckých, latinských, syrských, egyptských a arménských církevních otců (Heinrich Kraft) - 20 €
- pevná väzba, stav 100 %

Morálna teológia II/a. Špeciálna morálna teológia. 1. časť. Vzťahy kresťana k Bohu (Anselm Gunthor) - 5 €
- vydal Kňazský seminár sv. Gorazda, Nitra 1996, v skripte sú ceruzkou vpisované poznámky a dôležité vety zvýraznené farebnými zvýrazňovačkami

Druhý Vatikánsky koncil a Slovensko (Jozef Jurko) - 7,50 €
- stav 100 %


Mám všetky knihy, vrátane tých, ktoré tu nemajú fotku. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Kontaktovať mailom.
Kresťanská literatúra 1/2 - teologická
Podobné inzeráty
Čítanka+Pra.Cest.Pre.
Na predaj tieto Knihy Čítanka+Pravidlá cestnej premávky a Skúšobné Testy, dobrom zachovalom stave. Cena je 3€ za obe Knihy+poštovné! V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@ Popis ku knihe - Čitanka pre prvý ročník gymnázií a SŠ. Z obsahu: Staroveká literatúra, Antická literatúra, Stredoveká literatúra, Humanizmus a renesancia, Baroková literatúra, Klasicizmus, Romantizmus, atd. Popis ku knihe-Pravidlá Cestnej Pre... Kniha obsahuje, značky, križovatky, a vyhlášky cestnej premávky. Stav: kniha už má toho za sebou ale je v zachovalom stave,samozrejme známky používania na knihe sú vidieť.
Kresťanská literatúra 2/2 - osobná zbožnosť a iné
Více než tesař. Moje cesta od skepticismu k víře (Josh McDowell, Sean McDowell) - 6,50 € - dvojkniha, z každej strany jedna, stav 100 % Dopraj si prepych modlitby. Život je príliš rýchly, aby si sa nemodlil (Bill Hybels) - 7,50 € - brožovaná väzba, stav 100 % Edícia Cesta k Pravde (V. I. Forgan) - kus po 1,50 € - mám tieto časti: Kto je Kristus?, Ako sa Syn Boží stal človekom?, Pohľady na život Krista 1, Pohľady na život Krista 2 Zázraky z neba. Príbeh malého dievčatka, jeho cesty do neba a zázračného uzdravenia (Christy Wilson Beam) - 4,50 € - čistá, bez poškodení, chýba prebal Svätí Cyril a Metod. Horliví hlásatelia Božieho Slova a verní pastieri Cirkvi (Ján Hnilica) - 7,50 € - obsahuje farebné fotografie, stav 100 % Fatima. Mária hovorí k svetu (Gonzaga da Fonseca) - 4 € - farebné fotografie, raz prečítaná, nepoškodená Krátky životopis Jany z Arku (Régine Pernoud) - 4 € - obsahuje farebné fotky, stav 100 % Ježiš, nečakaný Boh (Gérard Bessiére) - 4 € - malý formát, množstvo historických reálií, farebné fotky, čítaná Svätý Cyril a Metod (Michal Lacko) - 4 € - veľmi pekný stav Pápež Ján Pavol II. Praha, Velehrad, Bratislava 1990 - 4 € - stav 100 %, na zadnej predsádke je meno pôvodnej majiteľky Vize. Život, dílo a hudba Hildegardy von Bingen (Thomas Schäfer) - 15 € - pevná väzba, farebná fotografická príloha, stav 100 % Ohromné maličkosti (Gilbert Keith Chesterton) - 9 € - pevná väzba, raz prečítaná, oškretý chrbát, textová časť je ako nová Vzdáleným nablízku. Vášeň a trpělivost v setkání víry s nevírou (Tomáš Halík) - 12 € - raz prečítaná, pekný stav Za bronzovou bránou. Z tajných zápiskov kardinála, ktorý žil po boku šiestich pápežov (Jacques Martin) - 3,50 € - stav 100 % Rok nad evanjeliom. Podnety na meditácie (Ján Chryzostom Korec) - 5 € - trochu zodratá látka na hrane prednej dosky, textová časť je bez poškodenia Katedrála svätého Šebastiána (František Rábek a kol.) - 19,50 € - väčší formát, pevná väzba, farebné fotky, kriedový papier, raz prečítaná, pekný stav Modlitby - 1,90 € - zbierka katolíckych modlitieb na rôzne príležitosti, inšpirujúce farebné fotky, 10 x 14,6 cm, 64 strán, odretý horný rožok obálky, textová časť je nepoškodená Pašie. História utrpenia a smrti Pána a nášho Spasiteľa Ježiša Krista čítané na Kvetnú nedeľu a Veľký piatok s predpašiovou 5. pôstnou nedeľou - 1,90 € - vydal Tranoscius v roku 1996 Poznávajme Boha. Zborník referátov z prvého seminára katechétov - 2,40 € Nikdy sa nevzdávaj! Ako s neochvejným odhodlaním prekonávať životné prekážky (Joyce Meyer) - 5 € - Slovo života International Bratislava, stav 100 % Sila myšlienok. 12 stratégií, ako vyhrať boj v mysli (Joyce Meyer) - 5 € - Slovo života International Bratislava, na niektorých stranách je podčiarkované mäkkou ceruzkou Kontaktovať mailom.
kniha - digitalna fotografia
predam hnihu Kreativni doba expozice - , Povodna cena 17 eur, ziadne znamky poskonedia ani uzivania. Predavam za 10 Eur a knihu 101 nejlepsich tipu a triku pro digitalni fotografii - Povodna cena 16 eur, predavam za 10 eur. Ziadne znamky pouzivania a poskodenia. Osobny odber Kosice, Cena za obe spolu 16 eur. Zaslanie na adresu 16 eur + postovne
Knihy - vzťahy, láska, sex, Osho, náboženstvo, budhizmus
Dobrý deň, ponúkam na predaj viaceré knihy, ktoré sa týkajú partnerských vzťahov, lásky, náboženstva (budhizmus, kabala, kresťanstvo, gnosticizmus a pod.). Ponúkam tieto knihy: - Osho: O vztazích (názory gurua Osha na partnerské vzťahy ovplyvnené budhizmom) - cena: 6 EUR - Osho: muž a žena (názory gurua Osha na podstatu mužskej a ženskej energie a rozdiely medzi nimi) - cena: 6 EUR - Posvátnost manželství (kresťanská príručka pre manželov) - cena: 8 EUR - Posvátné vzťahy (ezoterické pohľady na vzťahy ovplyvnené indickými filozofiami) - cena: 8 EUR - Láska duše (ezoterické pojednanie o otváraní srdečnej čakry) - cena: 8 EUR - Radostná zvesť o sexe a manželstve (kresťanský, cirkevný pohľad) - cena: 10 EUR - 5 jazykov lásky na každý deň (kresťanský pohľad na partnerské vzťahy a lásku) - cena: 8 EUR - Osho: Tantra, spiritulita a sex (tantrické pojednanie o vzťahoch a sexe) - cena: 6 EUR - Syn človeka (alternatívny, necirkevný pohľad na osobu Ježiša Krista). Cena: 12 EUR - Křesťané před Kristem, za Krista a po Kristu (gnostický pohľad na Ježiša v kontexte budhizmu) - cena: 7 EUR - Odhalená kabala: pruvodce člověka klidnejším životem (interpretácia kabaly ako posvätnej židovskej knihy) - cena: 6 EUR - Maximální mužství (kresťanský návod na to, ako byť správnym mužom) - cena: 8 EUR - Gnostici (pojednanie o gnostickom pohľade na Boha a svet - ako protiklad ku kresťanskému pohľadu) - cena: 8 EUR - Kabír (názory Gurua Kabíra na správny život, návody na meditácie, uvoľňovanie duše z tela) - cena: 10 EUR - Příběh o povstání hada (gnostický pohľad na stvorenie sveta, Ježiša a náboženstvo) - cena: 6 EUR - Tajní vládcové světa (kniha o slobodomurároch, iluminátoch, indických náboženských filozofiách, Ježišovi a budhizme) - cena: 7 EUR - Boh žije (dôkazy o existencii Boha) - cena: 6 EUR - Sri Chinmoy: Láska (Indický guru Sri Chinmoy a jeho pohľad na lásku ku všetkým živým bytostiam) - cena: 5 EUR - Podvržené poselství Bohu (kritika teórií Ericha von Danikena o tom, že ľudstvo vytvorili mimozemšťania) - cena: 5 EUR V prípade záujmu mi, prosím, napíšte mail: pavol.jurik.euba@ Knihy budem posielať poštou na dobierku a k cene zásielky sa bude pripočítavať poštovné a balné podľa aktuálnej tarify pošty. Knihy môžem zaslať aj do ČR.
KNIHY – FENG ŠUEJ, ORTOPEDICKÉ POMÔCKY, FILOZOFIA  A INÉ
1. SPOLOČENSKÝ TANEC II., Milan Štiavnický, Obzor 1967. Kniha je vo veľmi dobrom stave, väzba: pevná, bez prebalu. Cena 4,50 € + poštovné. 2. EVROPSKÁ UNIE-VNITŘNÍ A VNĚJŠÍ BEZPEČNOST A OCHRANA ZÁKLADNÍCH PRÁV, Bohumil Pikna, Linde 2002, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 5 € + poštovné. 3. STROJE A ZAŘÍZENÍ MASNÉHO PRŮMYSLU, Kašpar Petroušek, SNTL 1959, v českom jazyku. Kniha je opotrebovaná, opečiatkovaná, listy ale držia pokope. Cena 12 € + poštovné. 4. SANITÁCIA V POTRAVINÁRSTVE A-Z, T.Krébes - M.Sásik, Alfa 1978, zvlnené plastové krytie väzby, inak veľmi dobrý stav. Cena 7 € + poštovné. 5. ORTOPEDICKÉ POMÔCKY, Ján Koreň, NEOPROT 2016, nová, 8 € + poštovné. 6. EKOLOGICKÁ SYNTÉZA, Paul Duvigneaud, Academia Praha 1988, papierový prebal trochu opotrebovaný, kniha vo veľmi dobrom stave, český jazyk. Cena 6,50 € + poštovné. 7. SLOVENSKÁ KRESŤANSKÁ FILOZOFIA 20. STOROČIA A JEJ PERSPEKTÍVY, Ján Letz, Trnavská univerzita 2010. V knihe je venovanie, inak je vo výbornom stave. Cena 6,50 € + poštovné. 8. O VZÁJOMNÝCH VZŤAHOCH ČECHOV A SLOVÁKOV, Ľudovít Holotík, SAV 1956. Bez prebalu, na pár stranách sú vety podčiarknuté, inak dobrý stav. Cena 9 € + poštovné. 9. KNIHY – FENG ŠUEJ A. ŽÍT FENG ŠUEJ V NAŠICH PODMÍNKÁCH, Andrew Alois Urbiš, ALPRESS 2017, český jazyk B. FENG ŠUEJ PRE ŠŤASTNÝ DOMOV, Simon Brown, Cesty 2002 Knihy sú vo výbornom stave, cena spolu 7 € + poštovné. 10. VÄZNENIE - HISTÓRIA A SÚČASNOSŤ, Anton Fábry, Aleš Čeněk 2012, brožovaná, dobrý stav, cena 5 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
35 kníh. Odborná foto literatúra
Odborná foto literatúra. O fotografovaní. O fotografovaní ma film. O vyvolávaní a zväčšovaní fotografií. 35 kníh. Komplet za 20€.