bazár, predaj, inzercia, predám

Krmidla pre papagajov

Kategória: Vtáctvo

Predám používané krmidka pre papagajov
Ceny na obrázkoch
Krmidla pre papagajov
Podobné inzeráty
ŠROT Z ČERVOV LACNEJŠI AKO VAJIČKOVÉ ZMES
PROTEINOVÝ ŠROT z ČERVOV pre PAPAGÁJE a EXOTI je PRIRODZENA ZLOŽKA KRMIVA a VAJIČKOVE ZMESI SU LEN NÁHRADA ZA ČERVY . Ponúkam krmovinový doplnok ,ŠROT z červov ZOPHOBAS aby bola zabezpečená STRÁVITEĽNOSŤ 90% (sušené červy majú stráviteľnosť len 20%) a miešateľnosť s kŕmnou zmesou . Tieto červy majú najvyšší podiel živočíšnych bielkovín približne o 100% viac,ako múčne červy a nie sú tak tukové, ako múčne červy. Na rozdiel od akýchkoľvek živých červov je vysoko stráviteľný a napomáha aj k lepšej stráviteľnosti rastlinnej zložky stravy v bežnom chove .U väčšiny papagajov a exotov v prirode je sučasťou stravy hmyz . Tento doplnok je aj ideálny na prípravu papagájov a exotických vtákov na chovnú sezónu a odchov mláďat a u hmyzožravého vtáctva po celú sezónu .V tomto období pomáha uľahčiť prípravu na chovnú sezónu a odchov mláďat. Úlohou tohto doplnku je nielen doplniť živočíšne bielkoviny, ale hlavne aminokyseliny a stopové prvky ktoré sú najprirodzenejšie pre ich organizmus z červov . Taktiež pôsobí proti KANIBALIZMU NIELEN PAPAGAJOV ALE AJ ASTRILKOVÉ VTÁCTVO ošklbávaniu medzi sebou, ako aj samého seba. Dávkuje sa do zmesi zrnín ,ovocia . Na základe Vašej požiadavky Vám môžeme zaslať nutričnú tabuľku. Tel. kontakt : Registračné číslo chovu: 12270
Kupelnicka pre papagajov a ine vtáctvo
Predám používanú kupelnicku pre papagajov a iné vtáctvo Cena 2€
Vymením
Vymením klietku-preletovačku málo používanú.Výmena za chovnú párku papagájov,kakariky,rozela,holub zelenokrídly,zlatý bažant,a.p.Klietka bola používaná na chov kanárov a zebričiek.Po jednoduchom odstránení prepážok možnosť chovu aj stredných papagájov.
Rozpredávam chov papagájov
Rozpredávam chov papagájov na predaj sú tieto vtáky: Andulka rok nar. 2023-8x - 4€/ks Korela rok nar. 2023 - 3x - 15€/ks Zebrička rok nar. 2023 - 3x - 3€/ks Chovná párka Rozela červená 5rokov stará predaj možný len ako pár cena: 50€ Chovná párka Rozela Slámová 5rokov stará predaj možný len ako pár cena: 120€
Rozela pestrá - mutácie, pap. horský, červenokrídly, princi
Predám tohtoročný odchov: -rozeli pestré: čierne, čierne opalin pastel straky štepáky na čierne, štepáky na čierne, modré, škoricu (Viem zostaviť nepríbuzné páry) -papagájov horských -papagájov červenokrídlych -princov zelených (viem zostaviť nepríbuzné páry) Vtáky sú krúžkované, odčervené.
Odchov 2023
Predám tohtoročný odchov: -rozeli pestré: čierne, štepáky na čierne, štepáky na čierne, modré, škoricu (Viem zostaviť nepríbuzné páry) -papagájov horských -papagájov červenokrídlych -princov zelených (viem zostaviť nepríbuzné páry) Vtáky sú krúžkované, odčervené.