bazár, predaj, inzercia, predám

Kŕmitká

Kategória: Chovateľské potreby

Predám tieto kŕmitká. Cena 5 Eur/ks. Pozri všetky moje inzeráty.
Kŕmitká
Podobné inzeráty
Predám krmitka
Predám krmitka. cierne zelezne krmitka 10 kusov. cena za kus 10 eur. zelene plastove krmitka 10 kusov. cena za kus 2 eura. zelezne krmitka 4 kusy.cena za kus 4 eura.
Krmítko pre sliepky - aj nerezové
Predám obojstranné našľapávacie krmítko vyrobené z pozinkovaného plechu s modrým ochranným nástrekom hrúbky 0,8 mm. Princíp krmítka spočíva v tom,že krmivo prepadáva zo zásobníka do spodného kŕmiacieho priestoru,ktorý je dostatočne hlboký na to,aby sliepkam zabraňoval vyhadzovanie krmiva zobákom mimo priestoru krmítka. Aj tým sa výrazne zvyšuje úspora krmiva a celková efektivita. Rozmery: 40x50 cm. Cena: 55 € K dispozícii je aj krmítko rovnakej konštrukcie vyrobené z nerezového plechu hrúbky 0,8 mm. Skrutky a matice sú tiež nerezové. Cena: 80 € Násypka (zásobník) je na 12 kg krmiva (zrno, granule, zmeska, šrot...). Váha krmítka je 5,5 kg. Krmítko zabráni prístupu vtákov a hlodavcov ku krmivu, čím sa dá ušetriť až 50 % krmiva! Takže investícia do krmítka sa vám rýchlo vráti. V prípade záujmu môžem poslať na dobierku bezpečne zabalené. Balné si neúčtujeme ! Poštovné-krmítko zabalené v hrubej kartónovej krabici- 6.90 €. Kontakt:
Našlapne krmitko pre sliepky 15kg
Ponúkam na predaj automatické nášlapné krmítko. Na vrchnej časti zásobníka je kryt kde sa dopĺňa krmivo. Výhodou tohto krmitka je že zabraňuje znehodnocovaniu krmiva hlodavcami (potkany, myši) a nekŕmia sa vám na krmive vtáci (vrabci). Pri prvom použití treba nášlapný mechanizmu nechať pootvorený, aby sa sliepky naučili s krmitka žrať. Stačí na nášlapku položiť záťaž, aby bola pootvorená. Po troch dňoch môžete krmitko zatvoriť a sliepky si krmivo nájdu samé. Rozmer krmitka šírka 35cm. hĺbka 45cm.bez nášlapky, výška 40cm.Do krmitka sa zmestí cca 15kg.krmiva.Možnosť poslať kurierom po celej SR.
Kŕmitká pre zajace a stojany pod klietky
Predám zostávajúce plechové krmitka na seno a obylie, či granule.Stojany, cena za dva kusy s priečkami 11 euro, krmitka 3,50 eura. Možnosť dohody.Najlepšie volať večer po zotmení na č.t. 044-559 6862
Krmitka
Predám používané krmitka pre králiky.1 ks za 1euro
Jakubovske krmitka pre včely
Ahojte, lacno predám jakubovske krmitka pre zakrmovanie včiel aj s korkovou výplňou. Nikdy neboli použité, takže sú úplne nové, sú 4 kusy.