bazár, predaj, inzercia, predám

Krmivo, rastliny, rybky

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám:
Vločky color 3 €/100 g,
Vločky so spirulinou 3 €/100 g,
Vločky z hmyzu insect superfood 3,5/100 g (novinka),
Granule Dajana XS pre ryby 2,5 €/100 g,
Granule Serra 0,5-1 = 2,5 €/100 g,
Prachové krmivo Serra pre poter mäsožravých rýb 3 €/100 g,
Prachové krmivo Sak pre poter so spirulinou 3 €/100 g,
Žive krmivo mikra pre poter 1,5 €/násada,
Živé krmivo roupice 3 €/násada,
Vežovky malajské 10 kusov za 1,5 €.
Osobný odber v Krásne nad Kysucou, po dohode pošlem aj poštou/packetou, alebo doveziem do Čadce/KNM/Žiliny, 10.6. do Ružomberka. Rozvážim a namiešam podľa potreby.
Predám aj pancierniky zelené cca 0,25-0,35 €/kus podľa veľkosti, šťukovce 0,4-0,5 €/kus podľa veľkosti, vežovky malajské 1,5 €/10 kusov, živé rastliny do akvária - dohodou.
Krmivo, rastliny, rybky
Podobné inzeráty
Zive krmivo pre rybky,krevetky,rakov...
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Prirodzena potrava ziva je pre rybky to najlepsie nekrmte prosim iba vlockami potom rybky chradnu, degeneruju,nerozmnozuju sa a rychlo zomieraju.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
SERA Florena - hnojivo pre vodné rastliny
Tekutá starostlivosť o rastliny pre nádherné vodné rastliny. Sera Florena je ideálna starostlivosť pre všetky vodné rastliny, ktoré výživu prijímajú prevažne cez listy. Vodné rastliny hrajú v akváriu centrálnu úlohu, lebo odčerpávajú z vody škodlivé látky a výživu rias. Aby mohli vodné rastliny tieto dôležité úlohy plniť, zásobuje sera Florena rastliny všetkými dôležitými minerálmi a stopovými prvkami, ktoré rastliny pre zdravý rast a krásne vyfarbenie potrebujú. Nevzniknú takto nedostatky a pritom nie je voda zbytočne zaťažovaná nepotrebnými prebytkami. Okrem toho obsahuje nová vylepšená formula inovatívne, obzvlášť stabilné komplexy železa, ktoré zostanú stabilné po mnoho dní aj pri použití UV-C-lampy. Tento výrobok neobsahuje nitrát a fosfát. Bezstavovce ho dobre znášajú. Kombinácia sera Florena a sera florenette ich navzájom bezchybne zladia a splnia všetky potreby najrôznejších druhov vodných rastlín. Dávkujte 5ml na každých 20l raz týždenne alebo podľa potreby.
Zive krmivo pre rybky,krevetky,rakov atd
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
Vyborne ZIVE krmivo-aulophorus furcatus-dero worms
Dobry den,predam aulophorus furcatus- dero worms jedna sa o vyborne zive krmivo pre akvarijne rybky.Fotky su moje vlastne.Jednoduchy chov a mozte krmit kazdy den.Velke su do 1cm nieco podobne ako nitenky len tieto su mensie a lahko sa chovaju staci vam nadoba,molitan a odstata voda-Nie destilovana len odstata alebo z akvaria.Krmivo piskota,banan,uhorka supka,zjedia skoro vsetko:).Mam aj grindal tiez vyborne zive krmivo.Po kupe poradim este s chovom.Nitra a okolie.Zive krmenie,krmivo,vlocky,nitenky,grindal.
Krmivo pre ryby a krevety
Predám: Vločky color 3 €/100 g, Vločky so spirulinou 3 €/100 g, Vločky z hmyzu insect superfood 3,5/100 g (novinka), Granule Dajana XS pre ryby 2,5 €/100 g, Granule Serra 0,5-1 = 2,5 €/100 g, Prachové krmivo Serra pre poter mäsožravých rýb 3 €/100 g, Prachové krmivo Sak pre poter so spirulinou 3 €/100 g, Žive krmivo mikra pre poter 1,5 €/násada, Živé krmivo roupice 3 €/násada, Vežovky malajské 10 kusov za 1,5 €. Osobný odber v Krásne nad Kysucou, po dohode pošlem aj poštou/packetou, alebo doveziem do Žiliny. Rozvážim a namiešam podľa potreby. Predám aj pancierniky zelené 0,4 €/kus, pancierniky smaragdové 1 €/kus, šťukovce 0,5 €/kus, vežovky malajské 1,5 €/10 kusov, živé rastliny do akvária - dohodou.
Krmivo pre akvarijne rybky
komletne vlockove krmivo univerzalne s antioxidantami a vitaminmi A,B,C,D a E - 250 ml (50g) / 3€ kompletne vlockove krmivo so spirulinou pre bylinozrave rybky - 250 ml (50g) / 3€ 2x 250 ml / 5€