bazár, predaj, inzercia, predám

KRONIKA OPERY SUPER STAV

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predam velmi zaujimavu knihu kronika opery ,pre milovnikov opier a hudby okolo toho..Velmi hruba kniha 680 stran,ma mierne znamky pouzivania na prednej strane a po okrajoch,ale neznicena,nepotrhana a nepokreslena..Velmi vela zaujimavych informacii.Predam za skvelu cenu 40e osobne,postov po platbe na ucet,plus 5e postovne nakolko je to dost tazka kniha..
KRONIKA OPERY SUPER STAV
Podobné inzeráty
Kronika ŠKODA AUTO - CZ
Predám trojzväzkovú Kroniku ŠKODA AUTO v českom jazyku. Třísvazková „Kronika ŠKODA AUTO“ mapuje inspirativní a dynamický vývoj jedné z nejstarších automobilek světa v období 1895–2018. Celkový rozsah tří svazků knihy „Kronika ŠKODA AUTO“ činí 528 stran. Kronikářským stylem formulované, chronologicky řazené texty doplňuje 705 často unikátních fotografií. První svazek publikace sleduje vývoj společnosti v období 1895–1945, tedy kompletní etapu pod značkou Laurin & Klement i navazující období po jejím začlenění do plzeňského koncernu ŠKODA. Druhý svazek je věnován vývoji po zestátnění podniku (1946–1990) a třetí mapuje dynamický rozvoj globálně aktivní značky ŠKODA v rámci koncernu Volkswagen (1991–2018). Stav ako nová viď. foto. Cena 40€ - posielam aj poštou alebo packetou.
Športové knihy, kronika športu
Predaj spolu Kronika športu 2008, Kronika športu 2011-2012 (kto má záujem pribalim spolu ako na fotke s časopismi aj album s nalepkami z MS Brazilia, vratane nálepky Messi a Ronaldo). Cena spolu 14€. Prosím píšte mail alebo sms. Osobný odber BA5 alebo plus poštovné.
KNIHY - MYJAVA, KEŽMAROK, KRONIKA DÚBRAVKY  A  INÉ
1. BERGAMO, Antonia Abbattista Finocchiaro, Marco Riva, Grafica e Arte, 2011, v originálnej krabici. Kniha je ako nová. Cena 5,50 EUR + poštovné. 2. SEVERNÝ SPIŠ, Dionýz Dugas, Osveta 1979. Kniha je veľmi zachovalá. Cena 4,- EUR + poštovné. 3. MYJAVA, M.Dugáček, J.Gálik, Obzor 1985. Kniha je vo veľmi dobrom stave, obálka je opotrebovaná. Cena 12 € + poštovné. 4. RODNÝ MÔJ KRAJ, kolektív autorov, Trnavský samosprávny kraj 2008, súčasťou je CD s piesňami od Gejzu Dusíka, výborný stav. Cena 10 € + poštovné. 5. ČTENÍ O HRADECH, ZÁMCÍCH A MĚSTECH, Eduard Petiška, Albatros 1984, v českom jazyku. Cena 4,50 EUR + poštovné. 6. ŠTRBA, Peter Švorc, Východoslovenské vydavateľstvo 1979, papierový prebal v hornej časti poškodený, kniha vo výbornom stave. Cena 13 € + poštovné. O KNIHE Monografická práca kladie dôraz na historický vývin Štrby a na etnografickú charakteristiku života ľudu: históriu, súčasnosť a ľudovú kultúru. 7. KNIHA O STAROM MARTINE, Edícia korene, Július Vanovič, Tatran 1990, papierový prebal v hornom rohu trochu zatečený, kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 6 € + poštovné. 8. KEŽMAROK, Nora Baráthová, Dušan Jurdík, Jaroslav Šleboda, JADRO 2006. V knihe je neautorské venovanie, inak je vo veľmi dobrom stave. Cena 4,50 € + poštovné. 9. ZBORNÍK SLOVENSKÉHO NÁRODNÉHO MÚZEA V MARTINE, ETNOGRAFIA 2009, brožovaná, veľmi dobrý stav, cena 5 € + poštovné. 10. KRONIKA DÚBRAVKY, Občianske združenie Dúbravská studňa 2006, kolektív autorov, veľký formát, cena 9 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Nedokončená kronika - Clementis Vladimír
Nedokončená kronika - Clementis Vladimír Cena: 2 + poštovné (Slovenská pošta alebo Packeta) Stav ako na foto, vnútri stav bezchybný. Reagujem len na email cez formulár, telefónne číslo je vymyslené.
Kronika medicíny,Fortuna Print/1994
Kronika medicíny,Fortuna Print/1994,stav: výborný,nepoškodená.
Prunier James - MALÁ KRONIKA LETECTVA 1,2.
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihy - Prunier James - MALÁ KRONIKA LETECTVA 1 diel a 2 diel Rok vydania - 1994 Vydavateľstvo - Mladé letá Stav - výborný Cena - 4 eura za obidve Po dohode môžem zaslať na dobierku Kontakt cez email alebo sms Ďakujem