bazár, predaj, inzercia, predám

krotké kakariky

Kategória: Vtáctvo

predám ručne dokŕmené kakariky zeleno žlté straky
krotké kakariky
Podobné inzeráty
Predám ručne dokrmene kakariky
Predám ručne dokrmene kakariky,krotke a tiché papagáje ks 50€ tc
Predám Kakariky Červenocelé
Predám Kakariky, dve mladé samice,strakaté, ,žltozelé, celkom krotké. nar.jan/2023. A ďalších 5 strakatých 5/2023, (viď foto) Môžte volať, písať mail, cez WhatsApp, ale na sms nereagujem.
Kakariky s klietkou
Predám kakariky s klietkou výška klietky je cc 180cm šírka 50 po 2 pariky spolu 4ks kakarikou cena 100e nemám na ne toľko času koľko by potrebovali boli ručne kŕmene. 1 párik už mal 2x znasku a mladé Registračné číslo chovu: Kakariky s klietkou
Ručne dokrmené úplne krotké
Predám ručne dokrmené krotké: Kakadu ružový 1,0 vek 12 týzdňov a pyrrhura zelenolíca pino red 1,0 vek 13 týždňov Registračné číslo chovu: 03076/05
Žako kongo - krotké, ručne dokŕmené mláďatá
Predám mladé, krotké, ručne dokŕmené, papagáje Žako Kongo z vlastného chovu od viacero párov. Odber postupne od 24. augusta. Možnosť záväznej rezervácie. Papagáje sú pri odbere dobre socializované a vycvičené. Idú prirodzene na ruku a sú vycvičené byť na stojane. Papagáje majú spravené testy DNA na pohlavie, PBFD, APV a majú doklad CITES I A. Bližšie informácie a telefónny kontakt mailom (telefón v inzeráte je vymyslený) Môj chov si môžete pozrieť na Dôležité rady si môžete pozrieť na Inzerát platí do zmazania Chov: Žako kongo, Ara Ararauna, Amazoňan modročelý, Kakadu Eleonora, Alexander veľký. Veverička Kanadská (Čikari černený)
Krotké korely
Voľní dvaja samčekovia, obaja tohtoroční. Úplne krotké. Rozelka nie je na predaj. Ak by som nedvíhala, prosím píšte sms. Viem doviezť ZA-BY-Turzovka.