bazár, predaj, inzercia, predám

Kryštálový luster, nálezový stav

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám "kryštálový luster" =hruška= cca 40 ročný, nálezový stav, (treba upevniť uvoľnené lanká s kryštálmi),
ozdoby sú sklenené, nie z umelej hmoty.

Len osobný odber, Bratislava - Staré Mesto, Lesná 10, cena: 50,- eur

kontakt: (aj WA)
mail: monika.novakova@
Kryštálový luster, nálezový stav
Podobné inzeráty
Kryštálový luster.
Nádherný kryštálový luster s klasickým a elegantným dizajnom , ktorý určite upúta pozornosť v akejkoľvek miestnosti a je ideálny pre súkromné i priemyselné účely. Svoj kráľovský kryštálový dizajn robí tento úžasný luster ideálnou voľbou pre Vašu predsieň , jedáleň alebo obývačku. S týmto elegantným kryštálovým závesným svietidlom , budete môcť vyzdobiť váš domov v luxusnom spôsobe. Žiarovka nie je súčasťou našej ponuky. Výška – 86 cm , priemer – 40 cm.Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
kryštálový luster
Mám naviac kryštálový luster. Funkčný. dobrý stav. Samozrejme aj svieti. Nutne vyčistenie a menšie opravy bižutérie. Rozmery som doplnil. Najlepšie osobný odber. Pošlem aj cez DPD, ale platba na účet. Nie dobierka.
Kryštálový luster
Predám jedinečný kryštálový luster socialistickej výroby. Priemer lustra je 30 cm a dĺžka 76 cm. Je na jednu žiarovku s veľkým závitom E27. Treba si ho vyčistiť. Vzhľadom k váhe a krehkosti iba osobný odber.
Predám kryštáľový luster
Predám kryštáľový luster v nálezovom stave. Iba osobný odber
Predám kryštálovy luster
Predám kryštálovy luster v dobrom stave.cena 45eur.
Kryštálový luster
Predám kryštálový luster